- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
- Konu Sahibi sinemmselcukk
Günaydın hanımlar sizlerin yardımına ihtiyacım var!21 martta adetimin 1 hafta gecikmesi sebebiyle kendim evde idrar testi yaptım ve 2.çizgi silik pembe çıktı.23 martta da bi tıp merkezine gidip var-yok testi yaptırdım(inanın o 30-40 dk geçmek bilmedi) sonuç pozitifti yani hamileydim ve tabiki çok sevindim :) 27 martta doktora gittim tekrar gebelik testi aldılar beta hcg 400.3 çıktı ve ultrasona girdim ve sonuç hüsran hiç bişey görünmedi ve doktor görmek için çok erkende olabilir dış gebelik de olabilir dedi.tabi ki çok üzüldüm 8nisan sabahı tekrar doktora gittim ve tekrar ultrasona girdim yine yine bişey görünmedi yine aynı şey yani gebeliğin başında olduğunuz için görünmüyo olabilir dediler.bütün testlerde herşey normal fakat ultrasonda bişey görünmüyo sizce dış gebelik olma ihtimali yüksek mi bu arada benm son adetimin ilk günü 10 şubat.fakat ben inanılmaz bi sancıyla 10 mart akşamı acile gittim muayene oldum kan idrar testi alındı ve ben doktordan birde gebeliğe bakılmasını istemiştim çünkü hamilelik olabilir diye düşünüyorduk.neyse serum falan derken doktor geldi kum döktüğümü ve gebelik olmadığını söyledi.ben bunu gittiğim kadın doktorunada anlattım hani son adet gününü baz alarak gebelik hesaplaması yapıyolar ya bi yanlışlık olmasın diye.bu arada karından ultrasonla bakıldı vajinal ultrason istemedim.sizce hata mı ettim?nolur bana yardımcı olun