- 23 Ağustos 2022
- 21
- 4
- 26
-
- Konu Sahibi saidtheskyyy
gerçekten ilk işim buraya yazmak olcak bekliyorum bende umarım ya çok sıcakkanlısın çok tatlısınHiç üzülme hamile olman şuan imkansız gibi bir şey, regl olunca rahatlarsın ama bu bence senin için iyi bir ders oldu. Bu korkuyla bundan sonra bu konuda daha dikkatli olursun. Ne demişler bir musibet bin nasihatten iyidir. Regl olduğunda bizede haber verirsin
Derdi olan insanın üzerine gitmenin bir anlamı yok, bir nebze olsun rahatladıysan sevindim canımgerçekten ilk işim buraya yazmak olcak bekliyorum bende umarım ya çok sıcakkanlısın çok tatlısın
Ben de regl gördüm bugün 5.günüm hamilelik şansı yoktur değil mi? Test yapmama gerek var mıEvet sorun yok zaman. Bir daha da dikkat et aman diyim kondom falan kullanın başka biri olduğunda sürtünme bile yaşasanız
Çok çok büyük ihtimalle yoktur merak etmeBen de regl gördüm bugün 5.günüm hamilelik şansı yoktur değil mi? Test yapmama gerek var mı
Vajinusmusu yeni yendim 18 ağustosta 1 buçuk yıllık evliyim 21 ağustosta regl olmam gerekiyordu bugün ayın 26 sı halen olmadım ilk ilişki sonrası gecikme oluyor mu ? Korunmuyoruz da kan testi yaptırdım negatifÇok çok büyük ihtimalle yoktur merak etme
Korkma canm hamileysen evlenirsiniz nolacak sanki sevdigin adam ve bebisin ohhhh missssMerhabalar ben yumurtlama dönemindeyken korunmasız geri çekilme ile ilişki yaşadım sevgilim içine boşalmadım diyor kesinlikle fakat çok tedirginim sonuçta yumurtlama döneminde böyle bir aptallık yaptım benim hatam acaba zevk suyundan dolayı hamile kalmış olabilir miyim ayın 16sında ilişki yaşadık ben 18inde ella hapı içtim yumurtlama dönemindeyim diye korkuyorum nolur bilen yazsın yaşım 22 yaptım bir hata
Evet bir neden olabilir veya başka etkenlerden dolayı gecikme olmuş olabilir kafaya takmayın takmayınca olursunuz o zaman yine de daha gecikirse bir test daha yaparsınızVajinusmusu yeni yendim 18 ağustosta 1 buçuk yıllık evliyim 21 ağustosta regl olmam gerekiyordu bugün ayın 26 sı halen olmadım ilk ilişki sonrası gecikme oluyor mu ? Korunmuyoruz da kan testi yaptırdım negatif
beni aldattı ayrıldık o yüzden korkuyorumKorkma canm hamileysen evlenirsiniz nolacak sanki sevdigin adam ve bebisin ohhhh missss
Teşekkür ederim halen daha regl olmadım test alıp yapıcam ona göre hastaneye gidicem bakalımEvet bir neden olabilir veya başka etkenlerden dolayı gecikme olmuş olabilir kafaya takmayın takmayınca olursunuz o zaman yine de daha gecikirse bir test daha yaparsınız
Adet oldunuz mu ? merak ettimbeni aldattı ayrıldık o yüzden korkuyorum
Neden inanırsınızki.boyle ...p.ccclereMerhabalar ben yumurtlama dönemindeyken korunmasız geri çekilme ile ilişki yaşadım sevgilim içine boşalmadım diyor kesinlikle fakat çok tedirginim sonuçta yumurtlama döneminde böyle bir aptallık yaptım benim hatam acaba zevk suyundan dolayı hamile kalmış olabilir miyim ayın 16sında ilişki yaşadık ben 18inde ella hapı içtim yumurtlama dönemindeyim diye korkuyorum nolur bilen yazsın yaşım 22 yaptım bir hata
Konu sahibi bir haftadır siteye girmemiş, bir sorun olsa telaşla yazardı diye düşünüyorum. Hamile değildir muhtemelenAdet oldunuz mu ? merak ettim
aynen olsaydı ne yapacağım dye yazardı muhtemelenKonu sahibi bir haftadır siteye girmemiş, bir sorun olsa telaşla yazardı diye düşünüyorum. Hamile değildir muhtemelen
Adet oldunuz mu ? merak ettim
Merhabalar regl oldum tam tarihinde ve ayni sekilde oldum hamile olma olasiligim kalmadi dimiKonu sahibi bir haftadır siteye girmemiş, bir sorun olsa telaşla yazardı diye düşünüyorum. Hamile değildir muhtemelen
Hayir kalmadi tabiki geçmiş olsunMerhabalar regl oldum tam tarihinde ve ayni sekilde oldum hamile olma olasiligim kalmadi dimi
COK TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL YORUMLARINLA RAHATLATTIN BENİHayir kalmadi tabiki geçmiş olsun
Rica ederim canım. Bak ben aylardır gebe kalmaya çalışıyorum o kadar kolay değil yani korkma artik senin icin böyle bir ihtimal yok. Ama bundan sonrası icin dikkat et kendine ki bu yaşta kürtaj icin doktor aramak zorunda kalma kendini gelecegini düşün. İyi aksamlarCOK TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL YORUMLARINLA RAHATLATTIN BENİ
teşekkür ederim canım iyi akşamlar her şey istediğin gibi olsunRica ederim canım. Bak ben aylardır gebe kalmaya çalışıyorum o kadar kolay değil yani korkma artik senin icin böyle bir ihtimal yok. Ama bundan sonrası icin dikkat et kendine ki bu yaşta kürtaj icin doktor aramak zorunda kalma kendini gelecegini düşün. İyi aksamlar
tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın bugun normal kan vermeye gitmiştim tahlillerimin sonuclarını beklerken sonunda cıkmıs sonuclar normal kan tathlillerinde hamile olsam belli olur muydu acaba sadece demir eksikliği olduğu görünüyor bende siz tecrübelisinizdir diye soruyorum kusura bakmayınRica ederim canım. Bak ben aylardır gebe kalmaya çalışıyorum o kadar kolay değil yani korkma artik senin icin böyle bir ihtimal yok. Ama bundan sonrası icin dikkat et kendine ki bu yaşta kürtaj icin doktor aramak zorunda kalma kendini gelecegini düşün. İyi aksamlar