• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak

Yani esinizi ikna ettikten sonra tabi :KK25:
Bebek konusunda ikna edemedim çok ciddi düşünüyor bu konularda normalde çok sakin bir kocam var ama bu konu açılınca onu tanıyamiyorum ya çok ciddi boyutlara gidecek yada tartismayi uzatmadan kesicez

Çok iyi anlıyorum seni bizi kocalar benziyor anladığım kadarıyla çünkü oda çok dikkatlidir korunma olayı ondaydı fakat ben kist vs çok hastanelik olduğum için 1 aylığına Doğum kontrol kullanmıştım sonra da ona devam ediyormuşum gibi davrandım
Him böyle bir şekilde olabilir ama şimdilik bir kaç şey yapmak istiyor onları yapsın bende prezervatifi delmeyi düşünüyor acaba iğneyle falan delsem olur mu:işsiz:

Benim eşim maddi yönden çok korkuyor bundan dolayı erteledi hep çok masraf olur diye korkuyor :/
Bizde aynı Balım maddiyat dolayısıyla erteliyordu eşim kiracıyız birtek maaşla eşim evi geçindirdi bende birikim yaptım ama artık daha fazla geçmemesi gerektiğine zor olsada karar verdim çook aylar düşündüm onsuz karar alamayacağımı dediğim gibi bi cesaretle bu kararı aldım ama elim çok sevindi

Bizde aynı Balım maddiyat dolayısıyla erteliyordu eşim kiracıyız birtek maaşla eşim evi geçindirdi bende birikim yaptım ama artık daha fazla geçmemesi gerektiğine zor olsada karar verdim çook aylar düşündüm onsuz karar alamayacağımı dediğim gibi bi cesaretle bu kararı aldım ama elim çok sevindi
Diyorsun bak beni gaza getiriyorsun :KK45: şu yazıda atlatalim eğer ki yine bahanelerle karşıma geçerse bu tür şeylere başvurması düşünüyorum acaba prezervatifteki spremleri siringayla kullansak olur mu onun haberi olmadan

Him böyle bir şekilde olabilir ama şimdilik bir kaç şey yapmak istiyor onları yapsın bende prezervatifi delmeyi düşünüyor acaba iğneyle falan delsem olur mu:işsiz:
Çok tatlısın bende öyle düşünüyordum İnan ki ama 1ay hap kullanmamın ardından bunu kullandım işte

Diyorsun bak beni gaza getiriyorsun :KK45: şu yazıda atlatalim eğer ki yine bahanelerle karşıma geçerse bu tür şeylere başvurması düşünüyorum acaba prezervatifteki spremleri siringayla kullansak olur mu onun haberi olmadan
Olmaz tatlım.sen çıkar ver prezervatifi del pakete koy çıkarıyormuş gibi yap :halay:

Benim eşim de parasal, siyasal her şeyi mazeret olarak gösteriyordu.
Bende konuyu kapadım ve bir daha bebek lafı açmadım senelerdir ayni muhabbet çünkü. Bu seferde o istiyor denedik ama ovulasyon 2 gun geçmişti. Ben hala bebek lafi etmedim hamile miyim demedim. Sende asla konusunu açma. İnatlasmayi bırakıyorlar.

Benim eşim de parasal, siyasal her şeyi mazeret olarak gösteriyordu.
Bende konuyu kapadım ve bir daha bebek lafı açmadım senelerdir ayni muhabbet çünkü. Bu seferde o istiyor denedik ama ovulasyon 2 gun geçmişti. Ben hala bebek lafi etmedim hamile miyim demedim. Sende asla konusunu açma. İnatlasmayi bırakıyorlar.
Aynen öyle doğru diyorsun bende inatlasmayi bıraktım zaman neyi gösterecek ona bakicaz

Arkadaşlar, bildiğim bir öneriyi sizlerle paylaşmak isterim ; eğer birleşmeden hemen önce, oral seks deneyiminiz olduysa, tükürük bezlerinin spermi öldürdüğünü duymuştum. Gebe kalmayı planlayarak girdiğiniz her ilişkide direk birleşmeye girmek şansı arttırıyormuş, bir deneyin dilerseniz. Bir de yumurtlama zamanına denk gelirse çok daha faydalı olacaktır, Allah yardımcınız olsun

Back