Hamile kiz kardeşime hediye ne alabilirim?

xuesheng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
253
78
34
Merhaba :) başlıktan da anlaşıldığı üzere kiz kardeşim hamile olduğunu ogrendik ilk hamileliği hediye almak ıstiyorum ne alsam :)

Bebegin ihtiyacı olacak birsey alabilirsiniz.
Ben olsam mutlu olurdum bebegimin ilk eşyası teyzemizden diye..
Veya gebelikle ilgili bebek bakimiyla ilgili kitaplar alabilirsiniz...

Maddi durum ve kardeş kilosu mu :)) ay ne çıkacak ben bile merak ettim kız :rolleyes:
Ya şimdi bebek eşyası almak bence saçma. Doğumdan sonra da alınabilir.
Mesela kız kardeşin karnı çıkmaya başlamıştır, çok fazla kilosu da yoktur. Bu durumda güzel bir elbise alınıp profesyonel foto çekimi hediye ederdim..
Bu dönemde bir kadının alabileceği en güzel hediyelerden biri diye düşünüyorum..
Hatta hani şu nette dolaşan anne-bebek fotoğrafları varya. Bir tane hamileyken, bir tane de doğumdan sonra kucakta bebekle çekilip güzel bir çerçeve yaptırılabilir....

Böyle değişik bir sürü şey geldi aklıma. Nasıl sence?

Mesela kız kardeşin karnı çıkmaya başlamıştır, çok fazla kilosu da yoktur. Bu durumda güzel bir elbise alınıp profesyonel foto çekimi hediye ederdim..
Bu dönemde bir kadının alabileceği en güzel hediyelerden biri diye düşünüyorum..
Hatta hani şu nette dolaşan anne-bebek fotoğrafları varya. Bir tane hamileyken, bir tane de doğumdan sonra kucakta bebekle çekilip güzel bir çerçeve yaptırılabilir....

Fotoğraf hediyesi güzel olabilir aslında ama simdi havalar kotu. Hamileliğin başıysa yazın hem daha büyük karınla bence daha hoş olur. Tam hamile modunda :))

İnstagramda falan çok güzel keçe işleri yapıyolar. Hamilelikte annenin yazması için anı defteri falan. Kardeşin yazmayı seviyosa öylr bişey yaptırabilirsin.
Daha sonra cinsiyet isim belli olunca kapı süsünü falanda yaptırırsın

Bebek bakımı kitabı değil de hamileliği anlatan "annee, anne oluyorum" gibi eğlenceli bir kitap. Hafta hafta hamileliğini anlatıyordu eğlenceli bir şekilde. Sevdiğim bir arkadaşıma da almıştım, çok hoşuna gitmişti. Yani demem o ki başka hediye alacaksanız da bu kitabı da mutlaka alın. Onun dışında yine en güzel hediyelerden biri, bir doğum fotoğrafçısı ile anlaşmak onun adina :KK66:

hamile 1.jpg

Bencede hamilelikle ilgili kitaplar guzel olur fotograf super fikir ama karni yok 7 ayda bekleyemeyecegini tahmin ediyorum her türlü sey olabilr bence lohosa geceligi taci falan bana alsalar hosuma giderdi. Bebek icin alinanlara pek bi sevimli oluyo ama cinsiyet belli degilmis onada biberon falan alabilirsin aventin iyiymis baya arastirdin vesselam

Maddi durumun ve kardeşinin kilosu nasıl? Ona göre önerilerde bulunucam. Uçuk fikirlerim olduğu hep söylenir de :KK59:
Kardeşim 70 kilo maddi durumum eh iyi kardeşime feda olsun zorlarim
Kendimi ama çok uçuk olmazsa sevinirim :)

Kardeşim biraz kilolu ama :) fotoğraf fikri guzelmis teşekkür ederim :)

O zaman konseptli bebek fotoğrafı da olabilir. Kısmetse ben bebeğim için yapıcam doğumdan sonra. Uyurken haberleri bile olmuyor sıpaların ama güzel hatıralar kalıyor

Evet çok güzel yaa. Ilk kez teyze oluyorum çok heyecanlıyım annesinden çok heyecan yaptim. Ailemizin küçük meleği olacak o inşallah :)

Baby shower tarzında bir etkinlik yapabilirsin hamileliğinin sonlarına doğru. Hediyeler ve süprizleri son aylara doğru yapmak daha iyi bence

Ha bir de yine kendime ve arkadaşıma ultrason albümü almıştım. Yani çok küçük ve uygun bir şey. Bebek için değil de hamileliğe odaklı hediyeler dusunun

X