Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bendede 4 gündür bi kasık ve bel ağrısı bide en gülünç olanı kendimi hamile gibi hissediyorum oturup kalkarken bile dikkat ediyorum allah hepimizin gönlündekini versn saygı ve sevgiler....
allahım allahım ya ben bi hata yaptım eğer hamileysem geçen gün bi tane doğum kntrol ilacı içtim bebeğime bişey olurmu eğer hamileysem ? bi kere içtim zaten sonra midem bulandı içtikten 15 dk sonra kustum...
ya işte allah bu iç güdülerini vermiş bayanlara annelikk yada anneliğe hazrlanmak çok bşka bişeymiş annemi daha iyi anlıyorum :) heralde iyice panik atak paranoya fln olurum
ya işte allah bu iç güdülerini vermiş bayanlara annelikk yada anneliğe hazrlanmak çok bşka bişeymiş annemi daha iyi anlıyorum :) heralde iyice panik atak paranoya fln olurum