• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim acaba?

kahvesevenkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
833
1.327
63
Arkadaşlar merhaba,
Normalde uzun zamandır çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat olamıyorduk. Kimyasal gebeliğimin üstünden 2 sene geçti. Geçen ay 22.gün adet olmuştum bugün son adetimin üstünden geçen 30.gün. Hala adet olmadım. Ama inanılmaz korkuyorum zaten panik atak hastasıyım ya hamileysem diye içim gidiyor. Şu dönemde nasıl atlatırım, hastaneye de gidemem. Ben evden çalışıyorum, eşim dönüşümlü olarak çalışıyor iş arkadaşlarıyla. Eşim o kadar zamandır olmuyor şimdi olduysa da vardır bi sebebi diyor ama benim içim hiç rahat değil. Canım bir şey yemek istemiyor bi 10 gündür stresten kilo verdim.

Merhaba 😊 en kolay eczaneden test alıp yapabilirsiniz ama mecbur gitmek zorundasınız eger gebelik varsa, iyice korunup gidebilirsiniz özel bir hastaneye kafanıza cok takmayın ALLAH hayırlısını versin

Bu belirsizlik ile kaç gün saha geçirebilirsiniz ya hamileysen ve gitmediğiin icin allah korusun birşey olursa her ihtimale karşı test yapın

Gebelik testi yapmanizi oneriyorum benim de 33 gün gecmis ustunden. Olmayabilir olabilir de test belli eder bunu. Birkac tane alin hatta.

Siz test yaptınız mi peki?
bi hafta geçmesini bekliyorum batın üstünden. Salı günü test alacağım en kötü. Sonrası muamma biraz da korkutucu. Allah hepimize sağlık, huzur versin.

Back