M Merve223 Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2022 16 6 25 8 Ocak 2022 Konu Sahibi Merve223 #1 Düğünüm yaklaşıyor hemen hamile kalmak istemiyorum. Nişanlım prezervatif kullanmak istemiyor. Ne ilaç kullanmalıyım hamile kalmak istemiyorum hemen.
Düğünüm yaklaşıyor hemen hamile kalmak istemiyorum. Nişanlım prezervatif kullanmak istemiyor. Ne ilaç kullanmalıyım hamile kalmak istemiyorum hemen.
Hemsirecik Afkurma🦴 Pro Üye 24 Mart 2019 12.717 57.912 8 Ocak 2022 Konu Sahibi Merve223 #2 Merve223 .!.: Düğünüm yaklaşıyor hemen hamile kalmak istemiyorum. Nişanlım prezervatif kullanmak istemiyor. Ne ilaç kullanmalıyım hamile kalmak istemiyorum hemen. Genişletmek için tıkla... Kadin doğum uzmaniyla gorusebilirsiniz Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Merve223 .!.: Düğünüm yaklaşıyor hemen hamile kalmak istemiyorum. Nişanlım prezervatif kullanmak istemiyor. Ne ilaç kullanmalıyım hamile kalmak istemiyorum hemen. Genişletmek için tıkla... Kadin doğum uzmaniyla gorusebilirsiniz
M Merve223 Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2022 16 6 25 8 Ocak 2022 Konu Sahibi Merve223 #3 Hemsirecik .!.: Kadin doğum uzmaniyla gorusebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Gitmeyi düşünüyorum. Ama çekiniyorum biraz Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Hemsirecik .!.: Kadin doğum uzmaniyla gorusebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Gitmeyi düşünüyorum. Ama çekiniyorum biraz
Hemsirecik Afkurma🦴 Pro Üye 24 Mart 2019 12.717 57.912 8 Ocak 2022 Konu Sahibi Merve223 #4 Merve223 .!.: Gitmeyi düşünüyorum. Ama çekiniyorum biraz Genişletmek için tıkla... Cekinecek bir sey yok canim neden cekiniyorsun? En saglikli olani bu, kafana göre ilac kullanmak sana zarar verebilir Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Merve223 .!.: Gitmeyi düşünüyorum. Ama çekiniyorum biraz Genişletmek için tıkla... Cekinecek bir sey yok canim neden cekiniyorsun? En saglikli olani bu, kafana göre ilac kullanmak sana zarar verebilir
mayushi Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2012 261 65 8 Ocak 2022 Konu Sahibi Merve223 #5 Nişanlınız sizin iyiliğinizi düşünüp prezervatif kullanacak. Doğum kontrol ilaçları kötü değil ama prezervatif kullanmak çok daha kolay. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Nişanlınız sizin iyiliğinizi düşünüp prezervatif kullanacak. Doğum kontrol ilaçları kötü değil ama prezervatif kullanmak çok daha kolay.
M Merve223 Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2022 16 6 25 8 Ocak 2022 Konu Sahibi Merve223 #6 Hemsirecik .!.: Cekinecek bir sey yok canim neden cekiniyorsun? En saglikli olani bu, kafana göre ilac kullanmak sana zarar verebilir Genişletmek için tıkla... Haklisin dogrusu bu ole yaparım buyuk ihtimal ama yinede bilgi almak istedim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Hemsirecik .!.: Cekinecek bir sey yok canim neden cekiniyorsun? En saglikli olani bu, kafana göre ilac kullanmak sana zarar verebilir Genişletmek için tıkla... Haklisin dogrusu bu ole yaparım buyuk ihtimal ama yinede bilgi almak istedim
M Merve223 Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2022 16 6 25 8 Ocak 2022 Konu Sahibi Merve223 #7 mayushi .!.: Nişanlınız sizin iyiliğinizi düşünüp prezervatif kullanacak. Doğum kontrol ilaçları kötü değil ama prezervatif kullanmak çok daha kolay. Genişletmek için tıkla... Haklisiniz yinede kadın doguma gidip konusayım diyorum. Bilgi alirim en azindan . Olumlu oy 0 Olumsuz oy
mayushi .!.: Nişanlınız sizin iyiliğinizi düşünüp prezervatif kullanacak. Doğum kontrol ilaçları kötü değil ama prezervatif kullanmak çok daha kolay. Genişletmek için tıkla... Haklisiniz yinede kadın doguma gidip konusayım diyorum. Bilgi alirim en azindan .