Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sedatayfunn

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2021
82
34
8
27
Merhaba arkdaslar yedi aylık evliyim hamile kalmak istiyorumm ağrılı regl oluyodum doktora gittim idrar yollarında enfeksiyon var dedi ilac verdi kullandım regl ağrılarım hafifledi soğan kürü kullanan var mı hamililek için yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:
Merhaba arkdaslar yedi aylık evliyim hamile kalmak istiyorumm ağrılı regl oluyrm doktora gittim idrar yollarında enfeksiyon var dedi ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz
İlaç vermedi mi bana da enfeksiyon var dedi fitil verdi ilk gittiğim ikincide fitil ve hap verdi hapı bana ve eşime verdi

İlaç vermedi mi bana da enfeksiyon var dedi fitil verdi ilk gittiğim ikincide fitil ve hap verdi hapı bana ve eşime verdi
Canım bana da fitil verdi kullandım bi işe yaramadı acile gttmm ordaki dr bi ilaç verdi bi hafta kullan dedi ciprasid diye bi ilaç kullandım reglm bitince soğan kuru denicem inş allah nasip ederse bebegimin olmasıni çok isteyrm tabi ise yararsa soğan kürü

Ben kullandım. Hatta yılda 2 defa yapıyorum. Kronik sistit hastasıydım ben sürekli tedavi oluyordum tekrarlıyordu soğan kürü kökten çözdü. Onlarca antibiyotiğin yapamadığını yaptı. Doktorum bile çok şaşırdı. Aynı zamanda rahimde bi anomali varsa ona da iyi geliyor. Ama mide sorununuz varsa tavsiye etmiyorlar haberiniz olsun

Geçmiş olsun ben hamile kalmak için denicem yani çoğu kişi kullanmış umarım ise yarar herhangi bi sorun olmaz

Merhaba bende temmuz ayından berı hamıle kalmak ıstıyorum 3 4 denedık olmayınca doktora gıttım 2 tane dermoıd kist cıktı amelıyat oldum kapalı amelıyat. Alındı. Boyutları buyuktu ama yumurtalarıma zarar vermedı. Cok agrım oluyordu patlama rıskıde oldugu ıcın alınmak zorundaydı. 4 farklı doktora gttım 4 ude aynısını soledı. Kasımda amelıyat oldum amelıyattan sonrakı ay denemeye basladık. Bakalım inşallah bende soğan kürüne basladım. Yumurtlama gunu ve onemlı gunlerı degerlendırten sonraki gunler bendede yanma oluyo ozellıkle sabah tuvaletınden sonra. Cok sık idrara cıkıyorum ama yapıyorumda. Boyle bır durumla karsılasan var mı

Evet dr dedi zaten yanma batma oluyordu bende dr a gittim fitil verdi geçti sonra başlka dr a gittim oda fitil bana verdi eşimle bana hap verdi enfeksiyon için
Anladım tşkler. Bende sureklı değil ama sık ilişkiye gırme donemi ozellıkle yumurtlama zamanlarını degerlendırdıgımız zaman oluyor bnde bu hafta kadın doguma gıdecegım kontrolum vardı. Bu konuyuda bir gorusurum kendısıyle.

Hormon dengeniz bozulur yapmayın. Ovulasyon testi kullanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…