Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben gidiyorum 32 33 hahaH M canım okumaların bitişini 32 mart yazmışsın dalgınlığına gelmiş sanırım. Sıkıntı olmasın diye söyleyeyim dedim
İlk görünce ben de yadırgamadım bi farklılık var diyorum ama ne Allah cümleten iyiliğimizi versin gülümseten bir dalgınlık olduGonulSenligim ne guldüm ya canin sagolsun gercekten. Valla ben devam ederdim heralde 33 34 :))
Valla grublara yazarken hem guncellemek hem listelemek hem takip derkene bi karisikliklar oluyor 6 7 yere yaziyorum yani düsun :))İlk görünce ben de yadırgamadım bi farklılık var diyorum ama ne Allah cümleten iyiliğimizi versin gülümseten bir dalgınlık oldu
cnm beni hep okudu yaz arada unutuyorumYoulost16 icin bildirim yapmayanlar
@Gizemm0 @Sabr-Sukur-Dua
Dasmeer yeni arkadaslara gectik kizlar :)
Bebiş nasil :)cnm beni hep okudu yaz arada unutuyorum
Cnm yarın gidecem artik sgaliklimi degilmi öğrenicez inşllah hersey yolundadirBebiş nasil :)
Hadi insallah haber et bizedeCnm yarın gidecem artik sgaliklimi degilmi öğrenicez inşllah hersey yolundadir
ederim cnm cok tedirginimHadi insallah haber et bizede
GelH M kuzum müsaden varsa arkadaşlara bi soru sormak istiyorum. Sohbet grubundan çıkmayaydım iyiymiş
Geri gelemem kiii
Burda sormak istiyorum topikte
Ekledim yine ama uyuzsub bliyosun dimiGeri gelemem kiii
Sor kuzum tamamBurda sormak istiyorum topikte
Teşekkürler efenimEkledim yine ama uyuzsub bliyosun dimi