Adete 1 hafta kala kanda çıkmaz erken yaptırıp kendinizi neden üzüyorsunuz? 4 gün kala olsa belki ama bu çok erkenAdetime 1 hafta var kan testi yaptırdım bugün 0.100 çıktı yani negatif böyle çıkıp sonra yükselen oldu birde biraz önce progestron tahlili verdim hami olmak için en az kaç ol alı
bu ay 2.klomen tedavim birinde iğne yapıldı 2.de ise yumurta büyümüş mü diye adetin 10.gün dr gittiğimdeyyumurtan çatlamış dedi bende yumurtalama olduğunu hissettim 7.8.9.gün beraberlik oldu acaba üst üsteolunca sperm kalitesi düştü mü diye korkuyorumyani olmadıgebelik diye çünkü yumurtalama erken oldu ve hiç bi belirtim yokAdete 1 hafta kala kanda çıkmaz erken yaptırıp kendinizi neden üzüyorsunuz? 4 gün kala olsa belki ama bu çok erken
Kaç yıldır deyorsunuz?bu ay 2.klomen tedavim birinde iğne yapıldı 2.de ise yumurta büyümüş mü diye adetin 10.gün dr gittiğimdeyyumurtan çatlamış dedi bende yumurtalama olduğunu hissettim 7.8.9.gün beraberlik oldu acaba üst üsteolunca sperm kalitesi düştü mü diye korkuyorumyani olmadıgebelik diye çünkü yumurtalama erken oldu ve hiç bi belirtim yok
Bende klomen kullandö normalde bnde yumurtlamada her günü değelrendirirdim ama soktor günaşıro dedi bu kez gün aşırı değerlendirdim sadece yumurtlamanın ertesi günü çatlama gördüm boş geçmek istemedm bunlar bnce ayrntı nasip olacaksa bikerede olaa olur düşünüp kendimizi yormayalm bnde sizin gibiyim ama stres yaptığızıma değmiyobu ay 2.klomen tedavim birinde iğne yapıldı 2.de ise yumurta büyümüş mü diye adetin 10.gün dr gittiğimdeyyumurtan çatlamış dedi bende yumurtalama olduğunu hissettim 7.8.9.gün beraberlik oldu acaba üst üsteolunca sperm kalitesi düştü mü diye korkuyorumyani olmadıgebelik diye çünkü yumurtalama erken oldu ve hiç bi belirtim yok
14 yaşında virane var 7 aydır istiyoruz 2. Ama OlmuyorKaç yıldır deyorsunuz?
Halinize şükredin bence ben 4 yıldır deniyorum14 yaşında virane var 7 aydır istiyoruz 2. Ama Olmuyor
14 yaşında virane var 7 aydır istiyoruz 2. Ama Olmuyor
Rabbim sana bana olmayan herkese nasip etsin elini boş bırakmasın kardeşimHalinize şükredin bence ben 4 yıldır deniyorum
Allah razı olsun kardeşim elimde değil inşallah hamileyimdirhalinize şükretmelisiniz bence ne güzel bir tane çocuğunuz varmış 2.de olur Allahın izniyle
şu an sorunuza cevap verebilecek kimse yok bence adet günü negatif çıkıp geç döllenmeden dolayı 1 hafta sonra pozitif olan bile oluyor , sorunuzun tek cevabı 5 gün bu konuyu unutup beklemek varsa bile belki stres yaptığınız için tutunamaz ve kaybedersiniz.
Allah razı olsun kardeşim elimde değil inşallah hamileyimdir
İnşalllah Rabbim ol derse olacak değilse mümkünatı yok kardeşiminşallah Allah gönlünüze göre versin ama bir tane olmuşsa 2.de olur
İnşalllah Rabbim ol derse olacak değilse mümkünatı yok kardeşim
Yumurtlamadan 14 gün sonra olur adet. Anlattığınıza göre çakışmış gibi görünmüyor. Kırmızı pıhtılı değilse devamı gelmiyorsa yerleşme olabilir. Sancı olmaz deniyor ama ben çok sancı çekmiştim tek fark adet sancısı gibi değil batma şeklinde oluyorMerhaba hanımlar, 5 buçuk aydır evliyim. Adet düzensizliklerim var. Doktorlar normal şekilde çocuğun olmaz dediler. Geçen ay doktora gittim bana klomen verdi iki paket daha sonra iki iğnede yatırdım. Yumurtalıklar 18 mm. Sonra çatlama iğnesi yaptı. Omuzdan yaptı hemşire. Bir iki gün sonra üç dört gün birlikte olduk. Bir hafta geçti. Bugün kanamam oldu. Ve adet günümle çakıştı. Adet mi oldum yoksa hamilelik belirtisi mi. Sabah az bisi kan vardı şimdi arttı biraz. Ve saçılarımda var. Bana yardımcı olur musunuz?
Yumurtlamadan 14 gün sonra olur adet. Anlattığınıza göre çakışmış gibi görünmüyor. Kırmızı pıhtılı değilse devamı gelmiyorsa yerleşme olabilir. Sancı olmaz deniyor ama ben çok sancı çekmiştim tek fark adet sancısı gibi değil batma şeklinde oluyor
Cok erken yaptirmissin canim olsads cikmaz kanda 1 hafta varkenAdetime 1 hafta var kan testi yaptırdım bugün 0.100 çıktı yani negatif böyle çıkıp sonra yükselen oldu birde biraz önce progestron tahlili verdim hami olmak için en az kaç ol alı
Amin insaallah isteyen.herkese versin rabbim cok zor beklemekRabbim sana bana olmayan herkese nasip etsin elini boş bırakmasın kardeşim
Halinize şükredin bence ben 4 yıldır deniyorum
[/QUOTE
Cok yorucu bir surec Allah hepimizin yardimcisi olsun bizde 1 yildir istiyoruz olmuyor .Insan kafaya takmak istemesede ne yazik ki kafasindan bu dusunceyi atamiyor stres yapiyor ister istemez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?