hamile miyim acaba?

musmutlu83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
301
21
98
İstanbul
yaklaşık üç dört gündür şişkinlik, mide bulantısı , ağzımda eşi bir tat, hafif bel ağrısı, yorgunluk, ve hafif de bir baş dönmesi var. bazen de terliyorum. bazen de üşüyorum. üşüttüm diye ıhlamur falan kaynayıp içtim yok geçmedi. acaba hamile olabilir miyim ????? doktora gitsem mi bilemedim

Bu belirtilerden çok adetinin gecikmiş olması önemli..

adetin henüz geçmediyse bu belirtilere takılma, üşütmüş de olabilirsin..:)

Son adet tarihin ne zamandı? adetin gecikti mi?

Yarın hemen en saglıklı yoldan saglık ocagından kan ver ıdrarına baksınlar genelde ezanedekı gebelık testlerı yanlıs cıkabılıyormuş

bendede 4 gündür bi kasık ve bel ağrısı bide en gülünç olanı kendimi hamile gibi hissediyorum oturup kalkarken bile dikkat ediyorum allah hepimizin gönlündekini versn saygı ve sevgiler....

adetin geçmedende belli oluyo gebelik..
bnm adetime 1 hafta vardı öğrendiğimde 3 haftalık gebeymiştim :)
kan testinde kesin sonuç verir.

sonu yine hüsran olur diye test yaptırmak bile istemiorum ama sanırım sol kasık batması en büyük belirtii... ya canım sen hamilesin şuan heralde ? ilk 2 haftanı hatrlıomusun acaba ? senide rahatsz ediorum kusura bakma...

yardım edin kızlar ben geçen hafta doğum kontrol hapını almayı unutmuşum farkında olmadığım için eşimle bi kaç defa ilişkiye girdik 2 gün önce kanamam başladı adet kanamasından daha farklı koyu kahve renkli daha az adet günüme daha 15 günden fazla var bunun anlamı ne olabilir üstüne görme dedikleri şey olabilirmi şimdi ne yapmalıyım eğer hamileysem bu kadar kısa sürede belirti görterir mi birde son olarak ben hapı kullanmayı bırakmak istiyorum kutuyu tamamen bitirmelimiyim yoksa yarıda bıraksam bi zararı olurmu?

bana mı sordun cnm ??

bana mı sordun cnm ??

evet canım benim... zahmet olmazsa bizimle paylaşırmısın ? ilk iki üç haftada test yapana kadar ne gbi belirtiler hissettin.? ya benm durumum karışık ben en son 6 aralıkta regl oldum 11 de bitti 12 13 14 de ilişkide bulunduk ve ben şuan 1 hafta 6 günlük hamile oluyorum eger hamileysem kasık batması belirti olablir mi? ki şmdiden tşk ler....

:)
bende 31 martta regl oldum 4 nisanda bitti.sonraki günlerde beraber olduk..
ilk hafta sadce kasık agrısı oldu.ikinci ve üçüncü hafta inanılmaz bel agrısı oldu neredeyse hareket edemz oldum agrıdan..
ama bende mide bulanması baş dönmesi falan olmadı hiç şimdiye kadr.kasık batması agrısı ve bel agrısı oldu.testi annemin zoruyla yaptım anlıccagın silik çıktı ikinci çizgi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…