- 5 Mayıs 2019
- 58
- 36
- 88
- 34
- Konu Sahibi turkanimsi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bat a daha 2-3 gün var ama dayanamayıp idrar testi yaptım. Biraz silik görünüyor sanki ama acaba gebelik midir?
Tecrübelilerin yorumlarına talibim. Sevgiler![]()
Silik çizgi var evet, test bozuk değilse hamilelik var gibiKızlar bat a daha 2-3 gün var ama dayanamayıp idrar testi yaptım. Biraz silik görünüyor sanki ama acaba gebelik midir?
Tecrübelilerin yorumlarına talibim. Sevgiler ❤
Hemen çıktı ilk 5 dk içinde. İlk deneyimim bilemiyorumHemen çıktıysa büyük ihtimal hamilesin hayırlı olsun![]()
5 liralık ucuz testlerden aldım. Kanda ne zaman çıkar acaba. Henüz adet gecikmesi olmadı. Hatta adete 3-4 gün kadar var. Bir tahminin var mı?Silik çizgi var evet, test bozuk değilse hamilelik var gibikanda kesin çıkar, gönlünüze göre olsun
![]()
İdrar testine çok güvenmiyorum zaten ama ben düzensiz adet olan biriyim. Bu yüzden inanmak istiyorum buna. Yine de teşekkürler yorumun için.Hevesini kırmak istemem benim de bata 4 gün kala silik çıktı bu gün tekrar yaptım negatifti adetini bekle derim sonra büyük hayal kırıklığı oluyor ama test pozitif![]()
Var canım belirtin nelerdi hayrlı olsunİdrar testine çok güvenmiyorum zaten ama ben düzensiz adet olan biriyim. Bu yüzden inanmak istiyorum buna. Yine de teşekkürler yorumun için.![]()
İdrarda çıktıysa kanda kesin çıkar varsa. Ben de bu 3-5 liralık testlerle öğrenmiştim bata 1 gün kala5 liralık ucuz testlerden aldım. Kanda ne zaman çıkar acaba. Henüz adet gecikmesi olmadı. Hatta adete 3-4 gün kadar var. Bir tahminin var mı?
Çok şiddetli kasık ağrılarım vardı adete 10 gün kala. Şuan adete 3-4 gün var ama hiç bir emare yok. Güvenmiyorum bu teste ben. 3-4 gün sonra doktora görünürüm.Var canım belirtin nelerdi hayrlı olsun![]()
İnşallah gebesindirİdrar testine çok güvenmiyorum zaten ama ben düzensiz adet olan biriyim. Bu yüzden inanmak istiyorum buna. Yine de teşekkürler yorumun için.![]()
1,5 senedir istiyorum. İnşallah öyledir. Dua beklerim.İnşallah gebesindir![]()
İnşallah hamilesindir canım bende 1.5 yıldır bekliyorum Kızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen1,5 senedir istiyorum. İnşallah öyledir. Dua beklerim.
Ben de 17 ay oldu bekliyorum hala inşallah bu ay alırız güzel haberleri1,5 senedir istiyorum. İnşallah öyledir. Dua beklerim.
Canim benim değil kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrım var gaz ve kabızlık ta var bata 2 gün var 2 gün önce test yaptım 2. çizgi silikti bu sabah tekrar yaptım negatifti en strezsiz yöntem batı beklemek hem o kadar çok belirti ilk haftalarda olmuyor büyük ihtimalle psikolojik semptomlar yaşıyorsun kahverengi leke yumurtlamada da oluyormuş yerleşmede deİnşallah hamilesindir canım bende 1.5 yıldır bekliyorum Kızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanılmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen
Neden güvenmiyosun benim de şiddetli kasık ağrım var oluyo gibi hissettiriyo banaÇok şiddetli kasık ağrılarım vardı adete 10 gün kala. Şuan adete 3-4 gün var ama hiç bir emare yok. Güvenmiyorum bu teste ben. 3-4 gün sonra doktora görünürüm.
Var sankiKızlar bat a daha 2-3 gün var ama dayanamayıp idrar testi yaptım. Biraz silik görünüyor sanki ama acaba gebelik midir?
Tecrübelilerin yorumlarına talibim. Sevgiler ❤