• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kıyafetleri arıyorum

melekannesi14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
1.008
97
123
37
kızlar az kullanılmış elinizde kalan dolabınızda fazlalık yapan tunik tshort pantolon,etek hamiş kıyafetleriyle ilgili ne varsa ... haydi buyrun açılışı yapinnn :)))

$aviary_1399418269345.jpg $aviary_1399125709596.jpg $aviary_1399125433721.jpg $aviary_1399124192772.jpg $aviary_1400515149898.jpg $aviary_1400515083977.jpg
evet kızlar yokmu elinizde birşeyler

Canim bak bende etiketi ile pantolon var diger yuklediklermde hep üstler

Canim :)) evet ben heryerdeyim bu pantlnu ben kendime almistm netten ama bana büyük geldi hamile kiyaftlernin kalbi büyük cok bol oldu bana pantln ben 35 aldim 30 satim diorm yenisni alcm ;)
Tunikde 10 canim

çiko gel biraz daha düş de alayım ikimizde hamiş insanlarız :D aynı gün doğum yapcaz pazarlık sünnettir hem sünneti yad edelim :)))

hee birde boyu nedir bide kısa kalmasında :D kpri gibi dolaşmayayım :)

Hehe canim :) valla bende yeni aldim ama işte büyük etiketi duruyo sana 25 yapim kırmym bnde yenisini alcam kiz pantlnm yk hic :) esfmanla dolasaym habire ;) boyun kaç senin uzunmu metreyi blum ölçyum

Hehe canim :) valla bende yeni aldim ama işte büyük etiketi duruyo sana 25 yapim kırmym bnde yenisini alcam kiz pantlnm yk hic :) esfmanla dolasaym habire ;) boyun kaç senin uzunmu metreyi blum ölçyum

ikisini mi 25 yapıoz :)) bende alırsam ilk hamiş pantalonum olcak öncekiler ciddi anlamda artık sıkmaya başladı. bende aynı ya eşofmnla dolaşıyom desene bu konudada aynıyız :)))bak benim de satışa sunduğum parçalarım var. istersen bir bak. ptt ye gitcem bir kıyafet işi var anlaşırsak seninkinide yollarım.

ikisini mi 25 yapıoz :)) bende alırsam ilk hamiş pantalonum olcak öncekiler ciddi anlamda artık sıkmaya başladı. bende aynı ya eşofmnla dolaşıyom desene bu konudada aynıyız :)))bak benim de satışa sunduğum parçalarım var. istersen bir bak. ptt ye gitcem bir kıyafet işi var anlaşırsak seninkinide yollarım.

Yk kiz sadece pantln 25 sende napdin benide anla internetten aldm pantlnu 35 tl verdim 7 de kargo 42 geldi bana 25e bakıyorum en son ;) valla cnm birsürü hamile tshrtu aldim kendme doldu baya :) bi ihtycm pantln iste onuda aldmmi tamm :))

Back