• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim acaba ??

Canim okudum ama anlayamadım son adet tarihin neydi? Bende bu hafta gelicem elif hanıma gözükmek istiyorum bakalim

selamm ben geldim :)) başka bi yere gitmeme gerek kalmadı lokman hekimde ki Elif hanıma gittim bugün.vajinal ultrasonla bakıldı kese,bebek ve kalp atışları herşey görüldü :) ultrason a göre 6hafta 5 günlükmüş adet tarihinine göre 4 haftalıkmış.sadece geç gebelik olmuş onun dışında herşey yolunda korkulacak bişey yok dedi sağolsun Elif hanım.

Ohhh ohhh. cok sevindim canimm darisi benim ikinciyeee

oley oley oley ;)) gebelik takvimini duzelt canim. orda 11 haftalik gozukuyor. sanirim adet tarihini yanlis yazdin.

bir deadete gore 4, ultradona gore 6 haftalik ise gec degil erken dollenme gibi birsey olur canim. yanlis mi yazdin ben mi yanlis anladim?
:))) heuecandan galibaaa

Bende erken dollenme gibi anladimmm

oley oley oley ;)) gebelik takvimini duzelt canim. orda 11 haftalik gozukuyor. sanirim adet tarihini yanlis yazdin.

bir deadete gore 4, ultradona gore 6 haftalik ise gec degil erken dollenme gibi birsey olur canim. yanlis mi yazdin ben mi yanlis anladim?

valla anlamadım ki canım doktor öyle söyledi diye aklımda kalmış ama nasıl oluyo ki :S

[SUP][/SUP]
Canim okudum ama anlayamadım son adet tarihin neydi? Bende bu hafta gelicem elif hanıma gözükmek istiyorum bakalim

selam canım :) valla benm son adet tarihimin ilk günü 10şubat bitanem ama ultrasonda dün elif hanım baktı 6hafta 5günlük görünüyo dedi adet tarihine göre 4hafta 5gün oluyo dedi.ben dün ilk defa Elif hanıma gittim ama gerçekten çok memnun kaldım yaklaşımı çok güzel hiç bi şekilde insanın gözünü korkutmuyo yaklaşımı ve hep ablacım ablacım diye konuşuyo gerçekten bayıldım kadına maşallah :) inşallah sende memnun kalırsın tatlım ;)

ben bu şeyi nasıl düzelticem canım yaa :( yardımcı olur musun ?

[SUP][/SUP]

selam canım :) valla benm son adet tarihimin ilk günü 10şubat bitanem ama ultrasonda dün elif hanım baktı 6hafta 5günlük görünüyo dedi adet tarihine göre 4hafta 5gün oluyo dedi.ben dün ilk defa Elif hanıma gittim ama gerçekten çok memnun kaldım yaklaşımı çok güzel hiç bi şekilde insanın gözünü korkutmuyo yaklaşımı ve hep ablacım ablacım diye konuşuyo gerçekten bayıldım kadına maşallah :) inşallah sende memnun kalırsın tatlım ;)

öncelikle Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi.. tarihleri yanlış hatırlıyo olabilir misniz? çünkü bebek 6 haftalıksa, döllenmeden sonra adet görmüşsünüz demektir ki bu da sanırım mümkün değil :) 6 hafta olan sizin gebeliğinizdir bence.. ben 6 haftalıkken bebeğimin kesesini karından görmüştüm :)

Lokman hekime gitmişsiniz, ben de hastane araştırıyorum da, muayene ücreti, hemşireler nasıl? en önemlisi yeni doğan ünitesi var mı biliyo musnuz ?

öncelikle Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi.. tarihleri yanlış hatırlıyo olabilir misniz? çünkü bebek 6 haftalıksa, döllenmeden sonra adet görmüşsünüz demektir ki bu da sanırım mümkün değil :) 6 hafta olan sizin gebeliğinizdir bence.. ben 6 haftalıkken bebeğimin kesesini karından görmüştüm :)

Lokman hekime gitmişsiniz, ben de hastane araştırıyorum da, muayene ücreti, hemşireler nasıl? en önemlisi yeni doğan ünitesi var mı biliyo musnuz ?

amin canım inşallah :) tarihleri yanlş hatırlıyo olmam imkansız çünkü her ay olduğum gün mutlaka not alırım.valla canım işte dün lokman hekimde Elif hanıma gittim karından bakıldı görülmedi emin olalım diye vajinal ultrasonla gördüm bebişimi :) ve inanılmaz memnun kaldım Elif hanımdan.muayene ücreti 42 lira tatlım ben gebelik için gerekli olan testleri devlet hastanesinde yaptırmıştım o yüzden tekrar test yapmaya gerek duymadı Elif hanım.yeni doğan ünitesi hakkında bi bilgim yok bitanem yaa :(

valla anlamadım ki canım doktor öyle söyledi diye aklımda kalmış ama nasıl oluyo ki :S

[SUP][/SUP]

ben bu şeyi nasıl düzelticem canım yaa :( yardımcı olur musun ?

canim. ben olayi cozdum ;))
sen en son 10martta regl oldun. yani 10 subat degil. dolayisiyla dr. sana adet tarihine gore 6+5 haftalik demis. ama ultrasona gore 4+5 haftalik. bu durumda senin gec yumurtladigini yani gec dollenme oldugunu gosteriyor. zaten takvimini de duzeltmissin canim.

canim. ben olayi cozdum ;))
sen en son 10martta regl oldun. yani 10 subat degil. dolayisiyla dr. sana adet tarihine gore 6+5 haftalik demis. ama ultrasona gore 4+5 haftalik. bu durumda senin gec yumurtladigini yani gec dollenme oldugunu gosteriyor. zaten takvimini de duzeltmissin canim.

günaydın :) yok yavrum benim en son adetimin ilk günü 10 şubat ben mart 15 ile 17 arasında adet olacağımı düşünüyodum.ama olmadı işte onun üzerine 1 hafta gecikti diye kendim evde test yapmıştım. off ne kadar garip bi durum yaa:37:

Back
X