Arkadaşlar 6 senedir bebek istiyoruz sorun bende pco var bir tüp bebek denemesi oldu olumsuz oldu iki aydır ovülasyon takibi yapıyorum geçen ay yine olmadı bu ay 20sinde yumurtlama başladı 3 gün degerlendirdik beklemedeyim bakalm sizler nezamandır istiyosunuz bebek neler denediniz fikir alışverişi yapalm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile kalmaya çalışanlar buraya
- Konu Sahibi Aysor
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek . hamielik belirtileri polikistik over
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benimde ilk denemem negatif oldu hiç bir sorun yok ama olmadı çokta soruna takma inşallah olur senindeArkadaşlar 6 senedir bebek istiyoruz sorun bende pco var bir tüp bebek denemesi oldu olumsuz oldu iki aydır ovülasyon takibi yapıyorum geçen ay yine olmadı bu ay 20sinde yumurtlama başladı 3 gün degerlendirdik beklemedeyim bakalm sizler nezamandır istiyosunuz bebek neler denediniz fikir alışverişi yapalm
- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
Merhaba benimde 6 haftalık bir düşüğüm bir tane kimyasalı birde nagetif tüp denemem var.Arkadaşlar 6 senedir bebek istiyoruz sorun bende pco var bir tüp bebek denemesi oldu olumsuz oldu iki aydır ovülasyon takibi yapıyorum geçen ay yine olmadı bu ay 20sinde yumurtlama başladı 3 gün degerlendirdik beklemedeyim bakalm sizler nezamandır istiyosunuz bebek neler denediniz fikir alışverişi yapalm
2 ay önce histereskopi oldum bu ay adet sonrası hsg çekilecek ve duruma göre plan yapılacak. Beklemedeyim.
Şu an doktorumun verdiği ilaç takvşyelerini ve arı ürünleri kullanıyorum.
- 2 Ekim 2020
- 990
- 527
- 53
Kizlar yumurtlamayi fln bosverin bnim uyguladimi baskasina soyledim ve ilk soylememde o kiside bugun hamile oldugunu ogrendi :)) adet bittikten hemen sonra esinize sabahlari ac karna bir tatli kasigi keci boynuzu pekmezi icirin ve 24 saatte bir iliskiye girin saatinizi tutun :))
Onu yeni evliyken denemiştim benSoğan suyunu duymuştum deneyip hamile kalan çok dene istersen canım denemediysen
Bak sen kalabilmişin hamile düşük olmuş üzüldm ama yinede kalabilmişin ben hiç kalamadımMerhaba benimde 6 haftalık bir düşüğüm bir tane kimyasalı birde nagetif tüp denemem var.
2 ay önce histereskopi oldum bu ay adet sonrası hsg çekilecek ve duruma göre plan yapılacak. Beklemedeyim.
- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
Pkco da yumurtlama günü saptanamıyor galiba. Birde çok sayıda yumurta oluyor diye biliyorum.Bak sen kalabilmişin hamile düşük olmuş üzüldm ama yinede kalabilmişin ben hiç kalamadım
Ovulasyon testi denediniz mi?
Evet işte 2 aydır deniyorum ovülasyon testini hep yumurtlama çatlama oluyoPkco da yumurtlama günü saptanamıyor galiba. Birde çok sayıda yumurta oluyor diye biliyorum.
Ovulasyon testi denediniz mi?
- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
Evet işte 2 aydır deniyorum ovülasyon testini hep yumurtlama çatlama oluyo
İyi bir doktor araştırıp bulun sonra doktor kontrolünde ilerleyin bence diğer türlü zaman kaybı.
Evet öyle yapıcaz artk
İyi bir doktor araştırıp bulun sonra doktor kontrolünde ilerleyin bence diğer türlü zaman kaybı.
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Merhaba histreskopi sonrası hsg yi dotorunuz mu önerdiMerhaba benimde 6 haftalık bir düşüğüm bir tane kimyasalı birde nagetif tüp denemem var.
- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
Evet tekrar bir sorun oluşup oluşmadığına bakacaklarMerhaba histreskopi sonrası hsg yi dotorunuz mu önerdi
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Benim doktor ameliyat sonrası usg den baktı 4 boyutlu sıkıntı yok gayet güzel olmuş ayna gibi rahminiz dedi. Ama tabi şimdi içime kuşku düştü acaba tekrar bir rahim filmi çektirsem mi?Evet tekrar bir sorun oluşup oluşmadığına bakacaklar
- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
Benim doktorumda da var bu 4 boyutlu usgden falan ama yinede istedi. Açıkçası anlamadım bende. Aklımda kalacağına çektireyim daha iyi düşünüyorum bende.Benim doktor ameliyat sonrası usg den baktı 4 boyutlu sıkıntı yok gayet güzel olmuş ayna gibi rahminiz dedi. Ama tabi şimdi içime kuşku düştü acaba tekrar bir rahim filmi çektirsem mi?
Sizinde aklınızda kalacaksa çektirin kurtulun.
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
3. kez çektirmek zorunda kalacağım yaa....Benim doktorumda da var bu 4 boyutlu usgden falan ama yinede istedi. Açıkçası anlamadım bende. Aklımda kalacağına çektireyim daha iyi düşünüyorum bende.
Sizinde aklınızda kalacaksa çektirin kurtulun.
Bu ayda deneyelim de Eylül de artık hem yumurta takibi için gideceğim hem de sorarım filime tekrar gerek var mı diye. İsterse çektiririm ne yapayım ya
- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
Benimde 3 olacak. Allah korusun ama isterse 5 olsun yine çektiririm. Ağzım yandı.3. kez çektirmek zorunda kalacağım yaa....
Bu ayda deneyelim de Eylül de artık hem yumurta takibi için gideceğim hem de sorarım filime tekrar gerek var mı diye. İsterse çektiririm ne yapayım ya
Daha önce histereskopi oldum ardından hsg çektirdim. Sorun yok rahmin çok iyi dediler. Ta ki şimdiki doktora gidene kadar
Histereskopide doktor hiçbir şey yapmamış duruyormuş. Hsg çektirmeme rağmen görülmedi. Bir doktor hatası yüzünden ameliyatı olması gerektiği gibi yapmadığı için bebeğimi düşürdüm. Varın gerisini siz düşünün
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Aaa aaaa.... valla benim doktorum ameliytın videosunu izletti. Artık bilmiyorum yan duvarları kazıdık düzelttiik dedi yapışıklığı açtık dedi. Zaten sonraki 3 ay yan tedavilr vs uyguladı. Sonra tmm dedi . 4 ay daha deneyn dedi bende 3. ay gidip işte yumurta takibi isteyeceğim o zaman belki son bir film çektriirm.Benimde 3 olacak. Allah korusun ama isterse 5 olsun yine çektiririm. Ağzım yandı.
Daha önce histereskopi oldum ardından hsg çektirdim. Sorun yok rahmin çok iyi dediler. Ta ki şimdiki doktora gidene kadar
Histereskopide doktor hiçbir şey yapmamış duruyormuş. Hsg çektirmeme rağmen görülmedi. Bir doktor hatası yüzünden ameliyatı olması gerektiği gibi yapmadığı için bebeğimi düşürdüm. Varın gerisini siz düşünün
Ben 2 kez histereskopi oldum ilki kütajda rahimde parça kalmıştı onu aldırlar. Alırken de rahimin şekli bozulmuş sanırım. Bu doktorda onları düzeltti işte.
- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
İnşallah bir sorun kalmamıştır ve herşey güzel ilerler. Sizinde çok sorun yaşanmış.Aaa aaaa.... valla benim doktorum ameliytın videosunu izletti. Artık bilmiyorum yan duvarları kazıdık düzelttiik dedi yapışıklığı açtık dedi. Zaten sonraki 3 ay yan tedavilr vs uyguladı. Sonra tmm dedi . 4 ay daha deneyn dedi bende 3. ay gidip işte yumurta takibi isteyeceğim o zaman belki son bir film çektriirm.
Ben 2 kez histereskopi oldum ilki kütajda rahimde parça kalmıştı onu aldırlar. Alırken de rahimin şekli bozulmuş sanırım. Bu doktorda onları düzeltti işte.
Bende bu ay adet sonrası hsg çektireceğim nasip olursa. Duruma göre ilerleyeceğiz.