• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmaya çalışırken başıma gelenler

cheesecake17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
186
83
98
1 buçuk senelik evliyim. Eşimle çoçuk sahibi olmaya karar verdik . Telefondan yumurtlama takibi yaptık heyecanla adet gününü bekleme süreci başladı . Normalde 1 hafta kala başlayan adet belirtileri ben de nerdeyse ilk ilişkiden hemen sonra başladı tamamen psikolojik dedim . Ama hiç geçmeyen ağrı sancı akıntı . Sonuç rahimde mantar ileri derece idrar yolu enfeksiyonu ve hem sağda hem solda kist . Verilen her ilacı düzenli içiyorum ama kist yerinde biliyorum gitmedi . Bekarken 2 kere kist ameliyatı oldum . Benim gibi sürekli bu sıkıntıyı yaşayan var mı ? Hem pko hem kist hersey üst üste geldi .

bende ezelden beri pkosluyum.o kistlerde ara ara gelip herşeyi iyice karıştırıyor.yapacak bir şey yok tedaviye tam gaz devam edeceksin.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

cok gecmis olsun! bende bi senedir ugrasiyorum, karar verdigimiz andan beri dertler bitmek bilmedi. Once miyom derdiyle basladi, sonra verilen ilaclar yuzunden hormonal dengesizlik derken kist olustu, hadi kist gecti derken yine denedik bu seferde dis gebelik yasadim igne vuruldum ve hamile kalmam 3 ay yasaklandi
bende kendimi sapa saglam saniyordum birde... hayirlisi ne diyelim

Back