- 18 Mayıs 2019
- 16
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi ezgi123658
-
Islak mendil spermleri öldürür diye biliyodum ama sildi yani sonucta sence hamile kalma ihtimalim var midir ki onceden de boyle olmuştu ama hamile kalmamistim cok stres yapmıştımIslak mendil detayi niye?
Ilk once korunmadik bosaldiktan sonra da sildi islak mendille. Sonra prezervatifi çıkardı korunmadan baski yapti vajinama sperm kalmis midir peki sence yani ihtimal var midir yinede. Ama silmisti yaniNeden korunmuyorsunuz?
Tabii ki ihtimal var.Ilk once korunmadik bosaldiktan sonra da sildi islak mendille. Sonra prezervatifi çıkardı korunmadan baski yapti vajinama sperm kalmis midir peki sence yani ihtimal var midir yinede. Ama silmisti yani
Cok korkuyorum bilmiyorum bi de ben ilişki sırasında kendimi kasan biriyim yani tam olarak birleşme olmuyordu bu yüzden sadece baskı yapıyorduk dıştan. Daha once de boyle olmuştu korkup test almıştım ama hamile kalmamistimTabii ki ihtimal var.
Korkuyorsunuz ama evlenmeden yinede yapiyorsunuz .. anlayamiyorum kusura bakmayinCok korkuyorum bilmiyorum bi de ben ilişki sırasında kendimi kasan biriyim yani tam olarak birleşme olmuyordu bu yüzden sadece baskı yapıyorduk dıştan. Daha once de boyle olmuştu korkup test almıştım ama hamile kalmamistim
2-3 senedir birlikteyiz zaten evlenmeyi düşünüyoruz ciddiyiz biz ama ailelerimiz istemiyorKorkuyorsunuz ama evlenmeden yinede yapiyorsunuz .. anlayamiyorum kusura bakmayin
Ne kadar ciddi olursaniz olsun HENÜZ evli degilsiniz dimi .. hayirlisi ne diyim2-3 senedir birlikteyiz zaten evlenmeyi düşünüyoruz ciddiyiz biz ama ailelerimiz istemiyor
bence ihtimal yok böyle birşeyde hamile kalınmaz hamile kalmak çok zor zatenArkadaşlar adetimin son günü sevgilimle ilişkiye girdik. Kanamam geçmişti. Ilk önce korunmadan ilişkiye girdik. Sonra göğsüme boşaldı. Boşalınca ıslak mendille sildi. Islak mendille silince tekrar ilişkiye girdik. O günden sonra kasık ağrılarım oldu bazen. Bi de grip oldum üşüttüm midem bulanıyordu kustum dün. Sizce üşütmekten mi oldu bu? Önceden de iliskiye girmistik ve korkup test yapmıştım negatif cikmisti o gunden sonra adet olmuştum. Sizce hamile kalmis miyimdir? Yoksa stres mi yapıyorum??
Islak mendil kokusundan nefret ederim oruç oruç konuya bak yaa yemin ederim aklıma geldikçe kusasım geliyor bide ıslak mendille silmiş
Cehalet evet ama sexe gelince bizden çok şey biliyorlar şu dediklerini kocamla düşündüm iğrenç ötesiSpermi olduruyormus. Kafaya bak!
Boyle korunmadan sevisiyorlar, sonra da buraya gelip hamile miyim acaba diye agliyorlar.
Cehalet kadar illet bir sey yok.
Duzgunce cevap verebilirsin. Ve korunduk ama korkuyorum yine de bulasmis olabilir diyeSpermi olduruyormus. Kafaya bak!
Boyle korunmadan sevisiyorlar, sonra da buraya gelip hamile miyim acaba diye agliyorlar.
Cehalet kadar illet bir sey yok.
Regl olmadim henuz. 5 haziranda regl olmam gerekiyor. Onceki iliskide de boyle korkmuştum ondan sonra regl olmuştum onu kastettim. Ve reglimin son gününde iliskiye girdik, kanamam bitmişti. Ve iliskide bile kendimi kasan biriyim bu yuzden tam anlamıyla bir birlesme yasayamadik zaten. Sadece baskı yaptı. Vajinama boşalmadi ama bulasmis olabilir mi korkuyorum hamile olma gibi bi ihtimalim var midir pekioff regl olmussunuz hala kafanıza takıyorsunuz ya. cok sacma gercekten
Bir öncekinde korkmuşsun zaten. Şimdi daha dikkatli olman gerekmezmıydı.Regl olmadim henuz. 5 haziranda regl olmam gerekiyor. Onceki iliskide de boyle korkmuştum ondan sonra regl olmuştum onu kastettim. Ve reglimin son gününde iliskiye girdik, kanamam bitmişti. Ve iliskide bile kendimi kasan biriyim bu yuzden tam anlamıyla bir birlesme yasayamadik zaten. Sadece baskı yaptı. Vajinama boşalmadi ama bulasmis olabilir mi korkuyorum hamile olma gibi bi ihtimalim var midir peki
Bu sefer korunmuştuk ama arada korunmayı bırakıp bir an vajinama baskı yaptı korunmadan. Dışarı bosaldiktan sonra silmişti çünkü. Bi de kendimi kastığım için tam olarak bir birleşme olmadı hicbir zaman. Sizce halsizligim ve karın ağrılarım , kusmam psikolojik midir? Ve bu ara üşüttüm bu belirtiler bundan kaynaklı mıdırBir öncekinde korkmuşsun zaten. Şimdi daha dikkatli olman gerekmezmıydı.
Keşke kendini kandırıp zaten evlenıcez diye bu şekilde korkacagın işlere girmeseydin.
Bulaşsa bile vajinaya gırmesı oraya ulaşması zor. Hamile değilsindir içine boşalmadıysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?