Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmaya kolaylaştırıcı kür

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ebrulimebrulim94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
66
25
Arkadaşlar selamlar çörek otu,bal , tarçın karışımını herkes kullanabilir mi ? Bazı arkadaşlar kiste sebeb veriyor demiş . Kullanma dozu var mı ?
8 aydır hamile kalmaya çalışıyorum birde bu macunu denemek istedim

Kuzum valla benim çok düzgündü değerlerim. 12 çıkmıştı prolaktinim.sonra tekrar baktırdım 15 çıkmıştı. Kürü bi 5-6 gün falan yaptım 30 a yüksekmiş
Hiç kullanmayım o zaman . Prolaktin çünkü gebe kalmak için çok önemli . Hayıt tohumu çayı kullandın mi peki canım ? Oda çok faydalı diye duydum .

Hiç kullanmayım o zaman . Prolaktin çünkü gebe kalmak için çok önemli . Hayıt tohumu çayı kullandın mi peki canım ? Oda çok faydalı diye duydum .
Canım o da prolaktini yükseltiyor diyorlar ben kıllandım. Fsh değerim biraz düşmüştü kullandığımda. Şimdi ara ara testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum

Canım o da prolaktini yükseltiyor diyorlar ben kıllandım. Fsh değerim biraz düşmüştü kullandığımda. Şimdi ara ara testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum
Anladım canım . Bende doğal yollarla aktive etmek istedim ,Tabi önce Allah’ın izniyle olur hersey yine de boş durmak istemdim sağlıklacakla anne olmak istiyorum artık

Prolaktin yükseltiyor diyen de var ya ben de bugün başladım ama korktum şimdi yorumları okuyunca

Canım vücudunun neye ihtiyacı olduğunu bilmiyoruz o yüzden kürleri rasgele kullanmamak lazım. bu konuda danışmanlık veren geleneksel tıp uzmanları var, itibar ediyorsan böyle şeylere en azından doğal kürler konusunda bilgili birinden tavsiye almış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…