Hamile kalmış olabilir miyim lütfen yardım

Hiç üzülme hamile olman şuan imkansız gibi bir şey, regl olunca rahatlarsın ama bu bence senin için iyi bir ders oldu. Bu korkuyla bundan sonra bu konuda daha dikkatli olursun. Ne demişler bir musibet bin nasihatten iyidir. Regl olduğunda bizede haber verirsin ☺️
gerçekten ilk işim buraya yazmak olcak bekliyorum bende umarım ya çok sıcakkanlısın çok tatlısın

Vajinusmusu yeni yendim 18 ağustosta
1 buçuk yıllık evliyim 21 ağustosta regl olmam gerekiyordu bugün ayın 26 sı halen olmadım ilk ilişki sonrası gecikme oluyor mu ? Korunmuyoruz da kan testi yaptırdım negatif

Merhabalar ben yumurtlama dönemindeyken korunmasız geri çekilme ile ilişki yaşadım sevgilim içine boşalmadım diyor kesinlikle fakat çok tedirginim sonuçta yumurtlama döneminde böyle bir aptallık yaptım benim hatam acaba zevk suyundan dolayı hamile kalmış olabilir miyim ayın 16sında ilişki yaşadık ben 18inde ella hapı içtim yumurtlama dönemindeyim diye korkuyorum nolur bilen yazsın yaşım 22 yaptım bir hata
Korkma canm hamileysen evlenirsiniz nolacak sanki sevdigin adam ve bebisin ohhhh missss

Vajinusmusu yeni yendim 18 ağustosta 1 buçuk yıllık evliyim 21 ağustosta regl olmam gerekiyordu bugün ayın 26 sı halen olmadım ilk ilişki sonrası gecikme oluyor mu ? Korunmuyoruz da kan testi yaptırdım negatif
Evet bir neden olabilir veya başka etkenlerden dolayı gecikme olmuş olabilir kafaya takmayın takmayınca olursunuz o zaman yine de daha gecikirse bir test daha yaparsınız

Merhabalar ben yumurtlama dönemindeyken korunmasız geri çekilme ile ilişki yaşadım sevgilim içine boşalmadım diyor kesinlikle fakat çok tedirginim sonuçta yumurtlama döneminde böyle bir aptallık yaptım benim hatam acaba zevk suyundan dolayı hamile kalmış olabilir miyim ayın 16sında ilişki yaşadık ben 18inde ella hapı içtim yumurtlama dönemindeyim diye korkuyorum nolur bilen yazsın yaşım 22 yaptım bir hata
Neden inanırsınızki.boyle ...p.ccclere

COK TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL YORUMLARINLA RAHATLATTIN BENİ
Rica ederim canım. Bak ben aylardır gebe kalmaya çalışıyorum o kadar kolay değil yani korkma artik senin icin böyle bir ihtimal yok. Ama bundan sonrası icin dikkat et kendine ki bu yaşta kürtaj icin doktor aramak zorunda kalma kendini gelecegini düşün. İyi aksamlar ☺️

Rica ederim canım. Bak ben aylardır gebe kalmaya çalışıyorum o kadar kolay değil yani korkma artik senin icin böyle bir ihtimal yok. Ama bundan sonrası icin dikkat et kendine ki bu yaşta kürtaj icin doktor aramak zorunda kalma kendini gelecegini düşün. İyi aksamlar ☺️
teşekkür ederim canım iyi akşamlar her şey istediğin gibi olsun

tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın bugun normal kan vermeye gitmiştim tahlillerimin sonuclarını beklerken sonunda cıkmıs sonuclar normal kan tathlillerinde hamile olsam belli olur muydu acaba sadece demir eksikliği olduğu görünüyor bende siz tecrübelisinizdir diye soruyorum kusura bakmayın

X