• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE MİYİM ACABA ??

Omur-un Hatunu

Benim Aşk Dolu Evlatlarım. 🤵👸
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
4.317
15.004
208
Merhaba kızlar.
Bat 6 Nisan ancak 3 4 gündür göğüs şişliği ağrısı
Bir sağ bir sol dolaşan kasık ağrısı vardı bu gün ise aşırı bir bel ağrısı ve bacaklarda hafif kan çekiliyor gibi ağrı var.
İlk gebeliğim 6 haftalık iken ölü kürtaj oldum.
1 yıldır da 2. Sini istiyoruz.
Sizce bu ağrılar belirti mi 😒🤔

Merhaba kızlar.
Bir sağ bir sol dolaşan kasık ağrısı vardı bu gün ise aşırı bir bel ağrısı ve bacaklarda hafif kan çekiliyor gibi ağrı var.
göğüs ağrısı benim en bariz belirtimdi..psikolojık de olabilir ama inşallah güzel sonuç alırsıınız

Merhaba kızlar.
Canım benim de bat 6 nisan 😉😊
Benimde bugun belimde agrı var yumurtlamanın 7.günü kasıkta batma ara ara beyaz akıntım var
İnşallah bebişimize kavuşuruz

Kizlar selam, 12 + 2 haftalik hamileyim. Ben ilk belirti olarak, kasik agrisi, bel agrisi ve cok hafif kahverengi lekelenme yasamistim. Daha sonra dayanamayip adetime 2 gun kala evde test yaptim. Cok hafif silik cizgi cikti ve hamişlik maceram basladi :) darisi sizlerin de basina. Umarim bebisler geliyodur

:KK9:
Kizlar selam, 12 + 2 haftalik hamileyim. Ben ilk belirti olarak, kasik agrisi, bel agrisi ve cok hafif kahverengi lekelenme yasamistim. Daha sonra dayanamayip adetime 2 gun kala evde test yaptim. Cok hafif silik cizgi cikti ve hamişlik maceram basladi :) darisi sizlerin de basina. Umarim bebisler geliyodur

Gözün aydın canım.
Allah kucağına almayı nasip etsin

Back