Gebeliğe Hazırlık hamile kalmaya çalışanlar burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa tutunamadımı acaba

Hayırlısı olsun canım vaktini bekliyor demekki benimde hala kahverengi akıntım war hastalanamad bi türlü tatile gidecem cumartesi denk gelmese bari yaaa
Insallah denk gelmez :)
Benim de adetten haber yok bugün 2. gün gelmedi ve hamile degilim...

Selam bende yeni katıldım ama uzun süredir takip ediyorum..ben 4 ay önce 6 aylik erken doğum yaptım acısı taze olsada yeniden hamile kalmaya çalışıyorum..inşallah hepimizin yüzü güler

Selam bende yeni katıldım ama uzun süredir takip ediyorum..ben 4 ay önce 6 aylik erken doğum yaptım acısı taze olsada yeniden hamile kalmaya çalışıyorum..inşallah hepimizin yüzü güler
Hoşgeldin canım inşallah bende 7+4 te kürtaj oldum onlar bizim meleğimiz üzülmemek elde değil Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur

dün sabah kürtj oldum 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu ilk adetimden sonra çalışmalara başlamayı düşünüyorum Allah herşeyin hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize

Aminn çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz. Bende bir hafta önce aynı durumdan oldum bana üç ay kesinlikle yasak dedi. Ben nedenini merak ediyorum tabi ki yaradanın takdiri ama tekrar olursa kaldırabilirmiyim bilmiyorum araştırıyorum tüp bebek merkezlerinde yapıyorlarmış tahlilleri

çok geçmiş olsun nedeni ne acaba inşallah aliriz kucaklarimiza sagliklica

İzledim canım teşekkür ederim ben 21 aylık tüp mide ameliyatlıyım bacağımda lenfödem başlangıcı var masaj cihazı kullanıyorum ve bacağımda venöz bozukluk var varis oluştu. Tüp mide ameliyatı doktorum 12 aydan sonra hamile kalabilirsin demişti. Bacağım için doktorum sorun olmaz dedi bacağımdan şüpheliyim çünkü iki ay süren hamileliğimde çok ağrım oldu varis olan damarlar büklüm büklüm oldu gidip görüşmem lazım kafam karma karışık İnan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…