Gebeliğe Hazırlık hamile kalmaya çalışanlar burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende mi pcos lusun nekadarlık evlisin peki ben şimdi bugün hayıt cayına başlıycam inşallah şifa olur doktpra gittin mi tahlillerini yaptırdın mı ben pcos üzerine artık mastır yaptım valla :)
Soru yagmuruna tutuldum
Ben doktora gidip tahlil yaptirmadim cnm. Calismalara yeni basladik daha 1 hafta oluyor dogum kontrol hapini birakali.
Nezamandan beri bebis istiyorsunuz?

benim yaklaşık 2 sene oldu canım :) cumartesi yumurtlama günüm umarım bu ay tutar :) benim kız arkadaşımda hap kullanıyodu korunmak için bıraktığı ay hamile kaldı hemde eşinde problem olmasında rağmen :)

Insallah senin olur canim
Hapi kimse önermiyor. Fakat bizim ailedeki bayanlarda hic sorun olmadi hamile kalmak icin

bu ay başladık macunlara keçi boynuzları kürüne başladım 2 hafta oldu inşallah iyi olur benim durumda olan kimse yok galiba

onu bende duymuştum canım soğan kürünü kadınlarla alakalı problemlerde iyi geliyormuş rahim temizliyormuş

Soru yagmuruna tutuldum
Ben doktora gidip tahlil yaptirmadim cnm. Calismalara yeni basladik daha 1 hafta oluyor dogum kontrol hapini birakali.
Nezamandan beri bebis istiyorsunuz?
Ben cok cektigim için cok spru sormuşum :) ama yeni bile başlasanız denemelere için rahat etsin kan tahlillerini yaptır bence. Bide en büyük sıkıntımız stres aslında

ya kesinlikle stres şuan burda bunları konuşmamaız bile kafamızı yormamaıza neden ve stres yapmamaıza neden

ya artık teknoloji çok ilerledi ama inanmamız ve bol bol dua etmemiz lazım sabır bende hiç yok ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…