25 gün var 5-6 gün oldu biteli adetimGayet net gozukuyor
Adete ne kadar var?
Benim gözüm yanıldı sandımÇizgi var canım kan ver derim
Yani hiç bilgim yok sormak istedimSilik cizgi var. Bence kan verebilirsin.
Adet oncesi kan verdin mi?25 gün var 5-6 gün oldu biteli adetim
Hayır vermedim ortaydı kanamamAdet oncesi kan verdin mi?
Adetliyken kanaman nasildi?
Bence ozel has.beta baktir derimHayır vermedim ortaydı kanamam
Yani özel has beta nerde yaptırmam lazım üstüne görmek demek tam bilmiyorum kusura bakma çok soru sordumBence ozel has.beta baktir derim
Ustune gormus olabilirsin en net sonucu kan ile alirisn cunku suan dedigine gore cok var yeni adet dongune
Estağfurullah canim sorabilirsinYani özel has beta nerde yaptırmam lazım üstüne görmek demek tam bilmiyorum kusura bakma çok soru sordum
Çok teşekkür ederim gerçekten bu kadar bilgiler için çok sağ ol :)Estağfurullah canim sorabilirsin
Yani soyle diyeyim ustune gormek; hamilesin ama cok cok yogun olmamakla beraber kanama olur regl dongusu gibi
Ama hamilelik devam eder
Cunku suan adetin yeni bitmiş ve testin cok belli ikinci cizgide
Ozel hastanede gebelik kan testi yaptirirsan 2 saate sonuc cikar
Ama saglik ocaginda sabah versen ertesi gun sonuç alirsin o yuzden imkanin varsa ozel acile gidip hamilelik suphem var beta baktirmak istiyorum dersen kan alirlar sonuçta gittigin hastanenin laboratuvar sonucuna duser
Rica ederim canim,hepimiz birbirimize destek icin buradayızÇok teşekkür ederim gerçekten bu kadar bilgiler için çok sağ ol :)
Rica ederim canim,hepimiz birbirimize destek icin buradayız
İnsallah pozitiftir sağ ol
cok teşekkür ederim :) inşallahRica ederim canim,hepimiz birbirimize destek icin buradayız
İnsallah pozitiftir