- Konu Sahibi melekannesi14
-
evet malesef diğerleri çok pahalı lcw tüm beğendiklerim 36 beden kalmış oluyodefactodada çeşit yok gibi .teşekkür ederim yinede lcw den normal pantolon alıp hamileyemi çevirtsem diye düşünmeye başladım
Ay mantikli aslında bide hamile pantlnlari normle göre büyük oluyo hep her kiyafeti.mesela ben m ve l beden gyyrm ama hamile tshrtu s aliyrm digerleri emanet gbi duruyo uzerimde norml bi pantln.alip hamileye cevreblrz mantkli isyedm.gbi bende bulamyrm zaten buldklarmda 100 den asagi değil
ben iki pantolonumu yaptırdım ama yeni değiller evde giymek için yaptrdım kullanmadığım iki atlet askılardan aşağı kestim pantolonlarında kemerini kestim gönderdim terziye 5 tl ye dikmişkumaşıda kendinden olsa 10 tl ye diker nolucakki bulamazsam son çare bende yenileride öyle yapıcam mecburen
Ay mantikli aslında bide hamile pantlnlari normle göre büyük oluyo hep her kiyafeti.mesela ben m ve l beden gyyrm ama hamile tshrtu s aliyrm digerleri emanet gbi duruyo uzerimde norml bi pantln.alip hamileye cevreblrz mantkli isyedm.gbi bende bulamyrm zaten buldklarmda 100 den asagi değil
Bendekilere bakarmisiniz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neye bakicam anlamdim?
Hamile kiyafetleri ekledim konuya
Tsortleri 5 den pantalonlarida 10 tl den veriyorum hepsi yepyeni yikanmis utulenmis bekliyor.
Hamile kotu hangi siteden aldiniz acaba bana ozel mesaj atabilirmisiniz lcw disinda bi siteyse :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1156459 Eki Görüntüle 1156460 Eki Görüntüle 1156461 Eki Görüntüle 1156462 Eki Görüntüle 1156465 Eki Görüntüle 1156466 Eki Görüntüle 1156467 Eki Görüntüle 1156468 Eki Görüntüle 1156469 Eki Görüntüle 1156470
Eki Görüntüle 1159157 Eki Görüntüle 1159158
Beli açılır lastikli bu model var geniş paça..40/42 beden siyah kot collezione..Sadece kemeri kayıp düşünürseniz kendi fotoğraflarını da ekleyebilirim..
Takas düşünymsn fotograflar cok net değil daha ayrntili resim ykmu?
kızlar elinde hamile kot tulum olan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?