- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 35
Icim rahat canim :) öyle kendimi hasta falan da hissetmiyorumBen cok cektigim için cok spru sormuşum :) ama yeni bile başlasanız denemelere için rahat etsin kan tahlillerini yaptır bence. Bide en büyük sıkıntımız stres aslında
ya artık teknoloji çok ilerledi ama inanmamız ve bol bol dua etmemiz lazım sabır bende hiç yok ya :)
ozaman cok güzel senin içinIcim rahat canim :) öyle kendimi hasta falan da hissetmiyorum
Pcos derecesine göre degişiyor en belirgin özelligi adet düzensiZligi oluyor cogu insanda. Tüylenme kilo oluyor ama bazılarında hiç belirti olmadanda oluyor uldrasonla anlaşılıyorKızlar bahsettiğiniz pcos 'ün belirtileri neler oluyo basil anlasiliyo
Canım inofolic bende kullandm ama hiç faydasını görmedim hayıt tohum cayını iç lh düzenliyormuş bende bugün başladımMerhaba bizde 8 aydir deniyoruz bu ay inofolic combi kullandim pco yok ama lh biraz yuksek cikmisti bakalim ne olacak bu ay bati bekliyorum
Inofolic bu ay basladim ilk kez kullandim bakalim ne olacak ates olcme yontemini kullaniyorum ben birde suanlik yuksek gidiyor atesimCanım inofolic bende kullandm ama hiç faydasını görmedim hayıt tohum cayını iç lh düzenliyormuş bende bugün başladım
Ateş ölcmeyide duydum ama denemedim ovulasyon testini deniycem ben bu ay adetimin bittigi 3 gün oluyor adetin 1. Gününden itibaren sayıyormuşuz 11,13,15 diye gün aşırı ovulasyon testi yapıyormuşuz doktorum öyle dediInofolic bu ay basladim ilk kez kullandim bakalim ne olacak ates olcme yontemini kullaniyorum ben birde suanlik yuksek gidiyor atesim
Ovu testini ben hic denemedim canim netten al daha uygun oluyoAteş ölcmeyide duydum ama denemedim ovulasyon testini deniycem ben bu ay adetimin bittigi 3 gün oluyor adetin 1. Gününden itibaren sayıyormuşuz 11,13,15 diye gün aşırı ovulasyon testi yapıyormuşuz doktorum öyle dedi
Evet netten daha uygunmuş eczaneden aldım ben ilk bilmeden 5 adet vardı içinde bidakine netten alayımOvu testini ben hic denemedim canim netten al daha uygun oluyo
Hamile kalırsak bildirelim birbirimize Sanki eylülde hamile kalacakmışım gibi hissediyorum hep kendmiOvu testini ben hic denemedim canim netten al daha uygun oluyo
Ben ayin 24unu bekliyorum senin ne zaman batHamile kalırsak bildirelim birbirimize Sanki eylülde hamile kalacakmışım gibi hissediyorum hep kendmi
Benim daha cok var 3 gün önce bitti regl :)Ben ayin 24unu bekliyorum senin ne zaman bat
Oo :) senin daha calismalar var :)Benim daha cok var 3 gün önce bitti regl :)
Evet daha denemeler var inşallahh tutarsa şuan bi şeker ilacı kullanıyorum( şekerim yok ama) yumurtlamayı ve catlamasını sağlıyormuş bide hayıt cayına başladm bugünOo :) senin daha calismalar var :)
Ilacin adi ne ates olcmeyi de deneyebilirsin dusmeye baslayinca adetin gelip gelmeyecegini de anliyosunEvet daha denemeler var inşallahh tutarsa şuan bi şeker ilacı kullanıyorum( şekerim yok ama) yumurtlamayı ve catlamasını sağlıyormuş bide hayıt cayına başladm bugün
İlacım adı glucophage 850mg lık kullanıyorum sabah akşam. Ateş ölceri nasl yapıyoruz kiIlacin adi ne ates olcmeyi de deneyebilirsin dusmeye baslayinca adetin gelip gelmeyecegini de anliyosun
Fertility firend diye bi uygulama var her gun sabah erkenden yataktan kalkmadan atesini olcup oraya giriyorsun akintin olursa onu da giriyorsun uygulama ovu gunune cizgi cekiyo cektigi cizginin altinda duserse adet olabilirsin demek oluyoİlacım adı glucophage 850mg lık kullanıyorum sabah akşam. Ateş ölceri nasl yapıyoruz ki
Aaa süpermiş cok teşekkr ederim deniycem bunuda inşallaahhh hamile kalırız pskolojide cok önemli 4 arkadaş birbirimizle cok yakın tarihlerde evlendik 3. Hamile şimdi beni bekliyorlarFertility firend diye bi uygulama var her gun sabah erkenden yataktan kalkmadan atesini olcup oraya giriyorsun akintin olursa onu da giriyorsun uygulama ovu gunune cizgi cekiyo cektigi cizginin altinda duserse adet olabilirsin demek oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?