- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.843
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Gizliyimgizli
Yok yok yanlış anladınız gecikme birkaç ay sürmez ama genç kızlar o kadar endişe ediyor ki regl olsalar bile birkaç ay acaba hamile miyim, nette okudum regl olsa da gebelik oluyormuş diye sürekli konu açıyorlar, evet bazı olağan dışı gebelikler oluyor ama siz hamile değilsiniz, test yapınca hamile olmadığınızı anlayacaksınızBir kaç ay mııı adetim bir kaç ay kadar gecikebilir mi yani ya bende ihtimal vermiyor gibiyim ama adetimin gecikmesi göğüslerinin ağrıması sancılanmam beyaz akıntı aynısı hamilelikte de varmış o yüzden gerildim bu kadar
Bazı durumlarda belirtiler birbirine benzer, endişe ettikçe o belirtileri birbirine daha çok benzetiriz ve bu da korkumuzu tetikler, hamilelik korkusu öyle bir şey ki veya tam tersi hamile kalma isteği, kadınların yalancı gebelik yaşamasına neden olur, aslında hamile değildir ama mide bulantıları baş dönmeleri yaşar, ileriki evrelerde karnı şişmeye başlar, memeden süt gelir, sancılar çeker, yalancı gebelik gerçek gebeliğin herşeyini taklit edebiliyor, çoğunlukla hamile kalmak isteyen kadınlarda görülür ama bizim toplumda çevresel faktörlerden dolayı hamile kalmaktan korkan kızlarda da görülmeye başlandı, bununla alakalı en iyi istatistik bizim siteden sağlanır sanırım çünkü hamile değilsin dediğimiz kızlarımızın çoğunluğunda regl olmalarına rağmen bulantı, baş dönmesi, karında şişlik şikayeti var.