Lutfen bi bakin cok korkuyorum.
Adetın mı gecıktı canım anlamadım bıraz daha acıklasan
adet oldum iliskiden sonra. gecikti mi bilmiyorum. bu ay da oldum 29 gun sonra
Canım bence adet duzensızlıgı yasıyorsun
canım bır hafta adet olmuşsun eger normal adet gıbıyse bu mıktarı olsun bu zaten adettır ve bundan sonrada cocugun olacağını sanmıyorum sonuçta adet olmuşsun bu durumda çocuk nasıl olsunki
umarim oyledir .. ustune gorme diye bi sey varmis acaba o mu diye cok korkuyorum
Yok canım hiç zannetmıyorum oyle oldugunu ustune gorme az az ve lekelenme seklınde oluyormus sen normal adet gormussun yani
ustune görme lekelenme tarzında oluyomuş senınkı normal adet gıbıyse yoğunluğu rengı suresı bu degıldır bence aama yınde bı test yaptır kan testı ıcındekı kusku gıtsın ama dedıgım gıbı hamıle olduğunu sanmıyorum
um ama asil sorun su ki .. tamam cok utaniyorum ama ben evli degilim mesaj atiliyo muhabbetleri duydum riske atamiyorum
anladım evet bencede boşver rıske atma adet olmuş bıtmış sonuçta kafana hıç takma ama yınede bı emınlık acısından bı test yapabılırsın ıdrar testı oda ıcının rahatlaması acısından yoksa hamılelık yok
cevabin bilhassa da rahatlatman icin cook tesekkur ederim .. :)
kesin sonuc verir mi 1 bucuk ay sonra idrar testi peki?
Ama sen bosuna kendını uzuyorsun hem adet olmussun hrm gdbelikten korkuyosun bosuna kendıne işkence gıbı bırsey olmus bence rahat ol hem gebelik testını tıp merkezınde yaptır tele mesaj falan gelmez 1 saate sonucu alırsın madem bu kadar takıyosun ama dedgm gıbı gebelik cok dusuk ihtımal
verır farklı ıkı marka al yap canım ama bencede kafana takma
tamam yarin gidiyim bi ozel klinige olmazsa. ama snirim once idrar denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?