Bende hiç anlamıyorum ama tek bildigim cok kafayada takmamak gerekiyormuş nekadar becerebilirsek işteBende istiyorum
21.gun progesteron testinde 8.2 doktor yumurtlamıssın dedi ama catlamismi bilmiyorum kimileri 4 ila 50 arası ilk gebelik diyor anlamadım
Ne kadardir deniyosunuz ben 1 yillik evliyim bu 8.ay olacakAaa süpermiş cok teşekkr ederim deniycem bunuda inşallaahhh hamile kalırız pskolojide cok önemli 4 arkadaş birbirimizle cok yakın tarihlerde evlendik 3. Hamile şimdi beni bekliyorlar
Eylül 23 de 1 sene olcak bizimde 8 aydırda deniyoruzNe kadardir deniyosunuz ben 1 yillik evliyim bu 8.ay olacak
Anladım hayırlısı artk ne diyeyim .ş hamilelik referansları görmüştüm bir yerde 4 ila 50 arası progesteron diye bilmiyorum .sBende hiç anlamıyorum ama tek bildigim cok kafayada takmamak gerekiyormuş nekadar becerebilirsek işte
Aramıza hoşgeldinBeeeeeen ah beeeeeeennn
Hoşbulduk canımAramıza hoşgeldin
Sen nekadarlık evlisin canımHoşbulduk canım
Doktora gittin mi hiç canımBen de bi yıldır bekliyorum gelmiyo bi türlü
Evet canım prolaktin yüksekliği vardı çok şükür bi kaç aydır düzenli hsg çekildi onda da sorun yok ama bi türlü gelmiyo bebişDoktora gittin mi hiç canım
Canım anca düzene girdiyse olur inşallahh rabbim. Hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa sürede alırız bebişlerimiziEvet canım prolaktin yüksekliği vardı çok şükür bi kaç aydır düzenli hsg çekildi onda da sorun yok ama bi türlü gelmiyo bebiş
Canım tam okunmuyo ama prolaktin 32 sanki yanlış mı gördüm?Bu tahliller adetin 3. Gunu yapıldı nasıl peki
Canım tam okunmuyo ama prolaktin 32 sanki yanlış mı gördüm?
Yok canm 21 prolaktinCanım tam okunmuyo ama prolaktin 32 sanki yanlış mı gördüm?
Baya bulanık gözüküyo resim görebilene aşk olsun diğerlerini hiç göremiyorum prolaktini de yanlış görmüşüm :)Yok canm 21 prolaktin
ben benbenim gibi hamile kalmaya çalışnlar kimler kızlar
İnşallah hepimizin bebişleri olurben ben9 ay bitti bu 10. ay hala beklemediyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?