Merhabalar.Sorunum kısaca şu.İlk evlendiğimin dördüncü ayı soğan kürüyle hamile kaldım.Bebek 6 haftada gelişimi durdurdu 8 haftalıkken alındı.Kalp atışları duyulmuyor dedi drlarım.Herkese olur sorun yok yola devam dediler.1 sene bekledim olmadı rahim filmi istediler Rahimde şekil bozukluğu çıltı ameliyat oldum düzeldi.Dr lar artık hiç sorunun kalmadı sabır dediler.Aklınıza gelen ne kadar test varsa yapıldı.Tek triodim var ve düzenli hap kullanıyorum.Ardından işk tüp bebek denemesi geldi. Sadece üç yumurta çıktı ikisi döllendi ikisi transfer edildi sonuç negatif.Yumurtaların az dediler yaştan ötürü.yaşım 37 oldu olacak.İkinci deneme de tüp bebekte 3 yumurta çıktı üçü döllendi biri donduruldu diğer ikisi transfer edildi ve sonuç hüsran...Üç yıl böyle geçti.Ardından soğan kürünü bir kez daha denedik ve hamileydim..Nasıl mutlu oldum anlatamam.Rahmim düzelmişti Trioidim kontrol altındaydı Tüm testlerimi yaptırmıştım ve hepsi iyiydi.Artık anne oluyorum derken Dr um 6 haftalıkken gene bebekten kalp atışı duyulamadığını söyledi 9 hafaya dek bekledik.Dr dr gezdim herkes bebek yaşamıyor dedi.Şimdi eşim yine gözümün içinr bakıyor.Bense aynı acıları yasları yeniden yaşamaktan korkuyorum deliler gibi.İçiniz de aranız da bana umut ışığı olabilecek bir hikayesi olan var mı?Böyle bir kaç kez hamile kalmış bebeğin sebepsizce kalp atışları duyulamamış ama sonradan bebeğini kucağına almış olanınız var mı?Nasıl umutsuzum nasıl ruhum acıyor nasıl çaresizim...Drlara soruyorum neden diye?Bir sebebi yok diyorlar.Var mı benim gibi olup bebebğini doğurmayı başaran?Allah bu mübarek gün de kim evlat hasretiyle tutuluyorsa hayırlı bir evlatla onu müjdelesin inşallah.Hayal edip hissedip kavuşamamak zor...