- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
- Konu Sahibi musmutlu83
-
:)
bende 31 martta regl oldum 4 nisanda bitti.sonraki günlerde beraber olduk..
ilk hafta sadce kasık agrısı oldu.ikinci ve üçüncü hafta inanılmaz bel agrısı oldu neredeyse hareket edemz oldum agrıdan..
ama bende mide bulanması baş dönmesi falan olmadı hiç şimdiye kadr.kasık batması agrısı ve bel agrısı oldu.testi annemin zoruyla yaptım anlıccagın silik çıktı ikinci çizgi.
arkadaşlar yerleşme kanaması ne demek?
canım ağzına sağlık tşk ederim bende bir hafta daha bekliycem umarım pozitif sonucu bende görürüm çok isstiorm grçkten zaten psikolojik olrk hamile gbi hissediorum kendimi dünde rüyamda gördüm kızım oluodu inş.. bkalımmmmm
inşallah cnm bnm gönlüne göre verir Rabbim.
sen dediğim gibi dikkat et 1 hafta hareketlerine falan..
mutlaka paylaş bizle sonucu
yardım lütfenn ben geçen hafta doğum kontrol hapını almayı unutmuşum farkında olmadığım için eşimle bi kaç defa ilişkiye girdik 2 gün önce kanamam başladı adet kanamasından daha farklı koyu kahve renkli daha az adet günüme daha 15 günden fazla var bunun anlamı ne olabilir üstüne görme dedikleri şey olabilirmi şimdi ne yapmalıyım eğer hamileysem bu kadar kısa sürede belirti görterir mi??
yardım lütfenn ben geçen hafta doğum kontrol hapını almayı unutmuşum farkında olmadığım için eşimle bi kaç defa ilişkiye girdik 2 gün önce kanamam başladı adet kanamasından daha farklı koyu kahve renkli daha az adet günüme daha 15 günden fazla var bunun anlamı ne olabilir üstüne görme dedikleri şey olabilirmi şimdi ne yapmalıyım eğer hamileysem bu kadar kısa sürede belirti görterir mi??
bebek yerleşirken yerini temizler derler..
az miktarda kan veya kan lekesi
.belkide hapla alakalıdır o leke..
ilaçla ilgilide pek bilgim yok ama istediğin gibi olur inşallah.
cevabın için teşekkür ederim oyüzden beğendim cevabını:))bende de geçtiğimiz ay çok koyu renkte hatta siyah renkte koyu kanama oldu.ilk defa oldu öyle bişey.aradan 10 gün geçti regl oldum.7 ay oldu benimde doğum kontrol hapını bırakalı.onun için sormuştum bende
offf beklicem galiba peki gebelik varsa çıkarmı bi haftada kan testinde nolur nolmaz diye ağrı kesici içmiyorum çok sancım var
insallah nasil bekliceksem yarin gidip bi kan testi yaptiriyim olmassa haftaya bida yaptiririm:) meger istiyomusum bebek:)) ilaci yarida biraksam bisey olurmu ki daha 15 gun var bitmesine erken adet olursun yazio genelde benm zaten suan kanamam var:)
Arkadaşlar 17 kasımda regl oldum ve doğum kontrol hapını bıraktım. Tam yumurtlama günümde ilişkim oldu. Ama boşalma olmadı. Bugün idrar testi yaptım negatif çıktı.
Hamile olma ihtimali hala var mı ki? Allahım çok korkuyorum. Lütfen olmasın.
resmen ispatlanmış hamile olmadığın daha ne olsunduki :)
.belkide hapla alakalıdır o leke..
ilaçla ilgilide pek bilgim yok ama istediğin gibi olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?