- 26 Ocak 2021
- 82
- 34
- 8
- 27
- Konu Sahibi Sedatayfunn
-
İlaç vermedi mi bana da enfeksiyon var dedi fitil verdi ilk gittiğim ikincide fitil ve hap verdi hapı bana ve eşime verdiMerhaba arkdaslar yedi aylık evliyim hamile kalmak istiyorumm ağrılı regl oluyrm doktora gittim idrar yollarında enfeksiyon var dedi ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz
Canım bana da fitil verdi kullandım bi işe yaramadı acile gttmm ordaki dr bi ilaç verdi bi hafta kullan dedi ciprasid diye bi ilaç kullandım reglm bitince soğan kuru denicem inş allah nasip ederse bebegimin olmasıni çok isteyrm tabi ise yararsa soğan kürüİlaç vermedi mi bana da enfeksiyon var dedi fitil verdi ilk gittiğim ikincide fitil ve hap verdi hapı bana ve eşime verdi
Ben kullandım. Hatta yılda 2 defa yapıyorum. Kronik sistit hastasıydım ben sürekli tedavi oluyordum tekrarlıyordu soğan kürü kökten çözdü. Onlarca antibiyotiğin yapamadığını yaptı. Doktorum bile çok şaşırdı. Aynı zamanda rahimde bi anomali varsa ona da iyi geliyor. Ama mide sorununuz varsa tavsiye etmiyorlar haberiniz olsunMerhaba arkdaslar yedi aylık evliyim hamile kalmak istiyorumm ağrılı regl oluyodum doktora gittim idrar yollarında enfeksiyon var dedi ilac verdi kullandım regl ağrılarım hafifledi soğan kürü kullanan var mı hamililek için yardımcı olur musunuz
Benimde enfeksiyon dan olmuyormuşBende anlamadım acaba enfeksiyon yüzünden mi olmuyordur diye düşündüm bilmiyorum soğan kuru denicem umarım ise yarar
Geçmiş olsun ben hamile kalmak için denicem yani çoğu kişi kullanmış umarım ise yarar herhangi bi sorun olmazBen kullandım. Hatta yılda 2 defa yapıyorum. Kronik sistit hastasıydım ben sürekli tedavi oluyordum tekrarlıyordu soğan kürü kökten çözdü. Onlarca antibiyotiğin yapamadığını yaptı. Doktorum bile çok şaşırdı. Aynı zamanda rahimde bi anomali varsa ona da iyi geliyor. Ama mide sorununuz varsa tavsiye etmiyorlar haberiniz olsun
Siz denediniz mi kuruBenimde enfeksiyon dan olmuyormuş
Yok canım ben pek sevmiyorum bu tür şeyleri soğan kürü mesela aç karnına diyorlar ama şeker var tatlımsıymış tadı aç karnına şekeri yükseltir diye yapmadım açıkçasıSiz denediniz mi kuru
İdrar yolu enfeksıyonu hamıle kalmayı engellıyor muymuşBenimde enfeksiyon dan olmuyormuş
Evet dr dedi zaten yanma batma oluyordu bende dr a gittim fitil verdi geçti sonra başlka dr a gittim oda fitil bana verdi eşimle bana hap verdi enfeksiyon içinİdrar yolu enfeksıyonu hamıle kalmayı engellıyor muymuş
Anladım tşkler. Bende sureklı değil ama sık ilişkiye gırme donemi ozellıkle yumurtlama zamanlarını degerlendırdıgımız zaman oluyor bnde bu hafta kadın doguma gıdecegım kontrolum vardı. Bu konuyuda bir gorusurum kendısıyle.Evet dr dedi zaten yanma batma oluyordu bende dr a gittim fitil verdi geçti sonra başlka dr a gittim oda fitil bana verdi eşimle bana hap verdi enfeksiyon için
Hormon dengeniz bozulur yapmayın. Ovulasyon testi kullanin.Merhaba arkdaslar yedi aylık evliyim hamile kalmak istiyorumm ağrılı regl oluyodum doktora gittim idrar yollarında enfeksiyon var dedi ilac verdi kullandım regl ağrılarım hafifledi soğan kürü kullanan var mı hamililek için yardımcı olur musunuz
Soğan kürü aç karnına içilince şekeri yükseltir diye bende yapmadımHormon dengeniz bozulur yapmayın. Ovulasyon testi kullanin.
Şekerden once gebeligi etkileyen hormonlar varSoğan kürü aç karnına içilince şekeri yükseltir diye bende yapmadım
Valla canım ben pek sanmıyorum. Ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu olurum. Tamamen geçtiği nadirdir. Ama hamile kaldım. Bence bununla çok ilgisi yokBenimde enfeksiyon dan olmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?