• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmış olabilir miyim ?

Bir kaç ay mııı adetim bir kaç ay kadar gecikebilir mi yani ya bende ihtimal vermiyor gibiyim ama adetimin gecikmesi göğüslerinin ağrıması sancılanmam beyaz akıntı aynısı hamilelikte de varmış o yüzden gerildim bu kadar
Yok yok yanlış anladınız gecikme birkaç ay sürmez ama genç kızlar o kadar endişe ediyor ki regl olsalar bile birkaç ay acaba hamile miyim, nette okudum regl olsa da gebelik oluyormuş diye sürekli konu açıyorlar, evet bazı olağan dışı gebelikler oluyor ama siz hamile değilsiniz, test yapınca hamile olmadığınızı anlayacaksınızHoppa

Bazı durumlarda belirtiler birbirine benzer, endişe ettikçe o belirtileri birbirine daha çok benzetiriz ve bu da korkumuzu tetikler, hamilelik korkusu öyle bir şey ki veya tam tersi hamile kalma isteği, kadınların yalancı gebelik yaşamasına neden olur, aslında hamile değildir ama mide bulantıları baş dönmeleri yaşar, ileriki evrelerde karnı şişmeye başlar, memeden süt gelir, sancılar çeker, yalancı gebelik gerçek gebeliğin herşeyini taklit edebiliyor, çoğunlukla hamile kalmak isteyen kadınlarda görülür ama bizim toplumda çevresel faktörlerden dolayı hamile kalmaktan korkan kızlarda da görülmeye başlandı, bununla alakalı en iyi istatistik bizim siteden sağlanır sanırım çünkü hamile değilsin dediğimiz kızlarımızın çoğunluğunda regl olmalarına rağmen bulantı, baş dönmesi, karında şişlik şikayeti var.

Ya misafirlikteyim yatılı olarak kalıyorum test almaya çıkamıyorum söyleyemiyorum o yüzden su an bu haldeyim yani siz de ihtimal vermiyorsunuz öyle mi
ben kendimden yola cikarak dusundum evli oldugum halde korunmadan ilk seferde hamile kalmadim ondan olmazsiniz diye dusundum benim bildigim regliden sonraki yumurtalama doneminde hamile kalma olasiligi var

Cnm hem gün. Olarak gebe kalmazsın ztn adetin 4. Günü hemde gebelik. O. Kadar da kolay dgl Bn evliyim. Istedfm halde kalamiyrm valla öle hoopp diye olucak bisey dgl stres gaptgn icindir
İşte takvim de adetliyken de doğurgan dönem orta gösteriyor 20 günde bir olduğum için sanırım yani siz kolay değil diyorsunuz

Yok yok yanlış anladınız gecikme birkaç ay sürmez ama genç kızlar o kadar endişe ediyor ki regl olsalar bile birkaç ay acaba hamile miyim, nette okudum regl olsa da gebelik oluyormuş diye sürekli konu açıyorlar, evet bazı olağan dışı gebelikler oluyor ama siz hamile değilsiniz, test yapınca hamile olmadığınızı anlayacaksınızHoppa

Bazı durumlarda belirtiler birbirine benzer, endişe ettikçe o belirtileri birbirine daha çok benzetiriz ve bu da korkumuzu tetikler, hamilelik korkusu öyle bir şey ki veya tam tersi hamile kalma isteği, kadınların yalancı gebelik yaşamasına neden olur, aslında hamile değildir ama mide bulantıları baş dönmeleri yaşar, ileriki evrelerde karnı şişmeye başlar, memeden süt gelir, sancılar çeker, yalancı gebelik gerçek gebeliğin herşeyini taklit edebiliyor, çoğunlukla hamile kalmak isteyen kadınlarda görülür ama bizim toplumda çevresel faktörlerden dolayı hamile kalmaktan korkan kızlarda da görülmeye başlandı, bununla alakalı en iyi istatistik bizim siteden sağlanır sanırım çünkü hamile değilsin dediğimiz kızlarımızın çoğunluğunda regl olmalarına rağmen bulantı, baş dönmesi, karında şişlik şikayeti var.
Anlıyorum o zaman biraz sakinleşmem lazım benim değil mi

ben kendimden yola cikarak dusundum evli oldugum halde korunmadan ilk seferde hamile kalmadim ondan olmazsiniz diye dusundum benim bildigim regliden sonraki yumurtalama doneminde hamile kalma olasiligi var
Evet ama 20 günde bir adet olduğum için takvimimde adetimin 4. Günü de doğurgan dönem diye geçiyor o strese soktu zaten

