• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak

glcnabd

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2016
17
10
18
30
Arkadaşlar Merhaba,
Neredeyse 2 yıldır evliyim ve eşim çocuk istemiyor acaba uzun bir süre evli olup hamile kalmak istediğiniz zaman hemen hamile kalabildiniz mi .

Neyle korunuyorsunz?

Prezervatifle evliligim boyunca hiç korunmak için ilaç yada iğne kullanmadım sadece bir kere ella ilacını içtim oda çok uzun zaman önce

Valla kımı kocasının yanından gecerken gebe kalıyo kımı tuple kalamıyor :D Allah bılır kardesım hap ıcmıyrsan korkma ara ara gıt rutın kontrollerını ol :) krunmayı bıraktıgın gıbu kalınmıyor

Kontrolleri yapıyorum bir sorun yok diyor doktor ama çevre sürekli uzun süre yapmayinca diyip diyip duruyorlar her ne kadar onlara karşı gelsem de icimden haklı olabilirler mi diyorum bilmiyorum kafamı çok kuralı bu arada yaşım daha 23 ama yine de anne olmak istiyorum

Kardeşim mrb malesef hemen öyle olmuyo benim 2 yıla giricez hiç korunmadik ama olmuyo zamanı allah biliyor hiç istemeyenin hemen olur hemen isteyenin zamni vardır nasip kısmet bu işler bence sen daha fazla korunma vakit kaybı olur allah korusun birde hemen olmayıp yıllar sonra olursa çok üzülürsün

Prezervatifle evliligim boyunca hiç korunmak için ilaç yada iğne kullanmadım sadece bir kere ella ilacını içtim oda çok uzun zaman önce
Zaten iğne ve korunma hapı yumurtalıpı tembelleştiriyormuş.prezarvatifle korunuyorsanız daha iyi.

Kontrolleri yapıyorum bir sorun yok diyor doktor ama çevre sürekli uzun süre yapmayinca diyip diyip duruyorlar her ne kadar onlara karşı gelsem de icimden haklı olabilirler mi diyorum bilmiyorum kafamı çok kuralı bu arada yaşım daha 23 ama yine de anne olmak istiyorum
Sen istiyorsan eşine ne deki ben korunmak istiyorumm. Git eczaneden kprunma hapı al. Göster eşine bak aldım diye. Sonra eksilt hapları ama içme :) biraz uyanık olun yavv :) sonra eşine de kii süpriz hamileyimm :)

Sen istiyorsan eşine ne deki ben korunmak istiyorumm. Git eczaneden kprunma hapı al. Göster eşine bak aldım diye. Sonra eksilt hapları ama içme :) biraz uyanık olun yavv :) sonra eşine de kii süpriz hamileyimm :)

G glcnabd sakin boyle bir sey yapmayin. Cocuk, ortak karar alinarak, konusularak karar verilecek bir konu. Eslerin birbirini kandirmasiyla yapilacak is degil. Tam tersini dusun, sen hic cocuk istemeseydin de esin prezervatifleri delseydi hosuna gider miydi? Kendini kandirilmis hissetmez miydin bir gun ogrensen.

Ben 8 sene cocuk yapmadim bu arada, ikinizin de istediginiz zaman yapin. Bize kalsa biz daha da yapmazdik da artik cevre baskisina dayanamadik :KK34:

Valla benimki de erken diyip duruyordu hem kendinde hem bende problem çıkınca yusuf yusuf çocuk yapmaya niyetlendik olmayacak diye korkarak oda olacağı varmış ki hemen hamile kaldım..
İlk is bi doktora görün gebe kalman için yeterli hormon seviyelerine sahip misin bi baktirt derim bacım.. Bide sana tavsiyem esin istemedigi surece ısrar etme o istesin bırak.. Sonra al istedin yaptık bak simdi kendin der elini sürmez hic yardim etmez bebeğinin bakımında..

Sonuçta çocuk çok ciddi bir iştir bunun için her ne kadar istemesede beraber düşündüğümüz zaman yapmak istiyorum süpriz olunca bu sefer ciddi sorunlar yaşarız :/

G glcnabd sakin boyle bir sey yapmayin. Cocuk, ortak karar alinarak, konusularak karar verilecek bir konu. Eslerin birbirini kandirmasiyla yapilacak is degil. Tam tersini dusun, sen hic cocuk istemeseydin de esin prezervatifleri delseydi hosuna gider miydi? Kendini kandirilmis hissetmez miydin bir gun ogrensen.

