Tüp bebek neden düşünmediniz merak ettim?
Valla canım bende senın gibi herşeyi yaptım bende 5 yıllık evlıyim hiç bi sorun bizdede yok. Boşu boşuna 5 yıl bekledim şimdi sorun olsada olmasa 2. Yıla hemn tüo bebek yapıyolar. Ben tüp bebek yaptım o bile tutmadı. Şimdi donmuşlarla 2.denememi yapıcam. Ovilation testınde olumsuz olursa vakit kaybetme benım gibi daha fazlaDüsündüm tabi ama bir sorunumuz olmadigi icin biraz daha beklemek istiyorum canim ki insallahda ona gerek kalmaz dogal yöntemlerle kaliriz bu ay ovulation testini aldim yaptim hayirlisi bekliyorum artik bu senede olmassa mecbur tüp bebek tedavisi olcam cünkü 6 seneyi gecmis olcak
Insallah canim bu sefer tutar seninki olmassa bu yaza kadar beklicem yazdan sonra insallah hem ramazan yaklasior ondan sonra yaz tatili gelior belki bu bir kac ayda para biriktiririm burda karsilamiyorlar hepsini yarisini cepten ödememiz gerekior ozaman kadar parada biriktirmis oluruz canim dün yumurtlama zamanimdi ovulation testine göre iliski oldu canim baya bir sürede yattim bakalim hayirlisi belki gerek kalmaz sende yine ugrasmaya devam et tüp bebek icin beklemeValla canım bende senın gibi herşeyi yaptım bende 5 yıllık evlıyim hiç bi sorun bizdede yok. Boşu boşuna 5 yıl bekledim şimdi sorun olsada olmasa 2. Yıla hemn tüo bebek yapıyolar. Ben tüp bebek yaptım o bile tutmadı. Şimdi donmuşlarla 2.denememi yapıcam. Ovilation testınde olumsuz olursa vakit kaybetme benım gibi daha fazla
Yok canım zaten donmuşlarımla bu ay tekrar yapıcaz hazırlık aşamasındayım ilk tüp bebeğide kasım ayında yaptım. İnsallah senınde hiç gerek kalmaz tüp bebeğe ama para bıriktir ihmal etme olmazsa vakit kaybetme daha fazla 5 yıl boş boşuna bekledım valla o yıllarıma yanarım. Herkes 2.yi getirdi. Sorun yok dıye dıye niye beklediysem. Okdar doktorlara git bitkiler kullan sorun yokya hani koca karı ilaçlari kullan.kullanmasan ay bişey yapmıyosun ki Allah dert vermiş dermanını ara demiş diyolar. Okdar şey yaptım allahtan bişey olmadı ya. Yaş kaç bu arada. Benim 26Insallah canim bu sefer tutar seninki olmassa bu yaza kadar beklicem yazdan sonra insallah hem ramazan yaklasior ondan sonra yaz tatili gelior belki bu bir kac ayda para biriktiririm burda karsilamiyorlar hepsini yarisini cepten ödememiz gerekior ozaman kadar parada biriktirmis oluruz canim dün yumurtlama zamanimdi ovulation testine göre iliski oldu canim baya bir sürede yattim bakalim hayirlisi belki gerek kalmaz sende yine ugrasmaya devam et tüp bebek icin bekleme
Orasi öyle canim cok haklisin aslinda belki bende birgün senin gibi kendime cok kizicam niy3 bekledim diye ama iste tüp bebekte kesim birsey degilki 30-40% veriyorlar ama tabi yani denemekte fayda var belki öyle olcak kaderimize o yazildi hayirlisi insallah rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah bizlere benim yasta 26 canim 2 hafta sonra 27 olucam 2012 de evlendim evlendigimiz günden beri istiyoruz bebekYok canım zaten donmuşlarımla bu ay tekrar yapıcaz hazırlık aşamasındayım ilk tüp bebeğide kasım ayında yaptım. İnsallah senınde hiç gerek kalmaz tüp bebeğe ama para bıriktir ihmal etme olmazsa vakit kaybetme daha fazla 5 yıl boş boşuna bekledım valla o yıllarıma yanarım. Herkes 2.yi getirdi. Sorun yok dıye dıye niye beklediysem. Okdar doktorlara git bitkiler kullan sorun yokya hani koca karı ilaçlari kullan.kullanmasan ay bişey yapmıyosun ki Allah dert vermiş dermanını ara demiş diyolar. Okdar şey yaptım allahtan bişey olmadı ya. Yaş kaç bu arada. Benim 26
aynen canim ya benimde en cok istedigim genc anne olmak o yüzden evlendigim gibi cocuk istedik ama olmadi haklisin bu sene bir kay ac icinde olmassa yapicam bende daha fazla beklemenin anlami yok hakkimizda hayirlisi insallah canim tüp bebek tedavisini bana biraz anlatabilirmisin nasil oluyor neler yapiyorlar nekadar sürüyor falanOyle yüzde 40 larda falan. Ama 2 embiryonun şansı daha yuksek yuzde 60 larda falan bnm ilk denemede 1 tane konulmuştu. Bnm arkadas 2 bucuk senelık evliydi bıde 1 tane kürtajı var kendiliğinden olmuştu ama kaybettı. 1 seneye yakın bekledi olmadı tüpbebek yaptı ilk denemesi tuttu. Cok kiziyo bana çok bekledım dıye. Allah ol desin yeterki insallah pişman olmazsın da tüp bebeğede gerek kalmaz. Bnde 2013 ün ekim ayının 20 sinde evlendım. İlk 4 5 ay korundum ama ilaç falan kullanmadım eşim korundu sonrası olmuyo dıe gttık doktora hep olcak gözüyle baktılar tüp bebek yaparsan 100 de yüz tutar bıle dedıler nerelere geldık. Tüp bebeğe gerek kalmaz sorun yok die die 2.de buldum kendımı. Kadın için iyi olmuyo yumurtalıklar tembelleşiyo ymurta sayısı azalıyo menepoz erken olup olmayacağı bellı olmuyo ve en istediğim erken yaşta anne olmaktı. 30 a verdiven dayadım.
