- 25 Nisan 2023
- 97
- 5
-
- Konu Sahibi sevval1997
yani geç içsem bile adete bir hafta kala yumurtlamam hamile kalmam diye umuyorumNeredeyse yoktur evet, siz yine de geç içmeyin.
Geç içmeyin niye geç içsem bile :)yani geç içsem bile adete bir hafta kala yumurtlamam hamile kalmam diye umuyorum
yok o gün öyle olduğu için dedim :)Geç içmeyin niye geç içsem bile :)
Ha yok olmaz zaten dediğiniz gibi geç dediği biraz daha 10 saati geçenler için. Sizin o kadar geçmemiş.yok o gün öyle olduğu için dedim :)
teşekkürler:)Hamile kalmak ihtimalim nedir?
Arkadaşlar eşimle normal adetimin ilk gününe tam bir hafta kala birlikte olduk. azıcık içime boşaldı sanırım. ama ben aylardır düzenli yasmin doğum kontrol kullanıyorum. sadece o gün 4 saat falan geç içtim ilişkiden sonra. hamile kalma ihtimalim neredeyse yoktur değil mi? ne olur olmasın...www.kadinlarkulubu.com Hamile kalmam değil mi
Arkadaşlar eşimle dün normal adetimin ilk gününe tam bir hafta kala birlikte olduk. azıcık içime boşaldı sanırım. ama ben aylardır düzenli yasmin doğum kontrol kullanıyorum. sadece o gün 4 saat falan geç içtim ilişkiden sonra. adete de bir hafta vardı birlikte olduğumuzda. hamile kalma ihtimalim...www.kadinlarkulubu.com
Lütfen aynı konuyu defalarca açmayınız.
Doğum kontrol hapını aylardır hiç aksatmadan düzenli kullanıyorsanız, kullandığınız hapı doktorunuz reçete ettiyse yani size en uygun hapsa, aylardır hep aynı saatte içiyorsanız ama bir güne mahsus 4 saat geciktirdiyseniz bir şey olmaz.
Büyük ihtimalle hamile kalmamissinizdir ama adete son bir hafta hamile kalınmaz mantığı yanlış bunu çürüten biriyimArkadaşlar eşimle dün normal adetimin ilk gününe tam bir hafta kala birlikte olduk. azıcık içime boşaldı sanırım. ama ben aylardır düzenli yasmin doğum kontrol kullanıyorum. sadece o gün 4 saat falan geç içtim ilişkiden sonra. kutuda 12 saate kadar gecikmezse sorun olmaz gibi bir şey yazıyodu. adete de bir hafta vardı birlikte olduğumuzda. hamile kalma ihtimalim neredeyse yoktur değil mi? ne olur olmasın...
ama soğum kontrol hapı kullanıyorum aylardır... sen kullanıyor muydun?Büyük ihtimalle hamile kalmamissinizdir ama adete son bir hafta hamile kalınmaz mantığı yanlış bunu çürüten biriyim
doğum kontrol hapı*ama soğum kontrol hapı kullanıyorum aylardır... sen kullanıyor muydun?
Büyük ihtimalle hamile kalmamissinizdir ama adete son bir hafta hamile kalınmaz mantığı yanlış bunu çürüten biriyimArkadaşlar eşimle dün normal adetimin ilk gününe tam bir hafta kala birlikte olduk. azıcık içime boşaldı sanırım. ama ben aylardır düzenli yasmin doğum kontrol kullanıyorum. sadece o gün 4 saat falan geç içtim ilişkiden sonra. kutuda 12 saate kadar gecikmezse sorun olmaz gibi bir şey yazıyodu. adete de bir hafta vardı birlikte olduğumuzda. hamile kalma ihtimalim neredeyse yoktur değil mi? ne olur olmasın...
Hayır onu demek istemedim büyük ihtimalle kullandığın için hamile değilsindir ama döllenme sadece ayin ortasında olmuyor ben adete son bir hafta kalmıştım o mantık yanlış demek istedim sıkıntı etmeyin hamile değilsinizdirama soğum kontrol hapı kullanıyorum aylardır... sen kullanıyor muydun?
oldu bi kere sadece olasılığın çok düşük olduğunu duymak istiyorum:/Bu kadar korkuyorsanız ve istemiyorsanız ( bu çok doğal ve normal) eşinizin de korunmasını sağlayabilirsiniz. Bu kadar strese girmezsiniz en azından.
Ben çok düşük olduğuna eminim. Kaç aydır düzenli kullanıp bir gün 4 saatten birşey olacağına ihtimal vermiyorum.oldu bi kere sadece olasılığın çok düşük olduğunu duymak istiyorum:/
inşallah...Ben çok düşük olduğuna eminim. Kaç aydır düzenli kullanıp bir gün 4 saatten birşey olacağına ihtimal vermiyorum.