- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa olurmu canimMerhaba giriş yapamadım birkaç gündür kimlere kaldığım yerden toplu okumamı yapıcam bu akşam beni okudu olarak sayabilirsiniz ama yine de okuduktan sonra yazıcam bitti kusura bakmayın keyfi değildi
Allah razı olsun canım iyiyim şükür. Ciddi bir şey yok. Ama başım çok ağırdı mermer gibi bir kaç gündür. Hasta olcam diye korktum biraz dinlendim çok şükür hastalanmadım . Bu süreçte insan bağışıklığı düşecek diye korkuyor malumAa olurmu canim
Olsun onemli degil insallah. Iyimisin? Bi aksilik yok insallah
Bendede cok oluyor haklisin evham yapiyor insan. Ama duşrme modunu insallah.Allah razı olsun canım iyiyim şükür. Ciddi bir şey yok. Ama başım çok ağırdı mermer gibi bir kaç gündür. Hasta olcam diye korktum biraz dinlendim çok şükür hastalanmadım . Bu süreçte insan bağışıklığı düşecek diye korkuyor malum
Tamam insallahcanim oyle yapalim seni isaretledimBen ilerden gittiğim için bekliyordum canım en son duyguya okudum.kizlarin sırası geçtiyse bugün haticeyle ağustosa okurum canım
AminAğustos ve hatıce İçin okudum allah kabul etsin H M
Ağustos72 ve kendim icin de okudum rabbim kabul etsinBen hepsini okuyup bildirim yapcam çünkü mazeretim yeni bitti
Allah razı olsun canım aminİrem ve elif için okudum rabbim kabul etsin. Yeni esma grubu oluşturursanız katılmak isterim. Ama meryem süresi olursa arapça okuyamam malesef.
Allah razı olsun Allah kabul etsin canım
Allah razı olsun teşekkür ederim.
Teşekkür ederim amin inşallahagustos72 D daystarr B Babygirl16 GonulSenligim arkadaşlarımıza okudum, Allah muratlarını kabul etsin
Teşekkür ederim allah razı olsunİrem ve elif için okudum rabbim kabul etsin. Yeni esma grubu oluşturursanız katılmak isterim. Ama meryem süresi olursa arapça okuyamam malesef.
Canim biri herkrse okudum demisti sen degilmiydin :))