Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bunlarin hepsi vesile elbetteki ama vakti saati gelmemişse pek olmuyor. Denedim bunlari.. nasip diyelim insallah saģol paylastiğin icin insallah.Hamile kalmak isteyenler - Denendi ve Oldu !
41 hurmayı her biri ayrı olmak üzere Meryem suresini okunacak sonra onları alcak her gün bir tane yicek 41.hurmayı da kocasıyla yarı yarıya yicek o zamana kadar da kalıyorlarmış zaten inşallah tabii de :)
Konusu şöyle kızlar bi 10 yıl önce bi ablanın olmuyordu bunu yapmışlardı . Bir süre sonra hamile olduğunu öğrendim sonra 6 yıl önce bi arkadaşımın olmuyordu denedi söyledim bir süre sonra oldu. Şimdi o arkadaşımın görümcesi deniyor hatta bir sorayım oldu mu diye sizin için . En son bu yazıyı bi ay önce ondan aldım bir arkadaşıma daha verdim bakalım nasip şuan okuyolar ((Şunu da söyleyeyim Allah vakti ve zamanı gelince nasip ediyor bunlar vesile , dua. Inşallah Rabbim gönlünüzden nasıl geçiyorsa öyle nasip etsin Amin ))
İnşallah olur yavrum . Belki denemek isteyen olur diye paylaşmak istedim Bu cuma gününün hürmetine dilerim Allahtan ki her bekleyen Anne bebeklerine kavuşsunCanim bunlarin hepsi vesile elbetteki ama vakti saati gelmemişse pek olmuyor. Denedim bunlari.. nasip diyelim insallah saģol paylastiğin icin insallah.
Meryem suresi okunmali aslinda bolca :)
Insallah canim dua kismini birakmamak gerek belki vesile olur tabikiİnşallah olur yavrum . Belki denemek isteyen olur diye paylaşmak istedim Bu cuma gününün hürmetine dilerim Allahtan ki her bekleyen Anne bebeklerine kavuşsun
Saol canım iyim sen nasılsınNare nasılsın nasıl gidiyor canım
moonandstar arkadaşım için okumamı yaptım
Iyiyim bende yeni bat in ne zamanSaol canım iyim sen nasılsın
Guzel hanimlar ozelde konussaniz guzel olmazmi :)) allah iyilik versin ikinizede bizde iyiz cok sukurIyiyim bende yeni bat in ne zaman