• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmis olanlar yardimici olabilirmisiniz ?

masal17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
36
7
1
33
Kizlar hamilelik olusunca vucut sicakligi nasil oluyor ? Tam olarak nasil alinmasi yani gunun hangi saatinde alinan onemli oluyor ? Benim sabah daha yataktan cikmadan 36.5 oluyor aradan 2 saat gecince 35.9 oluyor sonra tekrar yukseliyor anlamadim yani sadece sabahki dereceyemi bakmak gerekiyor ? Yada sonradan boyle dusunce gun icersinde hamilelik yokmu demek ?

Kizlar hamilelik olusunca vucut sicakligi nasil oluyor ? Tam olarak nasil alinmasi yani gunun hangi saatinde alinan onemli oluyor ? Benim sabah daha yataktan cikmadan 36.5 oluyor aradan 2 saat gecince 35.9 oluyor sonra tekrar yukseliyor anlamadim yani sadece sabahki dereceyemi bakmak gerekiyor ? Yada sonradan boyle dusunce gun icersinde hamilelik yokmu demek ?
Ben yeni ogrendim hamikeligimi normalde 36,6 olur atesim sadece dun biraz artmisti bugun yine ayni anlik bence bu ates durumu

Konularınizda baktım zaten bat günümüz bugün veya yarın test yapın ateş takibi vakit kaybı

Back
X