İşte takvim de adetliyken de doğurgan dönem orta gösteriyor 20 günde bir olduğum için sanırım yani siz kolay değil diyorsunuz
Takvime bakma cnm herkesin yumjrtlamasi farklı zrn hepsini geçtim içine boşaltma olmadıysa imkanı yok her söylenene inanma değilsin ztn görünürsün gelir yakında adet bekirilerindir onlar yada psikolojik. Olarak. Takılsın için çok fazla duyumsuyosundur bnd egebe kalmak. İstiyordum her ay adet belirtilerini ge eleik dsunuyrdum

Takvime bakma cnm herkesin yumjrtlamasi farklı zrn hepsini geçtim içine boşaltma olmadıysa imkanı yok her söylenene inanma değilsin ztn görünürsün gelir yakında adet bekirilerindir onlar yada psikolojik. Olarak. Takılsın için çok fazla duyumsuyosundur bnd egebe kalmak. İstiyordum her ay adet belirtilerini ge eleik dsunuyrdum
Evet içime boşalma olmadı sadece vajinama temas oldu ve çok fazla yorum var doktorlar olabilir falan yor insanlar da Öyle bu kadar kolay olamaz ya herhalde gerçekten çıldırdım 3 gündür bir türlü adet olamıyorum inşallah strestir

Ya evlenmemize daha 1 yıl var başka bir şehir de görev yapıyor görevi bitince evleneceğiz ben bu durumu açıklayamam aileme hele ki tam bir ilişki yaşamadan gerçekten zor durumdayım bir kaç gün daha bekleyeceğim olmazsa test yapacağım ya inşallah değilimdir kuruntu yapıyorumdur ya
Neden sıkıntı yapıyorsun ki hamile kalsan bile hemen düğün yaparsınız canım sonuçta başkasıyla değil evleneceğin insanla ilişki yaşamışsın 🙄 bırakta bu stresi nişanlın yaşasın 🤔

madem korkuyorsunuz korunun kardesim olacagini sanmiyorum ama ihtimalide varrr bunu anlamak icin test yapacaksin

Evet söyledim imkan vermiyor hamile olmama tam bir ilişki yaşamadık psikolojindendir diyor ama içim içimi kemiriyor işte
Canım hamile kalmak öyle kolay değil merak etme , bu durumda hamile kalman için bir mucize olması lazım içini rahat tut stresten gecikme yaşamışsın

madem korkuyorsunuz korunun kardesim olacagini sanmiyorum ama ihtimalide varrr bunu anlamak icin test yapacaksin
Böyle bir şey olacağına hiç ihtimal vermedim böyle bir şey başıma gelir mı diye düşünmedim bile nişanlım yıllardır hayatımda ilk defa oldu Böyle bir şey ve çok tedirginim misafirlikteyim test yapamıyorum kimseye anlatamıyorum da zor bi durumdayım yani

20 günde bir adet oluyorum ve adetimin 4. Günü nişanlımın ( tam birleşme olmadan ) vajinama sperminin geldiğini hissettim. Ilişki yaşamadım ama arkadan boşaldı ve ben hemen toparladım sildim ve yıkadım. 2 gündür adetim gecikti ama kasık ağrım var sanki adet ağrısı gibi göğsümde şişlik ağrı da var beyaz bir akıntı da geliyor ama tam birleşme olmadan hamile olmak bu kadar kolay olur mu çok korkuyorum gerçekten neden olmadım kafayı yemek üzereyim
Üstünde çamaşır yoksa ve özel bölgene sperm değdiyse her türlü kayıp vajinaya girme özelliği vardır çünkü çok kaygan ve hızlı hareket eden bir canlıdır sperm bence bi hamilelik testi yap hemen

Back