- 3 Mayıs 2019
- 129
- 6
- 98
- 25
- Konu Sahibi meilinggg1
-
Hamile gobegi oyle olmaz. Sert olur icine gocmez bebek var sonuctaSevgilimle en son mayıs sonu birlikte olduk. Birlikte olduk dediğim tam anlamıyla olmadı, sürtünme oldu sadece. Ve ben o zamandan beri düzenli adet görüyorum her ay. Adet sancılarım oluyor her ay ama kanamam 2-3 gün sürüyor en fazla sonra azalıyor lekelenme oluyor yani gittikçe yeşile dönüyor. Fakat bazen adet olsa da gebelik olabiliyormuş. Benim göbeğim çıktı ya anlamıyorum kilo mu aldım hamilelik mi bilmiyorum. Oturunca katlanıyor, içine de göçüyor, yumuşak da zatenAma korkuyorum göbeğim çıktığı için çünkü sürtünme ile de hamile kalınabiliyormuş? Sizce böyle bir şey mümkün mü? Kendimi şiş hissediyorum ve korkuyorum
33 haftalik hamile bir kadinim. Daha fazla emin olamam sanirimçok haklısınız pişmanım bu konularda bilgim yok ve sizlere soruyorum o yüzden. eminsiniz değil mi? göbeğimi sıktığımda yumuşacık içine de gömüyor ama benziyor da
O kismi doktor bilir.ama adetim kanamam 2 en fazla 3 gün sürüyor sonra lekelenmeye başlıyor yeşilimsi gibi, bu normal mi sizce?
Tibben mumkun degil. Adetiniz farkli oluyorsa doktora gidin. Yumurtalik kosti olabilir hpv olabilir vb. Doktor bilir. Hamile degilsiniz.Hayır yani bu normal adet kanaması gibi değil mi? Yerleşme kanaması değildir yani? Her ay aynı şekilde.
Genelde de öyle olur zaten canım 2 3 gün kanama olur sonra azalırama adetim kanamam 2 en fazla 3 gün sürüyor sonra lekelenmeye başlıyor yeşilimsi gibi, bu normal mi sizce?
Kaç kere daha aynı şeyi sorucaksın acaba? Zaten karın uzun süre çıkmaz. Çıkınca da gergindir. Maşallah hiçbirşeyi bilmiyorsunuz ama..sizce hamilw karni boyle olur mu icine gocer mi katlanie mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?