- 2 Eylül 2020
- 9
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Tansu Umut
-
Adette olabilir yerlesmede adetin duzensiz olduğu için bilemiyorum.Yarin ilk idrarla test yap negatif çıkarsa kan ver anca o şekilde ogrenebilirisnslm ben 20 yaşinda ve 20 aylik bi oglum var adet duzensizlim var ama bu kadar oldu yoktuu 3 aydir adet gormuyorum 1 ay once doktora gitim bana altan bakti sadece dediki uşutme yok evde test yap dedi yaptim ama negatif cikti 3 ay biti artik son mayısta adet gormuştum ve haftaya tekrar doktordayim ama 1 2 gundur koyu bi lekelenmem oldu ve akintim var acaba hamilemiyim bu yerlesmemiydi simdi cikar mi testte lutfen yardimcin olun bana cok heyecaniyim
Neresinde oturuyorsunuzbu ara da cocuyumu yanliz buyutuyum icin oglumu brakicak biri yok zor oluyo onunla doktora gitmek esimde caliyo cunku bu arada almanyada oturuyoz
Belirti olarak sadece lekelenmem olduNeden kan testi yaptırmıyorsunuz?ve üç ayda hiç belirti yaşamadınız mı?( gebelik belirtisi)
Bel ağrısı,göğüste hassasiyet,sancı vs?Belirti olarak sadece lekelenmem oldu
Nürnberg canımNeresinde oturuyorsunuz
Yok canim oğlumdada anlamamistim sade ce kusma olmustu 4 ayliken baslamisti oda ilk cocuyumdaBel ağrısı,göğüste hassasiyet,sancı vs?
Inşallah canım bu arada gecmis olsunBende senin gibiyim adetlerim düzensizdir, pko var. bende ki gecikme kalınlaşmadan dolayı olmuştu ve polip oluşmuştu, kazıma işlemi yapıldı. İnşallah öyle bir sorun yoktur
Aramızda 2 saat varmışNürnberg canım
Lütfen kan testi yapmaya çalışın hayırlısı olsunYok canim oğlumdada anlamamistim sade ce kusma olmustu 4 ayliken baslamisti oda ilk cocuyumda
Siz neredeAramızda 2 saat varmış
Bende LandauSiz nerede
Mesela ben bi doktora gitsem normal kadin doktoru deyil mesela sadece kan versem soylerlermi bana acaba hamilemiyim diyeLütfen kan testi yapmaya çalışın hayırlısı olsun ☺
Gebelik kan testi derseniz yaparlar elbetMesela ben bi doktora gitsem normal kadin doktoru deyil mesela sadece kan versem soylerlermi bana acaba hamilemiyim diye
Saol canimGebelik kan testi derseniz yaparlar elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?