• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Hamile kıyafetlerim

ben düşünüyorum .şimdi beğendiklerimi nasıl izah edicem oldukça karışık:)

birkaç modeli beğendim.62 kiloyum. sanki 36 olmaz gibi geldi.dün çarşıya çıkıp bakındım 36lar sıktı beni biraz.

Evet 38 daha iyi olur ,penye elbise var yeşil ,o aslında 38 beden ama benettonun kalıpları geniş oluyor bende o tarz penyeler oldkça çoktu tüm yaz rahat rahat giyersin çok hafif kumaşı canım, mudonun lacivert elbiseside çok rahat olur hatta ben onu doğuma hastaneye giderken giymek için almıştım,bir kez giydim o yüzden:)

Zara gömlek var çok ince kumaşı ,emzirme dönemindede rahatlıkla giyebilirsin mağazadan 55 e almıştım indirimde hiç giyilmedi,beğendiklerinin farklı resimleriide gönderirim ,colins elise aslında hamile elbisesi değil ama giyince tam oturuyo üstüne onu çok beğeniyolardı iş yerimdekiler

Evet 38 daha iyi olur ,penye elbise var yeşil ,o aslında 38 beden ama benettonun kalıpları geniş oluyor bende o tarz penyeler oldkça çoktu tüm yaz rahat rahat giyersin çok hafif kumaşı canım, mudonun lacivert elbiseside çok rahat olur hatta ben onu doğuma hastaneye giderken giymek için almıştım,bir kez giydim o yüzden:)

benetton ve mudoyu alabilirim. ama fiyatı biraz iyileştir:) daha kargom var. dönüşünü bekliyorum. anlaşırsak kargo etmeni istiycem. birde kot yokmuydu.38-40 beden aradı. yada pantolon

Canım hamile pantolonları 36 beden olurmu sana bilmiyorum oxxo dan aldıklarım var resim istersen ekliyim

Canım hamile pantolonları 36 beden olurmu sana bilmiyorum oxxo dan aldıklarım var resim istersen ekliyim

36 beden olmaz canım. dün çarşıda denedim.38-40 olmalı heleki pantolon. ama şu iki bluzu alabilirim. son fiyat ne

Ben bazı resimler daha ekliycem bir bak bakalım ,pantolonlar düşük bel beli lastikli olduğundan dedim acaba olurmu

Ben bazı resimler daha ekliycem bir bak bakalım ,pantolonlar düşük bel beli lastikli olduğundan dedim acaba olurmu

tamam sen at resimleri. şimdi dışarıya çıkıyorum gelince bakarım. bacak kısımları sıktı dün 36ların. çivi yutmuş gibi oldum:) görüşürz resimlere gelince bakacağım.

Resimleri yeni başlık altında açtım "markalı hamile kıyafetlerim "

Back