• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmaya çalışanlar buraya

İnşallah bir sorun kalmamıştır ve herşey güzel ilerler. Sizinde çok sorun yaşanmış.

Bende bu ay adet sonrası hsg çektireceğim nasip olursa. Duruma göre ilerleyeceğiz.
sormayın bir kürtaj oldum 2 senedir uğraşıyorum doktorlarda :/ zaten o bebeğe de 1,5 yılda hamile kalmıştım. 2 senede böyle 3,5 yıldır uğraşıyoruz allah hayırlısını versin.

sormayın bir kürtaj oldum 2 senedir uğraşıyorum doktorlarda :/ zaten o bebeğe de 1,5 yılda hamile kalmıştım. 2 senede böyle 3,5 yıldır uğraşıyoruz allah hayırlısını versin.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin ne diyelim ne yapalım elden birşey gelmiyor. Olmadı mı olmuyor işte 😔

Pcoluyum ama takip ettigimden beri yumurtlama çatlama oluyo hep ama niye tutmuyo artk aklm almıyo
Sadece ona odaklanma canm bence. Bende de hiç bir sıkıntı yoktu gittiğim her doktor rahim duvarı iyi yumurtalıklar iyi yumurta gelişiyor çatlıyor ama gebelik oluşmuyor. İlk Şubat'ta bi doktora gittim ve bana hsg dedi ben çok umursamadım temmuz ayı sonu hsg yaptırdım ve rahmimin doğuştan basık olduğunu dar olduğunu öğrendim ve ilk evlendiğim zaman enfeksiyon kapmıştım ve buda tüpleri kapamış. Genel muayene ile bir şeyler tam belli değil.

Sadece ona odaklanma canm bence. Bende de hiç bir sıkıntı yoktu gittiğim her doktor rahim duvarı iyi yumurtalıklar iyi yumurta gelişiyor çatlıyor ama gebelik oluşmuyor. İlk Şubat'ta bi doktora gittim ve bana hsg dedi ben çok umursamadım temmuz ayı sonu hsg yaptırdım ve rahmimin doğuştan basık olduğunu dar olduğunu öğrendim ve ilk evlendiğim zaman enfeksiyon kapmıştım ve buda tüpleri kapamış. Genel muayene ile bir şeyler tam belli değil.
Ben 2 -3 sene önce çekldim hsg herşy normaldi ama yine çekilcm galiba

Back