Canım önce yumurta takıbi yapılıyor iğne kullanıyosun sonra kaç tane ymurta oluştuysa toplama gününde anestezi alarak onları topluyolar. Sen bişey hissetmiyosun uyuyo oluyorsun. Kalkıncada benım ağrım flan olmadı. Sonra ogun eşindende sperm alınıyor birlestiriyolar döllenme oluyor bellı bi güne gelmesini bekliyolar bölünmesi için. 5. Gunu embrıyosu oldu benımkıler donduruldu.dondurma işlemının tutma oranı daha yuksek diyolar doktorda oyle dedi. 11 tane ymrtam toplandı 3 tanesi 5.güne ulaştı. Zorluğu yok yanı bn daha cok zor sanıyodum.aynen canim ya benimde en cok istedigim genc anne olmak o yüzden evlendigim gibi cocuk istedik ama olmadi haklisin bu sene bir kay ac icinde olmassa yapicam bende daha fazla beklemenin anlami yok hakkimizda hayirlisi insallah canim tüp bebek tedavisini bana biraz anlatabilirmisin nasil oluyor neler yapiyorlar nekadar sürüyor falan
Bende cok zorlu birsey sanmistim sen anlatinca normal geldi banada insallah gerek kalmaz ama olmassamda bu sene insallah kesin yapicam kafama koydum canim sayende hayirlisi olur insallah sen nezaman doktora gidiceksin tekrar yani nezaman koyulcak sana bellimiCanım önce yumurta takıbi yapılıyor iğne kullanıyosun sonra kaç tane ymurta oluştuysa toplama gününde anestezi alarak onları topluyolar. Sen bişey hissetmiyosun uyuyo oluyorsun. Kalkıncada benım ağrım flan olmadı. Sonra ogun eşindende sperm alınıyor birlestiriyolar döllenme oluyor bellı bi güne gelmesini bekliyolar bölünmesi için. 5. Gunu embrıyosu oldu benımkıler donduruldu.dondurma işlemının tutma oranı daha yuksek diyolar doktorda oyle dedi. 11 tane ymrtam toplandı 3 tanesi 5.güne ulaştı. Zorluğu yok yanı bn daha cok zor sanıyodum.
İnsallah gerek kalmaz tatlım ama hamıle olamazsanda daha fazlada bekleme. Ayın 16 sında kontrolüm var rahim kalınlığına bakılcak ondan 4 5 gün sonrada transver olacak canım.havuç suyunu hergun sık iç ama tm mı. Hem cinsel güccü arttırıyo hemde tutunmaya yardımcı oluyo erkeklerdede hıza iyi gelıyo spermlere yanı. İncirde bol bol yeBende cok zorlu birsey sanmistim sen anlatinca normal geldi banada insallah gerek kalmaz ama olmassamda bu sene insallah kesin yapicam kafama koydum canim sayende hayirlisi olur insallah sen nezaman doktora gidiceksin tekrar yani nezaman koyulcak sana bellimi
Tmm canim icerim esim bir özel karisim almis icinde hep dogal seyler var incir bal bir kac sey aklimda degil suan ondan yiyoruz bir kasik hergün bakalim insallah canim bu ay tutar senin ya duamdasin insallah senden güzel haber alirizİnsallah gerek kalmaz tatlım ama hamıle olamazsanda daha fazlada bekleme. Ayın 16 sında kontrolüm var rahim kalınlığına bakılcak ondan 4 5 gün sonrada transver olacak canım.havuç suyunu hergun sık iç ama tm mı. Hem cinsel güccü arttırıyo hemde tutunmaya yardımcı oluyo erkeklerdede hıza iyi gelıyo spermlere yanı. İncirde bol bol ye
Canim ben 5 senedir ne belirtiler yasadim bir bilsen ahh ahh bunlarin hepsi pskolojik cok düsündügümüz icin cok kafamiza taktigimiz icin bunlari yasiyoruz insallah hayirli haber alirsin ama belirtilere bakma canim sonradan üzülmeni istemem hakkinda hayirlisi olsunBende yumurtlama döneminin en verimli günlerinde eşim il dışındaydı diye aslında çok umutlu değildim . Yarın bat günüm ama bu sabah pembe akıntım oldu silince , sonrada kahve rengimsiye dönüştü adet oluyorum sanırım , umutlu değildim diyorum ama üzüldüm yine . Ciddi başımdönüyodu kaç gündür yoksa bubelirtiler neden demeden yapamıyorinsan
Neyi anlamadım canımGunes3425 bu ay denedinizmi adet tarihin nezaman ?
Yani bu ay denedinizmi yumurtlama gününde ve adetin gecti mi canim ?Neyi anlamadım canım
Yok canım tüp bebek yapıcam ya ben ilişki yasak. Geçen ay benım yumurtalar toplandı dondu bu ay trasnver olcak. Rahim dinlendirme yapılcak yani.Yani bu ay denedinizmi yumurtlama gününde ve adetin gecti mi canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?