Hamile karısını yerlerde sürükledi

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Fatih’te alkollü olduğu iddia edilen koca, iki aylık hamile karısını sokak ortasında feci şekilde dövdü
vicdansiz.jpg

Karısını yerlerde sürükleyen şahıs, kameralar tarafından da görüntülendi. Ölümüne dayak yiyen kadın ise kocasından şikayetçi olmadı.

Edinilen bilgilere göre olay, geçtiğimiz hafta Topkapı Sulukule Caddesi’nde bulunan bir ara sokakta meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen bir şahıs, karısı ile kavga etmeye başladı. Karı-koca arasında büyüyen kavga, sokağa da taştı. Sokak ortasında kaçmaya çalışan karısını saçlarından sürükleyen koca, kameralar tarafından da görüntülendi. “

Bu kadarına da pes” dedirten olayda ölümüne dayak yiyen kadının iki aylık hamile olduğu öğrenildi. Sokak ortasında güpegündüz yaşanan şiddet olayına yoldan geçen vatandaşlar ise bakmakla yetindi. Şahsın karısını öldüresiye dövdüğü sırada yanlarından geçenlerin müdahalede bulunmaması dikkat çekti. Dakikalarca süren olayın ardından bir vatandaş çiftin yanına giderek öfkeli kocaya uyarılarda bulundu.

Dakikalar sonra vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, öfkeli kocayı gözaltına almak istedi. Ancak bu sırada araya giren kadın, kocasından şikayetçi olmadığını söyledi. Polis, kadının şikayetçi olmamasına rağmen çifti polis otosuna bindirerek karakola götürdü.

DHA

Allah'ın belası pislik herif!!
Eee hani ceza??
Hırsız tokat yer tokatı atan para cezasına çarptırılır,peki kadına atılan dayağın cezası ne?
Hiç değerimiz yok hiçç!!!

Valla ben bu haberi izledim. Kadin resmen dedi ki: "o benim kocam agabey, şikayetçi değilim, benim kocam"
Eeee o zaman poliste bir sorun yok....

Kadın korkusundan şikayetçi olamıyor,bu ülkemiz de sıkça görülen birşey.
Ama devletin böyle bir durum da şikayet olsun olmasın o pislik herife bir yaptırımı olmalı.
Polis:Şikayetçi misin?
Mağdure:değilim memur bey..
Polis:haa tamam o zaman serbestsin olmamalı.

Valla ben bu haberi izledim. Kadin resmen dedi ki: "o benim kocam agabey, şikayetçi değilim, benim kocam"
Eeee o zaman poliste bir sorun yok....
Haberleri izlemedim ama kadın korkusundan şikayetçi olmamıştır.Bu tür şiddet olaylarında ne yazikki korkusundan şikayetçi olamayan bir sürü kadın var.

Haberleri izlemedim ama kadın korkusundan şikayetçi olmamıştır.Bu tür şiddet olaylarında ne yazikki korkusundan şikayetçi olamayan bir sürü kadın var.

Yok valla hic kocasindan korkuyor gibi durmuyordu. Resmen kocama karismayin, döver de sever de tipindeydi..

Dayagin cezasi şikayete bakmamali
- yok şikayetçiddeğilim ben dayagi hakettim(!)
- yok şikayetçi değilim ben mazosistim ben istedim dövmesini(!)

Bir insan dovulmekten niye şikayetçi olmaz tabikide daha çok yemekten korktugu icin ne mantiksiz kanunlarimiz var!!

Yok valla hic kocasindan korkuyor gibi durmuyordu. Resmen kocama karismayin, döver de sever de tipindeydi..
öyle bir yaşamın içinde büyümüş bir hanım..kocasının onu kıskandığını düşünmüştür..gideck yeride yoktur..bazıları bunun sevgi olduğunu düşünüyor böyle kesimlerde..:KK64:

Dayagin cezasi şikayete bakmamali
- yok şikayetçiddeğilim ben dayagi hakettim(!)
- yok şikayetçi değilim ben mazosistim ben istedim dövmesini(!)

Bir insan dovulmekten niye şikayetçi olmaz tabikide daha çok yemekten korktugu icin ne mantiksiz kanunlarimiz var!!
kamu cezası gibi bir ceza olmalı şikayete bakmamalı kadın döven vs..ceza almalı o zaman bak yapabiliyormu..

Back