- 19 Mart 2024
- 66
- 25
-
- Konu Sahibi ebrulimebrulim94
Evet gittim troit yüksekliği vardı kontrol altında şuan ilaç kullanıyorum değer düştü . Prolaktin içinde ilaç kullandım 2 ay oda biraz yüksekti şuan değerler normal hepsi .Doktora gittiniz mi?
Canım gebelik testi yazıyor işte, 2 çizgi çıkmış hamilesin tebrik ederim :)Arkadaşlar bu gebelik tetsimi acba hamileyim bilemedim acil bir cevap
Gebelik testi değilmi ovulasyon testi yazılmıyorCanım gebelik testi yazıyor işte, 2 çizgi çıkmış hamilesin tebrik ederim :)
Kuzum bu kür hem tsh ı hem de prolaktin yükseltiyor malesef.Arkadaşlar selamlarçörek otu,bal , tarçın karışımını herkes kullanabilir mi ? Bazı arkadaşlar kiste sebeb veriyor demiş . Kullanma dozu var mı ?
8 aydır hamile kalmaya çalışıyorum birde bu macunu denemek istedim
Aaaa öyle mi hiç bilmiyordum canım . Ben hiç kullanmayım mı yani .değerlerim şuan düzgünken .Kuzum bu kür hem tsh ı hem de prolaktin yükseltiyor malesef.
Kuzum valla benim çok düzgündü değerlerim. 12 çıkmıştı prolaktinim.sonra tekrar baktırdım 15 çıkmıştı. Kürü bi 5-6 gün falan yaptım 30 a yüksekmişAaaa öyle mi hiç bilmiyordum canım . Ben hiç kullanmayım mı yani .değerlerim şuan düzgünken .
Ovulosyon testi değilki bu, yani pozitif çıkmış gebeliğinGebelik testi değilmi ovulasyon testi yazılmıyor
Hiç kullanmayım o zaman . Prolaktin çünkü gebe kalmak için çok önemli . Hayıt tohumu çayı kullandın mi peki canım ? Oda çok faydalı diye duydum .Kuzum valla benim çok düzgündü değerlerim. 12 çıkmıştı prolaktinim.sonra tekrar baktırdım 15 çıkmıştı. Kürü bi 5-6 gün falan yaptım 30 a yüksekmiş
Canım o da prolaktini yükseltiyor diyorlar ben kıllandım. Fsh değerim biraz düşmüştü kullandığımda. Şimdi ara ara testere dişli aslan pençesi çayı içiyorumHiç kullanmayım o zaman . Prolaktin çünkü gebe kalmak için çok önemli . Hayıt tohumu çayı kullandın mi peki canım ? Oda çok faydalı diye duydum .
testin sol tarafında LH yazıyor ovulasyon testi bu. bu markanın ambalajlarında sıkıntı var ben de kullandim bi ay ovulasyon testi ama ambalajda gebelik testi yazıyor. kasetin üzerinde sol tarafında yazan doğrudur.
Anladım canım . Bende doğal yollarla aktive etmek istedim ,Tabi önce Allah’ın izniyle olur hersey yine de boş durmak istemdim sağlıklacakla anne olmak istiyorumCanım o da prolaktini yükseltiyor diyorlar ben kıllandım. Fsh değerim biraz düşmüştü kullandığımda. Şimdi ara ara testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum
Prolaktin yükseltiyor diyen de var ya ben de bugün başladım ama korktum şimdi yorumları okuyuncaArkadaşlar selamlarçörek otu,bal , tarçın karışımını herkes kullanabilir mi ? Bazı arkadaşlar kiste sebeb veriyor demiş . Kullanma dozu var mı ?
8 aydır hamile kalmaya çalışıyorum birde bu macunu denemek istedim
Aynen canım bende geri vites yaptım . Prolaktin çok önemli risk alamamProlaktin yükseltiyor diyen de var ya ben de bugün başladım ama korktum şimdi yorumları okuyunca
Ben hiç baktirmadım prolaktin değerime deAynen canım bende geri vites yaptım . Prolaktin çok önemli risk alamam
Prolaktin yanı süt hormonu yüksekse gebe kalmaya engel . Çok önemli baktır istersen . Çocuk düşünüyorsanBen hiç baktirmadım prolaktin değerime de