Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bal çörek otu nasıl bir karışım tarifini verebilir misin :)Ben isimi saglama almak icin burda bal corekotu ile yapilan bi karisim vardi, ondan yaptim. Deneyin isterseniz, insallah en kisa zamanda hamile kalirsiniz
Bebek konusunda ikna edemedim çok ciddi düşünüyor bu konularda normalde çok sakin bir kocam var ama bu konu açılınca onu tanıyamiyorum ya çok ciddi boyutlara gidecek yada tartismayi uzatmadan kesicezYani esinizi ikna ettikten sonra tabi
Hatirlasam verirdim tabi ama olculerini falan hatirlamiyorum. Sitede aratirsan bulursun kesinBal çörek otu nasıl bir karışım tarifini verebilir misin :)
Him böyle bir şekilde olabilir ama şimdilik bir kaç şey yapmak istiyor onları yapsın bende prezervatifi delmeyi düşünüyor acaba iğneyle falan delsem olur muÇok iyi anlıyorum seni bizi kocalar benziyor anladığım kadarıyla çünkü oda çok dikkatlidir korunma olayı ondaydı fakat ben kist vs çok hastanelik olduğum için 1 aylığına Doğum kontrol kullanmıştım sonra da ona devam ediyormuşum gibi davrandım
Bizde aynı Balım maddiyat dolayısıyla erteliyordu eşim kiracıyız birtek maaşla eşim evi geçindirdi bende birikim yaptım ama artık daha fazla geçmemesi gerektiğine zor olsada karar verdim çook aylar düşündüm onsuz karar alamayacağımı dediğim gibi bi cesaretle bu kararı aldım ama elim çok sevindiBenim eşim maddi yönden çok korkuyor bundan dolayı erteledi hep çok masraf olur diye korkuyor :/
Diyorsun bak beni gaza getiriyorsun şu yazıda atlatalim eğer ki yine bahanelerle karşıma geçerse bu tür şeylere başvurması düşünüyorum acaba prezervatifteki spremleri siringayla kullansak olur mu onun haberi olmadanBizde aynı Balım maddiyat dolayısıyla erteliyordu eşim kiracıyız birtek maaşla eşim evi geçindirdi bende birikim yaptım ama artık daha fazla geçmemesi gerektiğine zor olsada karar verdim çook aylar düşündüm onsuz karar alamayacağımı dediğim gibi bi cesaretle bu kararı aldım ama elim çok sevindi
Çok tatlısın bende öyle düşünüyordum İnan ki ama 1ay hap kullanmamın ardından bunu kullandım işteHim böyle bir şekilde olabilir ama şimdilik bir kaç şey yapmak istiyor onları yapsın bende prezervatifi delmeyi düşünüyor acaba iğneyle falan delsem olur mu
Olmaz tatlım.sen çıkar ver prezervatifi del pakete koy çıkarıyormuş gibi yapDiyorsun bak beni gaza getiriyorsun şu yazıda atlatalim eğer ki yine bahanelerle karşıma geçerse bu tür şeylere başvurması düşünüyorum acaba prezervatifteki spremleri siringayla kullansak olur mu onun haberi olmadan
Ahh inan ki ilişkiden sonra ilk işi prezervatif var mı yok mu diyeOlmaz tatlım.sen çıkar ver prezervatifi del pakete koy çıkarıyormuş gibi yap
Allah sabır versin sana kuzum Ne diyim azıcık daha sabret inşallah senin için sizin içinAhh inan ki ilişkiden sonra ilk işi prezervatif var mı yok mu diye
Aynen öyle doğru diyorsun bende inatlasmayi bıraktım zaman neyi gösterecek ona bakicazBenim eşim de parasal, siyasal her şeyi mazeret olarak gösteriyordu.
Bende konuyu kapadım ve bir daha bebek lafı açmadım senelerdir ayni muhabbet çünkü. Bu seferde o istiyor denedik ama ovulasyon 2 gun geçmişti. Ben hala bebek lafi etmedim hamile miyim demedim. Sende asla konusunu açma. İnatlasmayi bırakıyorlar.