İnşallah herşeyin hayırlısı olsunKimyasal olabilir. Rabbim hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Adetinizde pıhtı oldu muBende geçen ay kimyasal oldum. Kısa sürdü ve erken geldi
Siz bence bi daha kan verin bende merak ettim vücudunuz da değişiklik varmı pekiMerhaba arkadaşlar ben bir buçuk yıldır evliyim. Bir kaç sorun yüzünden mi çocuğumuz olmuyor. Aşılama tedavisine başlıyoruz. 4 Kasım'da birdenbire içime bir his doğdu ve test yaptım test pozitif çıktı. O zaman reglime daha 4 gün vardı. Doktor ultrasona baktı rahmin kalınlaşmış var gibi dedi. Kan verdim beta 2.30 çıktı. Adetimi bekledim. 4 gün gecikti . Sonra geldi . Normalde adetim 5 gün sürüyor 6 inci gün lekelenme oluyor ama . Bugün 4 . günüm ama adetim iki gün geldi 3 üncü gün lekelenme oldu ve şu an hiç bir şey yok test yaptım yine silik çizgi çıktı bunun sebebi nedir acaba
Yarın vermeyi düşünüyorum sağlık ocağına hastahaneye gitmeye yarın vaktim yok. Vücudumda pek bı değişiklik yok ama normalde asla sırt ağrım olmazdı ama son bir aydır sırtım kopacak gibi hissediyorum ve geceleri çok acikiyorum bide bı iki seferdir elim ayağım boşalıyor ter basıyorSiz bence bi daha kan verin bende merak ettim vücudunuz da değişiklik varmı peki
2-3 gün adet olduysanız benim bildiğim hamile degilsiniz üstüne görme olayında da fazla kanama olmuyor diye biliyorum yanlıs bilgi vermek istemiyorum acıkcası en kısa zamanda anne olursunuz insallahYarın vermeyi düşünüyorum sağlık ocağına hastahaneye gitmeye yarın vaktim yok. Vücudumda pek bı değişiklik yok ama normalde asla sırt ağrım olmazdı ama son bir aydır sırtım kopacak gibi hissediyorum ve geceleri çok acikiyorum bide bı iki seferdir elim ayağım boşalıyor ter basıyor
İnşallah teşekkür ederim2-3 gün adet olduysanız benim bildiğim hamile degilsiniz üstüne görme olayında da fazla kanama olmuyor diye biliyorum yanlıs bilgi vermek istemiyorum acıkcası en kısa zamanda anne olursunuz insallah
Çok yoğun bi şekilde değil her zamanki gibiydi. Benim nırmalde 3 gün sürüyor adetim 2 gün sürmüştü. Bu ayda 5gün gecikmedeyim.. bence biz fazla yoruyoruz beynimizi.. Allahım kucağımızı boş bırakmasınBende geçen ay kimyasal oldum. Kısa sürdü ve erken geldi
Amin inşallah bı kan testi versenizeÇok yoğun bi şekilde değil her zamanki gibiydi. Benim nırmalde 3 gün sürüyor adetim 2 gün sürmüştü. Bu ayda 5gün gecikmedeyim.. bence biz fazla yoruyoruz beynimizi.. Allahım kucağımızı boş bırakmasın
Test yaptım bugün hayalet bi çizgi gördüm varla yok arası fakat bel ağrısı dışında hiç bir belirtim yok biraz daha beklicem o yüzden çünkü normalde şaşmaz adetim 28 günlük bir döngüm var.Amin inşallah bı kan testi versenize
Hakkınızda hayırlısı olsunTest yaptım bugün hayalet bi çizgi gördüm varla yok arası fakat bel ağrısı dışında hiç bir belirtim yok biraz daha beklicem o yüzden çünkü normalde şaşmaz adetim 28 günlük bir döngüm var.