- 5 Ocak 2025
- 18
- 3
- 1
- Konu Sahibi gulerr3434
-
Doktora gittiğimde beş yıllık sprali çıkardım ve doktor dikkat et yumurtaların çok aktif hamile kalabilirsin dedi eşim sürekli korundu geri çekilme ile sadece adetten sonraki bi kaç gün korunmadık ve gebelik oluşmadı ama Şuan yumurtlama günleri birliktelik yaşadık yine de olmadıDoktora gitmeden bunun cevabını size kimse veremez .. bide ilk evlilikten dediğiniz için söylüyorum - şuan farklı biriyle evlisiniz birlikte bi kontrole gitmelisiniz eşinizle de alakalı olabilir
Doktora gitmeniz gerekiyor , sadece bir doktorun doğru düzgün test ve görüntüleme yapmadan yaptığı yoruma güvenmeyin. Ayrıca eşinizin de gözükmesi gerekiyor. Diğer yorum yazanların dediği gibi doktora gidin. Buradaki yorumlardan çıkacak bir yorumla teşhis koyamazsınız.Doktora gittiğimde beş yıllık sprali çıkardım ve doktor dikkat et yumurtaların çok aktif hamile kalabilirsin dedi eşim sürekli korundu geri çekilme ile sadece adetten sonraki bi kaç gün korunmadık ve gebelik oluşmadı ama Şuan yumurtlama günleri birliktelik yaşadık yine de olmadı
Geri çekilme bir korunma yöntemi değil öncelikle.Doktora gittiğimde beş yıllık sprali çıkardım ve doktor dikkat et yumurtaların çok aktif hamile kalabilirsin dedi eşim sürekli korundu geri çekilme ile sadece adetten sonraki bi kaç gün korunmadık ve gebelik oluşmadı ama Şuan yumurtlama günleri birliktelik yaşadık yine de olmadı
Zaten bir senedir olmuyorGeri çekilme bir korunma yöntemi değil öncelikle.
Birkaç günde hemen hop diye olmadı diye mi bu konu anlamadım? 1 seneye kadar hamile kalamamak normal kabul edilir zaten, hala olmuyorsa gider muayene olursunuz. Belki problem eşinizdedir zaten
Belirli aralıklara korunur bazense hiç korunmayızZaten bir senedir olmuyor
bekleyın madem o zaman 2-3 ay gecsın öyle endişe duyarsınız :)Doktora gittiğimde beş yıllık sprali çıkardım ve doktor dikkat et yumurtaların çok aktif hamile kalabilirsin dedi eşim sürekli korundu geri çekilme ile sadece adetten sonraki bi kaç gün korunmadık ve gebelik oluşmadı ama Şuan yumurtlama günleri birliktelik yaşadık yine de olmadı
O pardon bunu yenı okudum eşinize spermıogram testi yaptırın .Zaten bir senedir olmuyor
Bunun çocukla değil bedenınızle de ilgisi olur . Sene sene insan değişir vücut değişir her zaman aynı tepkiyi beklemeyinDaha önce ilk çocuğumda yerleşme sancısını aynı an hissetmiştim anlamıştım hamile kalacağımı hamile kalanlar daha önce öyle hissettiğimi yoksa herhangi bir belirti yokmuydu ben hep ilk çocukta olduğu gibi o hissi duymayınca olmayacağını anlıyorum yoksa ilk çocuğa mı özeldi bunları merak ediyorum doktora da gittim bi sorunum yok ama eşim gitmez
Eşimi alıp götürmem imakanz hayatta gelmez ayrıca yaşın bi önemi varmıyor 37 yaşında o bende 24O pardon bunu yenı okudum eşinize spermıogram testi yaptırın .
esinizde de problem olabilir sizde sonradan gelişen bir durum olabilir. birlikte gidip ogrenmelisinizDaha önce ilk çocuğumda yerleşme sancısını aynı an hissetmiştim anlamıştım hamile kalacağımı hamile kalanlar daha önce öyle hissettiğimi yoksa herhangi bir belirti yokmuydu ben hep ilk çocukta olduğu gibi o hissi duymayınca olmayacağını anlıyorum yoksa ilk çocuğa mı özeldi bunları merak ediyorum doktora da gittim bi sorunum yok ama eşim gitmez
Eşiniz gitmezse burdaki insanlar size bunun cevabını veremez … kendınden o kadar emin olmasın tüp bebek konularının %60 ı erkeklerde sorun çıkıyorEşimi alıp götürmem imakanz hayatta gelmez ayrıca yaşın bi önemi varmıyor 37 yaşında o bende 24
Daha önceki ilişkisinde sevgilisi hamile kalınca aldırmış o yüzden onda da bi problem yoktur benceEşiniz gitmezse burdaki insanlar size bunun cevabını veremez … kendınden o kadar emin olmasın tüp bebek konularının %60 ı erkeklerde sorun çıkıyor
Valla ikinizde de problem yoksa sevişmeye devam edinDaha önceki ilişkisinde sevgilisi hamile kalınca aldırmış o yüzden onda da bi problem yoktur bence
Hayır ciddi anlamda psikolojim bozuldu aslında o kader çok çocuk istediğimden de değil neden olmadığı konusuna takılıyorum doktora gittim tam tersi yumurtaların çok aktif e eşim başka zaman çocuk aldırtmış şimdi ise olmaması şaka gibiValla ikinizde de problem yoksa sevişmeye devam edingün aşırı tekrarlayın hemen kalkmayın ilişki sonrası doktordan da kendınız için yardımcı ilaç reçete edebilirsiniz folikasit kullanımına başlayın ilk 3 ay ve hamile kaldıktan sonraki 3 ay kullanmak gerekir
neden şaşırıyorsunuz ki yaşı gectıkce spermleri zayıflamış olamaz mı yada sizin yumurtluyor olmanız hamile kalabiliceğiniz anlamı taşımıyor ki . Bütün tüp bebek hastaları yumurtluyor hatta pcoslu olanlar daha çok yumurtaya sahipler … Mesela benım sprayl taktırdım tüplerim tıkanmış enfeksıyon yapmış ( yüzde bir olurmuş bana oldu ) bidaha çocuğum olmadı tüp bebek yaptırdık . Unutmayın hersey insanlar içinHayır ciddi anlamda psikolojim bozuldu aslında o kader çok çocuk istediğimden de değil neden olmadığı konusuna takılıyorum doktora gittim tam tersi yumurtaların çok aktif e eşim başka zaman çocuk aldırtmış şimdi ise olmaması şaka gibi
Eşiniz sperm testi verdi miDoktora gittiğimde beş yıllık sprali çıkardım ve doktor dikkat et yumurtaların çok aktif hamile kalabilirsin dedi eşim sürekli korundu geri çekilme ile sadece adetten sonraki bi kaç gün korunmadık ve gebelik oluşmadı ama Şuan yumurtlama günleri birliktelik yaşadık yine de olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?