- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
-
- Konu Sahibi cAnImVEcAnI
İstanbulda çocukla kabus gibi zaten arabasiz hayırlısı olsun:)Almayı istiyorum bakalım hayirlisi İstanbulda perisan olduk arabasız
Araba duruyor,bayandan haber bekliyorum,olmazsa size haber veririm kismet kiminse onun olsun :)Arkadaş almazsa pierre cardin i bende düşünüyorum
Hayırlı olsun da arkadaş bana sanki siz vazgecmissiniz gibi yerini falan söyledi bende umutlanmistim açıkçası keşke sizinle kesin anlaşıp bana öyle donseydi oturduğu yeri soyleseydi. Neyse artık güle güle kullanın.
Haber bekledigimi soylemistim ama size buradan,size mesaj attigimdada bayanla gorusmemistik henuz,daha sonra telefonla gorustuk anlastik.Ozel mesajdada tekrar belirttim olumsuz olursa haberlesiriz diye,yanlis anlasilmasin lutfenHayırlı olsun da arkadaş bana sanki siz vazgecmissiniz gibi yerini falan söyledi bende umutlanmistim açıkçası keşke sizinle kesin anlaşıp bana öyle donseydi oturduğu yeri soyleseydi. Neyse artık güle güle kullanın.
Yok oyle bir dusuncem yoktu :) istanbulun neresi diye sormus bayan bende sislideyim diye mesaj attim :) keske burdan yazsaymisimhenüz teslim almadım ya ondandır belki vazgeçerim diye düşünmüştür ondan olsa gerek.. hayırlısı bakalım