- 22 Ağustos 2015
- 29.550
- 86.071
Sen mumkün mertebe okumaya calisirsin.Aaa ben yanlis anlamisim canim tamam o zaman ben de varim
Zorlanirsan cok soyle bize mutlaka bildir. Tamamlariz esmalardan. Ufak defek olur oyle seyler bazen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen mumkün mertebe okumaya calisirsin.Aaa ben yanlis anlamisim canim tamam o zaman ben de varim
Tamam canim olur da eksik kalirsa mutlaka bildiririm. Suan baslanmadi degil mi daha kimse icinSen gucun mumkün mertbe okumaya calisirsin.
Zorlanirsan cok soyle bize mutlaka bildir. Tamamlariz esmalardan. Ufak defek olur oyle seyler bazen.
Basladim @Mmmmmerveeeee arkadasimizATamam canim olur da eksik kalirsa mutlaka bildiririm. Suan baslanmadi degil mi daha kimse icin
Oluur neden olmasin zor gelmeyevekse okuyabilirsin.H M eee beni eklememişsin ya canım ? Şimdi bugün @Mmmmmerveeeee ye mi okuyacağız? Yarınsa 2. Kişiye böyle mi? Oturup toptan listedekilere ayrı ayrı okusam olmuyor mu ☺
Tamam öyleyse ben listedeki tüm arkadaşlara sırasıyla okurum. Öbür türlü bugün buna yarın ona belki takip edemeyebilirimOluur neden olmasin zor gelmeyevekse okuyabilirsin.
Yarin aksam 6 ya kadar mervee ye okuyoruz.
O listedeki gibi ayni.
Ben yeni listeyi paylastigimda diger arkadasa gececegiz.
haber bekledim senden ekliyorum simdi
Tamm insallah haber edersin. allah razi olsunTamam öyleyse ben listedeki tüm arkadaşlara sırasıyla okurum. Öbür türlü bugün buna yarın ona belki takip edemeyebilirim
@Mmmmmerveeeee ismi merve.
hasbeee hasibe
H M hatice
15yusra11 zehra
Digerlerininkinide net ogreneyim yazarim
Optimussprime isimlere edersin insallah. edersin
Duzelttim tamam yazdim canim senudeBen Hilal
Beni de ekleyn♥ Öncelikle okuyacaģimiz arkadaşimiz duasi için 101 Estağfirullah cekiyoruz.
( dualarimizin önüne gećen engellerin kalkmasi için )
♥ Sonra Bismillahirrahmanirrahim.Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayrül vârisin.” 101 defa cekiyoruz.
♥ 3ncü olarak ta sonunda HüvaIIahü’l-hâliku’l-bâriü” diyoruz 11 defa
♥ 4ncü olarakta 101 Ya Varis 101 Ya Evvel cekiyoruz.
@Mmmmmerveeeee ( Merve)
hasbeee ( hasibe)
S Sabr-Sukur-Dua (neslihan)
H M (hatice)
15yusra11 (zehra)
moonandstar (hilal)
Sengibi01 (buse)
Umut_2019 (sahire)
Gizemm0 (gizem)
Dasmeer ?
Masalim01 ( büsra)
Optimussprime ?
1 bucuk gün vaktimiz olsun.
hemen sira gelir hepimize zaten insallah.
Bugun 12:00 baslangiç yarin aksam 18:00 kadar.
maksat hem kendimizin okumuş olmasi hemde baska kardesimize duamizin gecmesi)
ismini bilmediklerim yazsin dua sirasi gelince ismine duamiz gećsin insallah ♥
Tuğba ismimBeni de ekleyn
Peki canim eklerim.Tuğba ismim