hamile miyim??? ::44::

fragranceteacher

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
66
Yer
İstanbul
selam bayanlar;) bu ay hamile kalmayı planlayanlardan biri de benim..benim SAT 2 ocaktı. adetim bittikten sonra düzenli ilişkiye giriyoruz. geçen hafta hamile kalma olasılığım en yüksek haftaydı. döllenme gerçekleşmişse acaba bu hafta erken gebelik belirtilerini yaşar mıyım? sonucu tam öğrenmek için ne kadar beklemem gerekiyor? biliyorum bir sonraki adet dönemi en belirleyicisi ama insan acayip meraklı ve sabırsız oluyor haliyle :D:D psikolojik mi bilmiyorum ama inanılmaz iştahım var ve ani duygusal değişimler yaşadığımı farkettim, hatta bu sabah eşim bile bende bir haller olduğunu söyledi.göğüslerimde şişlik hissediyorum ama hassaslık ya da ağrı yok, o mide bulantıları ya da sık tuvalete çıkma isteği , baş dönmeleri falan yok tabi..kendimi hiç bu kadar sabırsız hissetmemiştim..

gebelık belırtılerı bukadr erken olmaz stres yaparsan döllenme olduysa onuda tehlıkeye atarsın adetıune 1 hafta kala falan erken gebelık testlerınden alabılırsın dayanamıycam dıyosan ınsallah hamılesındır:49:

selam bayanlar;) bu ay hamile kalmayı planlayanlardan biri de benim..benim SAT 2 ocaktı. adetim bittikten sonra düzenli ilişkiye giriyoruz. geçen hafta hamile kalma olasılığım en yüksek haftaydı. döllenme gerçekleşmişse acaba bu hafta erken gebelik belirtilerini yaşar mıyım? sonucu tam öğrenmek için ne kadar beklemem gerekiyor? biliyorum bir sonraki adet dönemi en belirleyicisi ama insan acayip meraklı ve sabırsız oluyor haliyle :D:D psikolojik mi bilmiyorum ama inanılmaz iştahım var ve ani duygusal değişimler yaşadığımı farkettim, hatta bu sabah eşim bile bende bir haller olduğunu söyledi.göğüslerimde şişlik hissediyorum ama hassaslık ya da ağrı yok, o mide bulantıları ya da sık tuvalete çıkma isteği , baş dönmeleri falan yok tabi..kendimi hiç bu kadar sabırsız hissetmemiştim..

canım inşl hamişsindir ama daha erken belirtiler için psikolojik seninki regline 4. 5 gün varken belli olur

belirtiler için çok erken canım...
psikolojik olabilir...
biraz akışına bırak derim ben...
inşallah hamilesindir

selam bendede aynı soru işaretleri?????
aceba hamilemiyim??
benim iki ay arayla iki düşüğüm var birinci düşük yaptığımdaadetim 28 günde geldi yani ben14 eylülde düşük yaptım ve 12 ekimde adet oldum şimdide 21 aralıkta düşük yaptım ve 19 ocakta hasta olmam gerekiyodu önceki düşük yaptıgım zamana bakarak tabi
yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum aceba idrar testi yapsam çıkarmı arkadaşlar

selam bendede aynı soru işaretleri?????
aceba hamilemiyim??
benim iki ay arayla iki düşüğüm var birinci düşük yaptığımdaadetim 28 günde geldi yani ben14 eylülde düşük yaptım ve 12 ekimde adet oldum şimdide 21 aralıkta düşük yaptım ve 19 ocakta hasta olmam gerekiyodu önceki düşük yaptıgım zamana bakarak tabi
yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum aceba idrar testi yapsam çıkarmı arkadaşlar

peşpeşe düşük yapmışsın bence biraz beklemelisin.rahimin toparlanması için

inşallah isteğin gerçekleşir cnm... düşük nedenlerini sormamın bir sakınca var mı?

bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı düşük nedenlerimi bilmiyorum malesef doktorum benden trombofili paneli testi istedi onu bir türlü yaptıramadım özellerde oldukça pahalı bi test bir kaç araştırma hastanesine sordum yapmadıklarını söylediler kartal araştırmaya yaptırmayı düşünüyorum:44:

gebelık belırtılerı bukadr erken olmaz stres yaparsan döllenme olduysa onuda tehlıkeye atarsın adetıune 1 hafta kala falan erken gebelık testlerınden alabılırsın dayanamıycam dıyosan ınsallah hamılesındır:49:

canım bende dıger arkadas gıbı sabırsızlık ıcındeyım 3 ayıdr korunmuyorum gectıgımız ıkı ay gebelık testı yaptım ama sonuc negatıf dı.bu ay kasıklarımda ılk basta sınek ısırıgı gıbı sancı vurdu sımıdıde sureklı degıl ama arda bır batmlar ve agrılar oluyo su son ıkı gunudr de sıskınlık var kasıklarımda ama goguslerım de agrı falan yok subat 3 de hasta olacagım onu beklıyorum bu sefer test yapmıcam adet gunu mu beklıcem ama sızce hamıle olabırmıyım 1 haftalık gebelık belırtılerı ne olabılr hıc bır bılgım yok sadce kasıkalrda sıskılınlık arda bırde batmalar oluyo bu kadar.

bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı düşük nedenlerimi bilmiyorum malesef doktorum benden trombofili paneli testi istedi onu bir türlü yaptıramadım özellerde oldukça pahalı bi test bir kaç araştırma hastanesine sordum yapmadıklarını söylediler kartal araştırmaya yaptırmayı düşünüyorum:44:[/QU

umarım kötü bir netice almazsın, bize haberlerini vermeyi unutma...moralini yüksek tutmaya calış sen..

21 aralıkta düşük yaptım 19 ocakta hastalanmam gerekiyodu hastalanmadım doktoruma sordum 35 günde hastalanmazsan kan testi yaptır demişti öylede yaptım kan testim negatif çıktı 35 günlük gecikmede hafif bir lekelenmem oldu 2 gündürde hiç birşey yok merak içindeyim aceba neyim var:50::50::50:

Back