Canım merhaba senin gibi hamile kalmaya calışanlardan biriyim pcos varbenim gibi hamile kalmaya çalışnlar kimler kızlar
Sende mi pcos lusun nekadarlık evlisin peki ben şimdi bugün hayıt cayına başlıycam inşallah şifa olur doktpra gittin mi tahlillerini yaptırdın mı ben pcos üzerine artık mastır yaptım valla :)Bende bende bende
Sende mi pcos lusun nekadarlık evlisin peki ben şimdi bugün hayıt cayına başlıycam inşallah şifa olur doktpra gittin mi tahlillerini yaptırdın mı ben pcos üzerine artık mastır yaptım valla :)
Insallah senin olur canimbenim yaklaşık 2 sene oldu canım :) cumartesi yumurtlama günüm umarım bu ay tutar :) benim kız arkadaşımda hap kullanıyodu korunmak için bıraktığı ay hamile kaldı hemde eşinde problem olmasında rağmen :)
Cnm benim bi arkadasin da ayni sorunu var. 4 senedir bebisleri olmuyorhoşgeldiniz kızlar :) bende sıkıntı yok ama eşimde sıkıntı var malesef
o da aynı sizin gibi sülalesinde doğurkanlık çok fazlaymış hiç korkmadı :)Insallah senin olur canim
Hapi kimse önermiyor. Fakat bizim ailedeki bayanlarda hic sorun olmadi hamile kalmak icin
bizde başladık canım dediğim gibi hsg filmi çektirdim bende herşey temiz çıktı ama eşimin sperm ileri hareketli 0onu yükseltmeye çalışıyoruzCnm benim bi arkadasin da ayni sorunu var. 4 senedir bebisleri olmuyortedavilere basladilar bakalim hayirlisi
Macunlarla falan yükselmez mi kibizde başladık canım dediğim gibi hsg filmi çektirdim bende herşey temiz çıktı ama eşimin sperm ileri hareketli 0onu yükseltmeye çalışıyoruz
Soğan kürü cok iyiymiş ben deneyemedm midemde ünser war diye şimdi hayıt cayına başladm bi araştırın isterseniz kızlar 11 aylık evliyim ben 7 aydırda denemeler war :)kızlar soğan kürünü duydunuz mu onunda çok faydası varmış bayanlar için
Ben cok cektigim için cok spru sormuşum :) ama yeni bile başlasanız denemelere için rahat etsin kan tahlillerini yaptır bence. Bide en büyük sıkıntımız stres aslındaSoru yagmuruna tutuldum
Ben doktora gidip tahlil yaptirmadim cnm. Calismalara yeni basladik daha 1 hafta oluyor dogum kontrol hapini birakali.
Nezamandan beri bebis istiyorsunuz?
Bizler inancımızı kaybetmiycez ve o bebişleri kucagımıza alacaz tek ihtiyacımız olan inanc ve sabırya kesinlikle stres şuan burda bunları konuşmamaız bile kafamızı yormamaıza neden ve stres yapmamaıza neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?