hamile kalmanın en büyük etkeni sonunda kesin inandim...

burcuburak1907

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
360
115
34
Merhaba arkadaşlar uzun zamandir burdayin sadece gebelik konularini takip ediyorum çoğunuz gibi açtığım konular mesajlar umutlar belirtiler okuduklarim büyüklerimden duyup uygulamadiğım ama sonunda inandığım tek sey... HAMİLE KALMAK ISTIYOSAK ARASTIRMAKTAN BELIRTI ARAMAKTAN DÜŞÜNMEKTEN VAZGEÇMEK.... burda okuduğum etrafimdan ailemden cevremden duyduğum ayni ve tek sey ne zaman unuttuysam o ay hamile kaldim cümlesi... 6 aylik evliyim ilk kez bu ay digerlerine gore daha fazla üstüne düştüm bütün belirtileri yasayip üstüne saatti bile gecmeyen adetim 1 gun gecikti. Simdi bu ay adetim dün bitti ve hic bisey arastirmicam düşünmicem insallah güzel haberlerle bi örnekte ben olurum...

Merhaba arkadaşlar uzun zamandir burdayin sadece gebelik konularini takip ediyorum çoğunuz gibi açtığım konular mesajlar umutlar belirtiler okuduklarim büyüklerimden duyup uygulamadiğım ama sonunda inandığım tek sey... HAMİLE KALMAK ISTIYOSAK ARASTIRMAKTAN BELIRTI ARAMAKTAN DÜŞÜNMEKTEN VAZGEÇMEK.... burda okuduğum etrafimdan ailemden cevremden duyduğum ayni ve tek sey ne zaman unuttuysam o ay hamile kaldim cümlesi... 6 aylik evliyim ilk kez bu ay digerlerine gore daha fazla üstüne düştüm bütün belirtileri yasayip üstüne saatti bile gecmeyen adetim 1 gun gecikti. Simdi bu ay adetim dün bitti ve hic bisey arastirmicam düşünmicem insallah güzel haberlerle bi örnekte ben olurum...
aslında en doğrusu bu zaten
dikkat edersen belirtilerle alakalı konu açanların geneli, hamile değil
insan kendini çok dinleyince belirti buluyor ister istemez

aslında en doğrusu bu zaten
dikkat edersen belirtilerle alakalı konu açanların geneli, hamile değil
insan kendini çok dinleyince belirti buluyor ister istemez
evet malesef hep böyle psikolojik olarak bütün belirtileri yasiyoruz ve en önemlisi kafaya takinca o heycandan ve istekten vücutta salgılanan bi hormon var o hormon hamile kalmayi engelliyo kesinlikle düşünmicem artık

evet malesef hep böyle psikolojik olarak bütün belirtileri yasiyoruz ve en önemlisi kafaya takinca o heycandan ve istekten vücutta salgılanan bi hormon var o hormon hamile kalmayi engelliyo kesinlikle düşünmicem artık
iyi yaparsın arkadaşım
ben de öyle yapıyorum

Ilk denememizde bende cok arastirip umitlendim ustune psikolojik belirti bile hissettim ama regl oldum sonunda 2. Denememizde hic umudum yoktu uzerine bile dusmedim 6 gun geciktim umursamadim ve esimin istegiyle test yaptim 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim suan 9. Haftam ins allah sana ve isteyen herkeze nasip eder

Mrhb Burcu bende senin gibi düşünmeye başladım ama bu ay geçti diğer ay deneyeceğim artık sen martta yazmışsın eğer bu yaziyi okursan cevaplarsan sevinirim kafaya takmamayi başardı mi sonuç ne suan

En dogrusu canim bende ayni sen gibiydim 3 ay her ay her belirtiyi yasadim adetim 6 gün bile gecikti bu ay düsünmezken doktordan bir ay önce aldigim randevum vardi gecen hafta ve orda hanile oldugumu ögrendim herseyin vakti zamani var rabbim ol derse llur bi ne yaparsak yapalim

En dogrusu canim bende ayni sen gibiydim 3 ay her ay her belirtiyi yasadim adetim 6 gün bile gecikti bu ay düsünmezken doktordan bir ay önce aldigim randevum vardi gecen hafta ve orda hanile oldugumu ögrendim herseyin vakti zamani var rabbim ol derse llur bi ne yaparsak yapalim
aynen canım dediğimi yaptım kafama takmadım bende 6 haftalık hamileyim

Burcu hamile haberini yeni gördüm geç oldu ama biraz böyle şeylerden uzak kalmak istedim ama bugün merak işte kom ne yaptı diye girdim ki seni gordum çok mutlu oldum sadece birsey soracağım belirtilerin ne oldu

Burcu hamile haberini yeni gördüm geç oldu ama biraz böyle şeylerden uzak kalmak istedim ama bugün merak işte kom ne yaptı diye girdim ki seni gordum çok mutlu oldum sadece birsey soracağım belirtilerin ne oldu
Canım ben hiç düşünmediğim için belirti aramadım inan şuan aklımda şu şu diyebileceğim bişey yok o yüzden aklıma gelen ama tek belirtim gögüslerimdeki aşırı hassasiyet ve koltuk altıma doğru olan kısımlarda ağrı zaten onu farkedince adetime 5 gün kala test yaptım evde hemen çıktı

X