- 16 Haziran 2017
- 4
- 0
- 26
-
- Konu Sahibi sedaseda18
Gerçekte çok az ihtimal var ama psikolojik hamilesin.kızlar benim için çok önemli. lütfen cevap verin. kafayı yemek üzereyim. adetimden iki gün sonra bir ilişkim oldu.. içime boşalmadı. ama zevk suyundan falan sperm gelmiş olabilir mi ? midem bulanmaya başladı. halsizliğim de var. İlişkimin üzerinden 10 gün geçti. Kan testi ya da idrar testi yaptırsam sonuçlar çıkar mı. Adetime 1.5 2 hafta var. Dayanamıyorum. Bir an önce belli olsun istiyorum. Akıl verin lütfen.
yani zevk suyunda var mıdır demek istedim. dışarıya boşaldı işte. peki test yaptırsam sonuç çıkar mı biraz daha beklemeli miyim.Adetinden 2 gun sonda yumurtlama bile henuz olmamış oluyor.
Spermin icine.gelip gelmedigini biz nerden bilelim Allah aşkına????
Boyle seyleri yapiyorsan sonucuna da katlanmalısın, onlemini de almalısın. O kadar kolay hamile kalınmıyor merak etme!!!!!!!!
insan ister istemez tedirgin oluyor. maalesef elimde değil. test yaptırmalı mıyım sence. 2 gün sonra yaptırsam çıkar mı sonuç net olarak.Yav madem korkuyorsun korunup yapsana bilinçsiz insanlar sinirimi bozuyor.
İçin rahat olsun öyle kolay bebek olsaydı herkes bebek sahibi olurdu.
peki ne zaman test yaptırmalıyım sizce. adetime çok var. ama korkuyorum.Gerçekte çok az ihtimal var ama psikolojik hamilesin.
Adetine 2 hafta varsa, hamile olsan bile çıkmaz, en erken adete iki uc gun kala çıkar. Ama hamile degilsin olamazsin. Cok,düşük ihtimal, bidahakine korun!yani zevk suyunda var mıdır demek istedim. dışarıya boşaldı işte. peki test yaptırsam sonuç çıkar mı biraz daha beklemeli miyim.
Canım 1 hafta kala yaparsan varsa çıkar tabiinsan ister istemez tedirgin oluyor. maalesef elimde değil. test yaptırmalı mıyım sence. 2 gün sonra yaptırsam çıkar mı sonuç net olarak.
15 gün sonra test yap kesin sonuç için.peki ne zaman test yaptırmalıyım sizce. adetime çok var. ama korkuyorum.
1)Hamile degilsinkızlar benim için çok önemli. lütfen cevap verin. kafayı yemek üzereyim. adetimden iki gün sonra bir ilişkim oldu.. içime boşalmadı. ama zevk suyundan falan sperm gelmiş olabilir mi ? midem bulanmaya başladı. halsizliğim de var. İlişkimin üzerinden 10 gün geçti. Kan testi ya da idrar testi yaptırsam sonuçlar çıkar mı. Adetime 1.5 2 hafta var. Dayanamıyorum. Bir an önce belli olsun istiyorum. Akıl verin lütfen.