Ben 8 sene cocuk yapmadim bu arada, ikinizin de istediginiz zaman yapin. Bize kalsa biz daha da yapmazdik da artik cevre baskisina dayanamadik :KK34:
Doğru diyorsun gerçekten 8 sene yapmadım diyorsun ondan sonra isteyince oldu mu ??

Arkadaşlar Merhaba,
Neredeyse 2 yıldır evliyim ve eşim çocuk istemiyor acaba uzun bir süre evli olup hamile kalmak istediğiniz zaman hemen hamile kalabildiniz mi .
Can'ım bende 2 .5 yıllık evliyim benim eşimde düşünmüyordu benim Doğum kontrol kullandığımı sanıyordu böylelikle ben korunmayı bırakmıştım eylül gibi doktorumun bilgisi vardı kontrole de gidiyordum 5 ay gibi bir süre normal yollarla olmayınca bana çatlatma iğnesi verdi ve hamile kaldım çok şükür birde kafanıza takmayın bence o 5aylık süreçte ben her ay adet olmamayı temenni ediyordum tabiki ama görünce de takılmıyordum bir dahaki aya bırakıyordum

Doğru diyorsun gerçekten 8 sene yapmadım diyorsun ondan sonra isteyince oldu mu ??
İlk cocukta benim ara kanamalarim oluyordu, internette bakinca rahim kanseri diyordu (Allah korusun) o korkuyla hic denemeden gidip kosa kosa tup bebek yaptim, doktorlar bile sasirdi halime :KK53: 2. Oglum isteyerek, istedigimiz zaman dogal yolla oldu (dogal olarak :-))

Can'ım bende 2 .5 yıllık evliyim benim eşimde düşünmüyordu benim Doğum kontrol kullandığımı sanıyordu böylelikle ben korunmayı bırakmıştım eylül gibi doktorumun bilgisi vardı kontrole de gidiyordum 5 ay gibi bir süre normal yollarla olmayınca bana çatlatma iğnesi verdi ve hamile kaldım çok şükür birde kafanıza takmayın bence o 5aylık süreçte ben her ay adet olmamayı temenni ediyordum tabiki ama görünce de takılmıyordum bir dahaki aya bırakıyordum
Sen doğum kontrol habi kullanmissin benim ki benim korkumdan korumayı o yapıyor işini sağlama alıyor dediğin gibi kafama takmicam artık :

Sonuçta çocuk çok ciddi bir iştir bunun için her ne kadar istemesede beraber düşündüğümüz zaman yapmak istiyorum süpriz olunca bu sefer ciddi sorunlar yaşarız :/[/QUOTE
Ben kendi kendime bıraktım korunmayı ve çook uzun zamandır böyle birşeye kalkışamamıştım ve tüm cesaretimle bunu göze aldım ben gebeliği bekliyordum sonuçta ama eşime büyük sürpriz oldu ve İnan bana evliliğimizde sıkıntıya sebep olsaydı bu konu bizimkisinde olurdu benim eşim o derece erteliyor ve düşünmüyordu ama duyunca çok sevindi

İlk cocukta benim ara kanamalarim oluyordu, internette bakinca rahim kanseri diyordu (Allah korusun) o korkuyla hic denemeden gidip kosa kosa tup bebek yaptim, doktorlar bile sasirdi halime :KK53: 2. Oglum isteyerek, istedigimiz zaman dogal yolla oldu (dogal olarak :-))
Ay maşallah inşallah bizim de hemen olur :)

Ay maşallah inşallah bizim de hemen olur :)
Ben isimi saglama almak icin burda bal corekotu ile yapilan bi karisim vardi, ondan yaptim. Deneyin isterseniz, insallah en kisa zamanda hamile kalirsiniz :dua:

Sen doğum kontrol habi kullanmissin benim ki benim korkumdan korumayı o yapıyor işini sağlama alıyor dediğin gibi kafama takmicam artık :
Çok iyi anlıyorum seni bizi kocalar benziyor anladığım kadarıyla çünkü oda çok dikkatlidir korunma olayı ondaydı fakat ben kist vs çok hastanelik olduğum için 1 aylığına Doğum kontrol kullanmıştım sonra da ona devam ediyormuşum gibi davrandım

Back