Yaaaa tutunamadımı acabaDoktor benim eşime de varikosel demişti , ama çocuğumuz oldu
Productor ile 2 tane erken gebelik testi yaptım ikisi de hafif silikti. Dün yine erken gebelik testi yaptım negatifti ve dün gece regl oldum
Bir daha yapmicam test filan
merakla bekliyorum inş silikte olsa cizgi çıkarKizlarrr az önce test yaptim sonucu bekliyorumm
Negatif cikti cnmmerakla bekliyorum inş silikte olsa cizgi çıkar
Hayırlısı olsun canım vaktini bekliyor demekki benimde hala kahverengi akıntım war hastalanamad bi türlü tatile gidecem cumartesiNegatif cikti cnm
Insallah denk gelmez :)Hayırlısı olsun canım vaktini bekliyor demekki benimde hala kahverengi akıntım war hastalanamad bi türlü tatile gidecem cumartesidenk gelmese bari yaaa
Hoşgeldin canım inşallah bende 7+4 te kürtaj oldum onlar bizim meleğimiz üzülmemek elde değil Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olurSelam bende yeni katıldım ama uzun süredir takip ediyorum..ben 4 ay önce 6 aylik erken doğum yaptımacısı taze olsada yeniden hamile kalmaya çalışıyorum..inşallah hepimizin yüzü güler
Öyle tabi minik meleklerimiz onlar bunu yazarken bile gözüm dolduHoşgeldin canım inşallah bende 7+4 te kürtaj oldum onlar bizim meleğimiz üzülmemek elde değil Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur
Kıyamam benimde öyle sürekli dolu dolu bir hafta oldu ne zaman geçecek bilmiyorumÖyle tabi minik meleklerimiz onlar bunu yazarken bile gözüm doldu
Sanmıyorum geciceginiKıyamam benimde öyle sürekli dolu dolu bir hafta oldu ne zaman geçecek bilmiyorum
Haklısın ilk göz ağrımızGe
Sanmıyorum geciceginikardeşleri olsa bile en büyük kardeşleri onlar olucak
Kızlar gecen yazmıştım kahve rengi ve kırmızı kanamam geldi regl oldum sandım ama bugün hiç yok gelmedi dünde gelmedi neden böyle olmuş olur adet günüme aslında 6 gün war şuan
Aminn çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz. Bende bir hafta önce aynı durumdan oldum bana üç ay kesinlikle yasak dedi. Ben nedenini merak ediyorum tabi ki yaradanın takdiri ama tekrar olursa kaldırabilirmiyim bilmiyorum araştırıyorum tüp bebek merkezlerinde yapıyorlarmış tahlilleridün sabah kürtj oldum 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu ilk adetimden sonra çalışmalara başlamayı düşünüyorum Allah herşeyin hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize
dün sabah kürtj oldum 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu ilk adetimden sonra çalışmalara başlamayı düşünüyorum Allah herşeyin hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize
nedenini bilmiyoruz 1 ay sonraki patoloji sonucunda belli olacakçok geçmiş olsun nedeni ne acaba inşallah aliriz kucaklarimiza sagliklica
çok geçmiş olsun nedeni ne acaba inşallah aliriz kucaklarimiza sagliklica
İzledim canım teşekkür ederim ben 21 aylık tüp mide ameliyatlıyım bacağımda lenfödem başlangıcı var masaj cihazı kullanıyorum ve bacağımda venöz bozukluk var varis oluştu. Tüp mide ameliyatı doktorum 12 aydan sonra hamile kalabilirsin demişti. Bacağım için doktorum sorun olmaz dedi bacağımdan şüpheliyim çünkü iki ay süren hamileliğimde çok ağrım oldu varis olan damarlar büklüm büklüm oldu gidip görüşmem lazım kafam karma karışık İnan kiizle canım
Henüz hastalanmadım testte yapmadım kendimi hamile gibi hissetmiyorum gerci nasıl bi his onuda bilmiyorum ama nasip yaaa takılmıyorum artık verende allah vermeyendeyerleşme kanamadı olmasın bu.. şuan durumun ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?