- 26 Aralık 2024
- 7
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi Damla ergun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pozitif gibi duruyor ama bu tarihte kanda bile çıkmıyor testi tekrarlama şansınız var mı belki hamileydiniz ve adet gördünüzAslında reglime tam 16 gün var. Dün akşam yaptığım ultra erken hamilelik testinde böyle bir sonuç çıktı . Reglime de aslında daha çok olduğu için size sormak istedim kızlarrr
Ikinci çizgi gözüküyor canm kan testiyle garantileAslında reglime tam 16 gün var. Dün akşam yaptığım ultra erken hamilelik testinde böyle bir sonuç çıktı . Reglime de aslında daha çok olduğu için size sormak istedim kızlarrr
Şimdi geçen ay reglim 10 gün gecikmeli oldu ve normal kan renginde değildi kuru kahverengi şekildeydi ve tahmini üç gün sürdü ama pedlerim hiç tam dolmadı ve kahverengiydipozitif gibi duruyor ama bu tarihte kanda bile çıkmıyor testi tekrarlama şansınız var mı belki hamileydiniz ve adet gördünüz
Ben aslında eczaneden erken hamilelik testi istemiştim ama bana verdiği testin üstünde ultra erken hamilelik testi diyor normalde reglden 5-6 gün önce de kesin sonuç verdiği yaziyorUltra erken hamilelik testi nasıl bir şey. İlk defa duyuyorum. İlişkiden kaç gün sonra yapıyorsunuz testi
Bence öyle bir durum olabilir tam adet gibi olmamışsınız.. Bir önceki aydan bir gebeliktir belki. Regle 16gün kala imkansız gibi bişey normal sartlae altında zaten reglden 13_14gün önce yumurtluyor kadınlar.. Kaç günde bir adet olursunuz? Düzenli mi adetleriniz?Şimdi geçen ay reglim 10 gün gecikmeli oldu ve normal kan renginde değildi kuru kahverengi şekildeydi ve tahmini üç gün sürdü ama pedlerim hiç tam dolmadı ve kahverengiydi
Ben reglimin son günü kan vermiştim ama o zaman çıkmamıştı bir şey
Acaba çok erken olduğu için olabilir mi? Böyle bir ihtimal var mı
Regliniz normalde düzenli mi acaba yoksa düzensiz miŞimdi geçen ay reglim 10 gün gecikmeli oldu ve normal kan renginde değildi kuru kahverengi şekildeydi ve tahmini üç gün sürdü ama pedlerim hiç tam dolmadı ve kahverengiydi
Normalde uygulamada ne gözüküyorsa tam o günde olur hatta son iki aydır 3-4 gün de erken oluyordum. Fakat geçen ay uygulamaya göre 7 diğer oluslarima göre 10-11 gün gecikmeli oldu ve tam kan gibi değildi ped hiç dolmadı tahmini 3 gün sürdü ve ilkinden sonuna kadar full kahverengi şeklindeydiRegliniz normalde düzenli mi acaba yoksa düzensiz mi
testte de var gibi duruyor ama geçen ay üstüne görme gibi bişey mi yaşadınız acaba.bence kan verin hemn
Normalde hep düzenli olur reglim hatta son üç aydır 3-4 gün de erken oluyordum ama geçen ay uygulamaya göre 7 son 3 aya göre de 10 gün gecikmeli oldum. Hatta kan da ilk andan son ana kadar kahverengi ve azdı ben şüphelenip reglin son günü kan verdim ama bsy çıkmadı acaba erken olduğu için mi gözükmedi.testte de var gibi duruyor ama geçen ay üstüne görme gibi bişey mi yaşadınız acaba.bence kan verin hemen
Bence öyle bir durum olabilir tam adet gibi olmamışsınız.. Bir önceki aydan bir gebeliktir belki. Regle 16gün kala imkansız gibi bişey normal sartlae altında zaten reglden 13_14gün önce yumurtluyor kadınlar.. Kaç günde bir adet olursunuz? Düzenli mi adetleriniz?
Tekrar hesapladim normalde reglimin bittiği günden sonraki 25. Veya 26.gunfe tekrar regl olmusum geçen ay haricBence öyle bir durum olabilir tam adet gibi olmamışsınız.. Bir önceki aydan bir gebeliktir belki. Regle 16gün kala imkansız gibi bişey normal sartlae altında zaten reglden 13_14gün önce yumurtluyor kadınlar.. Kaç günde bir adet olursunuz? Düzenli mi adetleriniz?
Baska test var mı elinde varsa bitane daha yap onda da cıkarda kan ver benceTekrar hesapladim normalde reglimin bittiği günden sonraki 25. Veya 26.gunfe tekrar regl olmusum geçen ay haric
tekrar kan testi verdiniz miŞimdi geçen ay reglim 10 gün gecikmeli oldu ve normal kan renginde değildi kuru kahverengi şekildeydi ve tahmini üç gün sürdü ama pedlerim hiç tam dolmadı ve kahverengiydi