- 25 Aralık 2016
- 47
- 5
- 1
- 39
- Konu Sahibi Elma diyari
-
Evet cocugum olursa eve baglancagini dusunuyorumEşinizin aldattığından şüphe ederken hamile mi kalmak istiyorsunuz?
Buralar toz duman olurEvet cocugum olursa eve baglancagini dusunuyorum
Çocuk olunca eşinize format atılmayacak lütfen böyle saçmalıklara inanmayın.Evet cocugum olursa eve baglancagini dusunuyorum
Bağlanır hemde gemici düğümüyleEvet cocugum olursa eve baglancagini dusunuyorum
Belki cocugum var diye iki kere dusunurÇocuk olunca eşinize format atılmayacak lütfen böyle saçmalıklara inanmayın.
Yahu güven vermeyen adama hangi akla hizmet çocuk vereceksiniz?Belki cocugum var diye iki kere dusunur
Seni ignelemek için değil, ya baglanmazsayi düşünmeniz lazım. O zaman ne yaparsınız? Onu göze alabiliyorsaniz, çocuk da düşünebilirsiniz. Ama sizin eşinizden ve kendinizden emin olmanız gerekir. Bu arada, umarım fakesinizdirArkadaslar lutfen yapmayin cocugum olirsa belki eve baglanir diye cocuk istiyorum niye boyle igneliyo sunuz beni cok ayip yaptiginiz
Neden hemrn fake diyosunuz ki bilip bilmedenSeni ignelemek için değil, ya baglanmazsayi düşünmeniz lazım. O zaman ne yaparsınız? Onu göze alabiliyorsaniz, çocuk da düşünebilirsiniz. Ama sizin eşinizden ve kendinizden emin olmanız gerekir. Bu arada, umarım fakesinizdir
Bunun diğer safhasını söyleyeyim: 'beni aldatıyor, ama çocuğum babasız büyümesin diye boşanmıyorum' bu nasıl kociş deliliği, bu nasıl aşk, bu nasıl sahiplenme hırsı anlamıyorum. Çoluğu çucuğu da bu hesaplarınıza alet ediyorsunuz.Arkadaslar lutfen yapmayin cocugum olirsa belki eve baglanir diye cocuk istiyorum niye boyle igneliyo sunuz beni cok ayip yaptiginiz
Çünkü hala şu zihniyette insanlar kaldığına inanmak istemiyorlar haliyle.Neden hemrn fake diyosunuz ki bilip bilmeden
Mrb benim esim beni aldattini dusunuyorum 6 yillik evliyim esim bana cok duskundu son iki aydir uzerime dusmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?